Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

DannyKid 12-01-09 20:10

Re: Discutii Diverse Intre Useri

in filmulet...cumva aceleasi gesturi ?:)))

trafy-vr6 12-01-09 20:44

Acuma am vazut la stiri.. UE a trimis scrisoare Romaniei cum ca nu e de acord cu triplarea taxei.....deci ..in sfarsiiiiiitt:) ce zice UE nu mai intoarce nimeni

Victor_WRC 12-01-09 21:40

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1976585)
Acuma am vazut la stiri.. UE a trimis scrisoare Romaniei cum ca nu e de acord cu triplarea taxei.....deci ..in sfarsiiiiiitt:) ce zice UE nu mai intoarce nimeni

Ei in mare au luat o decizie dar nu definitiva " Vasile Puşcaş, secretar de stat īn Ministerului Afacerilor Externe a declarat pentru Realitatea TV că este vorba de o analiză īntocmită de Uniunea Europeană, dar concluziile n-au fost finalizate." , "Reprezentanţii Departamentului pentru Afaceri Externe au confirmat primirea unei informări din partea Uniunii Europene, dar au precizat că este vorba de concluzii preliminare"

trafy-vr6 12-01-09 22:14

si tu crezi ca lasa taxa asa dupa ce si aia de la UE s`au sesizat ?

Victor_WRC 12-01-09 22:23

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1976928)
si tu crezi ca lasa taxa asa dupa ce si aia de la UE s`au sesizat ?

crede-ma ca-mi doresc din tot sufletul sa fie asa:D

trafy-vr6 12-01-09 22:26

te cred...am vazut ca iti plac nemtoaicele da ti`ai lua o japoneza:))

DannyKid 13-01-09 22:56

1 Attachment(s)
Dupa ce vedeti imaginea miscatoare sa`mi spuneti rezultatu :)))
:D

trafy-vr6 14-01-09 07:51

m-i sa stricat monitoru`

radu_nb1 14-01-09 08:59

e veche e doar o iluzie optica.dak ti fix privirea nu se mai misca nimik

L4uR 15-01-09 10:09

Ī:Cum se masoara acceleratia unui Trabant?
R:Cu un calendar... :)))

DannyKid 16-01-09 13:39

Am vazut ieri un Bmw E46 cu bara fatza de E36, vreau sa zic, ca ii statea super naspaaaaaaaaa !! + era condus de o p!5d@ ...era de Neamt.

trafy-vr6 16-01-09 13:45

De Germania ?

DannyKid 16-01-09 13:46

Nu ma:))
De NT- Neamtz :))) JUDETZUL NEAMT !!

trafy-vr6 16-01-09 13:49

e langa judetu italian ?

trafy-vr6 16-01-09 19:04

Asta seara erau pe bulevard Radaru ala CLH , logan alb fara inscriptie CU GEAMURI NEGRE iar pe celalalt sens era un Vento tot cu radarul....asa ca..take care

DannyKid 16-01-09 19:35

Probabil s`au gandit ca asta seara se strang reisariii ...:))si fac "curse" :)))

IONUT-GBP 17-01-09 01:03

am trecut pe acolo nici un radar si un singur reisar Vr6 ,marca nu cunosc ca i s`a luat numaru si nu e la mine , care se deplasa cu viteza de croaziera :P

lupalb 17-01-09 09:41

viteza de croaziera fiind de 500 la ora.... pardon , 50 ...dar ce-i un 0 in ziua de azi??

cosmin_cosmin_1 18-01-09 20:20

Stie cineva unde s-au mutat cei cu dezmembrarile de motociclete de sub pod?

IONUT-GBP 18-01-09 20:26

goranu'

cosmin_cosmin_1 18-01-09 20:39

mai exact?

IONUT-GBP 18-01-09 20:42

mai exact nu stiu , cineva mai zis ca mai sus de HOROSCOP

Kaluvr6 19-01-09 00:48

Am si eu o rugaminte la voi....asta seara ne`a oprit garda pe buevard si dupa niste discutii oamenii au zis ca nici nu stim sa ne distram, pt ca punem filmuletele pe youtube, asa ca va rog sa le dati jos si eventual sa le atasati pe forum daca se poate, eu l`am dat pe al meu jos si am vb si cu jmekerdemik sa le dea jos...sa nu ne intindem aiurea, daca asta ii deranjeaza hai sa le stergem sa vedem ce se intampla dup`aia...

trafy-vr6 19-01-09 07:02

roger that. era de asteptat sa se uite pe youtube, crezi ca aici nu se uita ?:D eu le`am sters pe ale mele..multumim Kalu pt info

Kaluvr6 19-01-09 07:19

atunci nu le punem nici aici...le impartim intre noi ...le uploadam in alta parte si dam linkurile pe mess ne descurcam noi...da sa nu mai zica nimik sa vedem daca se vede vreo diferenta in comportamentul lor :)

trafy-vr6 19-01-09 07:34

sper, cel mai bine e sa le stranga unu singur de la toti filmele cand e ceva si sa faca dvd la toti ca altfel ne incurcam cu filmele intre noi si apar discutii: baa aluia i`ai dat mie nu...etc

L4uR 19-01-09 07:57

intrebarea e ca daca noi zicem de filmulete si poze....de chestia de genu "AZI XX XX 2009 , INTALNIRE LA RACING" crezi ca nu vad?:-?...si asta ar trebuii anuntata prin mesaje ceva sau privat:)

trafy-vr6 19-01-09 08:00

ba las`o...nu averm voie sa ne intalnim sa vorbim ca vede garda....asta ar insemna sa ne dam si PM cand plecam in plimbari ca poate ne urmareste garda....hai ca nu e chiar asa

L4uR 19-01-09 08:02

pai cam asta reiese ca punem filmulete si ca se uita ei pe forum:)...

Kaluvr6 19-01-09 09:45

la faza cu filmuletele pe youtube oricine poate sa le vada si poate sa arate la vreun gabor...uite tata ce fac astia...si aia mai mari se iau de ei...ba voi ce paziti cand aia se dau si etc...si e de ajuns unu singur sa vada sa se duca adoua zi la servici si sa imprastie la toti...si sa prinda boala pe noi...la intalniri nu e problema ca ne`am mai intalnit si pana acuma si nu a venit garda ...nu e nimic ilegal sa ne intalnim sa stam de vb.

IONUT-GBP 19-01-09 10:09

gata am sters toate filmele ....
p.s nu ar fi mai bine sa nu numai filmeze nimeni nimic ...?

GOGU_VL 19-01-09 12:00

Sunt sterse si ale mele.....dar ce zice IONUT-GBP eu zic k nu e bine sa nu se mai filmeze nimic.....daca suntem oameni, pai hai sa fim oameni, in sensul k daca filmam sa nu le punem sus.....ori le punem direct pe forum, ori sa le trimitem unul altuia pe mess asa cum s'a scris.

andreyWOB 19-01-09 15:24

Fratilor eu zic sa trimitem intre noi pe mess tot ce o sa mai filmam de acum incolo... k asa poate nu suparam pe nimeni... Oricum au fost ok politaii k ne-au avertizat.
Si multumiri lui Kalu pt info :).
Sa speram k o sa reusim sa-i facem si pe cei de la Rutiera sa se dea la liniute cu noi :))))

Kaluvr6 19-01-09 18:58

eu unu o sa atasez anumite filmulete pe forum la MR ca acolo nu prea se uita multi...iar voi puteti intra sa le downloadati, asta ce tine de MR sau MR si 4tuning..dar puteti sa uploadati si pe alte siteuri si sa dati linkurile pe mess ca e mai usor. Nu stiu, va ganditi si voi... ca sunteti mari :)

VL 77 SYD 20-01-09 08:59

E adevarat, am gresit sa urcam filmuletele si ma numar printre ce-i vinovati:oops:. Chiar nu m-am gandit ca putem face rau involuntar altora. Sa nu mai repetam gresala si daca ne mai intalnim la o samanta, un suc si discutii despre masini zic sa ne anuntam prin mess. Am si o solutie pt cei care vor amintiri de la intalniri. Daca are fiecare un memory stick la el, cand ne vedem, eu am mereu la mine un mini laptop si putem copia, dar cu marea rugaminte de a nu le mai face publice in nici un fel. Savuram momentul live si cred ca e suficient sa avem doar noi materialul. Am sters si eu tot ce am postat. Pt ceilalti curiosi sa vina sa ne cunoasca personal si sa se distreze cu noi:D. PENTRU POLITIA RAMNICU VALCEA, MII DE MULTUMIRI PT INTELEGERE SI AVERTIZARE ALATURI DE SCUZELE NOASTRE.

Kaluvr6 20-01-09 11:27

Nu e vb de tine SYD ca si eu avea ditamai filmuletu...n`aveam de unde sa stim...acuma bine ca stim si am facut ceva in privinta asta....si asa e...cei care vor sa vada sa vina live ca nu muscam pe nimeni....stiu ca sunt o gramada de valceni care se uita pe forum si ori nu au user ori au dar nu posteaza...asa ca oricand sunteti bineveniti :)

DannyKid 20-01-09 12:04

Kalule...trebuie neaparat o legala..."sa se mai potoleasca sufletele astea" :)))

radu_nb1 20-01-09 22:12

2 Attachment(s)
drifturi necontrolate ,dak merg cu traction control off :) am dat cu ea la pasaju din ostroveni cel nou,veneam dinspre supca am facut stg, in vit2 pe la 50 acceleratie blana,derapaj, si cand sa isi revina pe trasa am luat nisip si m-am indreptat cu partea dreapta in bordura:( si ca rezultat jante noi brat nou si s aavd maine ce e defect telescopu sau fuzeta ca am 2 cm in plus la unhiuri:( asa ca e periculos asfaltu la noi in oras,conduceti in siguranta ca oricand se poate intampla. o fractiune de sec a durat

trafy-vr6 21-01-09 07:47

a pus frate gutau niste borduri, stai`ar in gat....oricum la mine la bloc au inceput sa dea cu ciocanu in ele:))

trafy-vr6 21-01-09 22:40

iese careva la o tura, o plimbare mica ceva?

All times are GMT +2. The time now is 10:59.

- Copyright 2026 4Tuning