![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Cum nu am sa mai merg toata ziua cu masina asta strang bani o saptamana,bag benzina calumea si cand merg cu ea simt ca traiesc:D..putina plimbare dar buna,in forta8) |
Quote:
La el ai aranjat ceva? sau este pe cat se poate de stock? |
Quote:
Tehnic functioneaza perfect(a papat si el vreo 20 mil. de cand l-am luat), este curat, simplu si practic:-)..el duce greul, Dacia este printesa cea rasfatata iar Opelul e copilul cel urat. Sunt doua masini la poli opusi, daca le vedeti una langa cealalta nu a-ti spune ca apartin aceluiasi proprietar..:lol: Am sa le fac o sedinta foto impreuna cand voi avea timp:-) |
1 Attachment(s)
astea te coafeaza ??
|
Quote:
|
Eu zic sa te gandesti bine si sa alegi:
- trompete; - filtre individuale; - cutie. |
Quote:
|
Filtre peste trompete nu prea vad cum.
Iar "ciorapii" de burete sunt cam degeaba... |
de ce zici ca sunt degeaba???am auzit de multe motoare care au inghitit pietre ca nu au avut nimic ca filtru.
|
O fi diferenta de optica, da' pentru mine un filtru de aer e pentru blocarea prafului fin. Praf de granulatie mica + ulei motor = pasta abraziva. Iar buretele nu opreste acest praf.
Pietre... pana mea :) |
Quote:
|
dar nici filtrele alea conice de se gasesc in targ nu opresc parful stai calm...sunt de tot rahatul ,daca te uiti prin ele la lumina soarelui ai sa vezi.
|
D-aia eu nu dau HARTIA pe nimic ;)
|
Quote:
astfel de solutie exista si la automodele cu metanol:) vorbesc din experieneta:) pentru ca au acelasi timp de filtrare a aerului si tin sa cred ca un automodel dinacela e mult mai senzibil decat un motor de dacie:-P |
Vali tocmai m-a anuntat ca mi-a achizitionat trompetele din poza pusa de el pe pagina precedenta:D
Uraaaa..nu mai dorm la noapte, imi vine sa sar in sus de bucurie..iiiuuhuuu:D:D8)8) |
Quote:
|
Quote:
|
ce se mai aude?nu mai zici nimica?:)
|
Quote:
|
Sunt tare curios ce surprize placute ne mai pregatesti !!!
Cu , carburatoarele ce se mai "aude" ??:D :lol: |
Carburatoarele vor fi montate in decembrie, cand sosesc si trompetele si omul care sa ma ajute cu ele;)
Interiorul a primit o plansa de bord frantuzeasca f veche(din 1970), la care am dat gauri pentru 5 butoane pe mijloc(cum avea R12 Gordini), va sosi o bricheta Seima nichelata si am mai organizat ceasurile indicatoare:rolleyes2 Deasemenea, acumulatorul a ajuns in portbagaj;) Cum am mai spus, poze cu toate acestea pun la sfarsitul saptamanii,pe lumina zilei(ca atuinci voi finaliza lucrarile):-) |
am fost si eu azi la braila-galati dar din pacate nu era NIG u in parcare la service
|
Quote:
|
O masina stata se degradeaza mai repede decat una care merge zi de zi....oricum daca e pastrata frumos cu un tratament de ulei si vaselina e bine
|
Quote:
asa e robert cu cat o tii pe dreapta se strica, dar daca ai grija de ea e totul bine... |
Quote:
O masina tinuta afara si nemiscata cu lunile se degradeaza vizibil, in cazul meu e exclus.. |
La tulcea ai fost cu corsa ca nu am vazut gordina pe acolo?
|
Quote:
|
Quote:
|
Pacat la tulcea ca nu si-a putut arata performantele YULU si POPIK....oricum de masina lu popik m-am indragostit :X
|
Quote:
|
pozele promise? ca am chef de lucru:P
|
8 Attachment(s)
Quote:
Azi am observa un fenomen pe care nu l-as fi crezut acum jumatate de an in urma..am fost la cel mai mare centru de dezmembrari din Braila(care avea in jur de 50 de Dacii in curte cu ceva timp in urma) si stupoare..:shock:.nu mai aveau NICI-O Dacie in curte, le-au taiat si dat la fier pe toate de nu am avut de unde sa iau 2 amarati de suporti mediani de bara fata pentru 1300.. E f trist ca ne exterminam batrana Dacie..asta mi-a intarit ambitia de a face ceva si mai frumos, si mai bun din Gordina mea si faptul ca trebuie sa am mare grija de ea si sa o protejez cat mai mult posibil caci gata..piese se gasesc din ce in ce mai greu, aproape deloc as putea spune.. Vestea buna e ca printre aruncaturi am gasit o bara fata frantuzeasca in stare f buna(dupa ce am s-o curat si lustruiesc o sa fie bijuterie) si doua tampoane spate f bune.8) Si poze cu bricheta SEIMA, are vine de minune pe noua plansa de bord8) |
daca mai ai nevoie de suportzi.. poate te descurc eu .
|
Quote:
Multumesc:-) |
am si eu bricheta la fel ca aia. O dau de pomana...
|
9 Attachment(s)
Quote:
Lucrarile la plansa de bord si la transferarea bateriei finalizate cam in proportie de 90%..mai sunt cateva chestii de aranjat si mutat,dupa cum voi mai avea timp liber..:rolleyes2 |
Quote:
|
Imi pare rau bogdan distanta asta ne omoara. Daca binevoieste domnul ygs sa se deplaseze pana in berceni e a lui. Imi cer scuze pentru off.
|
Un sfat Bogdane de la un maniac car audio :P, muta firul de masa pe podeau masini si curata locul unde il prinzi pana la tabla cruda.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning