![]() |
Re: Live for Speed
10 Attachment(s)
KEN BLOCK si POLITIA ROMANA!!!!:twisted:
|
deci pj-ul ala dupa rb l-am si eu si l-am modificat umpic
|
1 Attachment(s)
După ce un prieten din Portugalia mi-a demonstrat că, cu rb4 face drift mai bine ca xrt-urile la profesionişti... i-am cerut setupul şi am reuşit să fac scor triplu decāt cel cu xrt. Tracţiunea fiind mutată pe spate la rb4. Dacă tot mă dau cu rb4 am făcut şi un skin... 8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc in numele tuturor;)
Incep sa ma antrenez;)))Se poate sa joc pe srv fara hamachii? EDIT: Am pus setare din cauza suspensiezi prea joase imi topaie masina:lol::lol::lol:...tin sa precizez ca la RB4 am SKyline R34 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
DrifterGT - dami decalu cu 4tuning dupa spate ..daca vrei :)
si setup-ul meu |
Quote:
|
Quote:
normal ca se invart toate pentru ca la RB4 poti taia tractiuena fata dar nu toata ramane 5% si restu de 95% e spate deci tot RWD e .. cine are un server :> PS:69RUP nu trebuie sa restorni masina ! te duci pe iarba si o bagi cu botu in perete si ii dai blana ca patineaza rotile si vezi care e treaba la toate seturile de RB4 RWD asa face |
Quote:
|
Quote:
|
care imi da si mie un server de lfs?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Īmi cer scuze băieţi... suspensia am reglat-o pentru pozele din joc sa fie low... f*ck... schimbaţi voi cea de a 2-a linie la maxim. Se putea regla suspensia după preferinţe... că se vedea că era o greşeală deodată ce sărea aşa ;). Dar nah... e partea a 2-a. Am pus şi cāteva poze cu "setupul ăla naşpa"... |
vreau si eu un setup de drift pt XG...am gasit catreva si le-am pus dar nu mi le vede!!!
Am inceput sa merg dea latu cu RB4 si cu setarea de la DrifterGT |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Iti multumesc..:D
Maine am sa il incerc si sa imi dau cu parerea:twisted: |
@ 69RUP : Revenind pe tema Drift cu 4x4 ! comenteaza ce fac profesionistii !
http://www.4tuning.tv/LLhJqLfZY4z/Dr...asini_4x4.html acuma sa nu ne mai contrazicem ! |
Un mic video... sunt la īnceput, aşa că experţii să fie mai indulgenţi... + că joc din tastatură... şi am un control :rolleyes2... -> DRIFT <-
|
Drifter sfatul meu ! mai forteaza curbele alea intra mai pe la mislocul pistei si tineo mai mult incerca sa ti masina in drit toata curba :rolleyes2
|
eu nu cred ca ii drift ceea ce ai "filmat"......si nu cred ca is singurul de aceasta parere
|
experţii să fie mai indulgenţi... + că joc din tastatură... şi am un control
No mod . Keyboard drifting https://www.youtube.com/watch?v=mBfiSHmtIYw |
Quote:
Doar nu mă pot compara cu unu care joacă lfs de 5 ani cu mine care am 2-3 săptămāni... Măcar am īncercat... :tears: |
1 Attachment(s)
Un nou record in Live For Speed la drift, aproape 60.000 score :pistoles:
|
Quote:
|
DrifterGT- nici nu ma asteptam la un drift "profesionist", dar macar tine driftul pe tot parcursul curbei..
asa numiti "experti" in romania nu sunt (parerea mea) datorita faptului ca cea mai mare parte a asa numitilor drifteri joaca pe hamachi si in acest fel nu evolueaza..... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salut
Pun si eu niste poze. Poze NO EDIT. |
Quote:
|
Quote:
|
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/iVPZDe4CrqY?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/iVPZDe4CrqY?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Cu 4x4 nu se face drift .
|
Quote:
|
Normal că este recordul meu... eu nu prea cred că e aşa uşor să faci 100.000 īn 1 lap ;), deoarece scorurile de azi erau undeva la 30-40k maxim...
|
eu am facut 40K
|
faci si 200k dar trebuie sa fortezi driftul la maxim sa te dai dea latu pe linie dreapta , sa ai unghi mare in curbe ,sa faci drifturi lungi cu unghi mare e complicat am icnercat si am scapat masina de atatea ori . recordu meu a fost doar de 80k si am ajuns la finish cu anvelopele rosii si abia controlam masina:rolleyes2
|
cu ce masina ? ca eu dupa un tur am facut 40 de mii si am ajuns cu gumele sparte
|
Aşa este, se vede şi īn ss-ul meu că aveam gumele sparte cānd m-am buşit de zid... oricum pentru cineva care e la īnceput... e un scor bunişor...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce povesti 150K 200k puneti un ss sa vedem :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning