![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Din cauza unor probleme cu internetul sapatamana asta nu am mai putut posta pe forum.Dar nu am stat de geaba.
La bmw lui taboku: -am montat articulatiile de pe E36 care a fost vandut.Mai exact smortizoare blistein arcuri H&R ultra low si brate reglabile.Masina a fost lasata mai jos. -miercuri a sosit si motorul trimis de taboku.Lam montat si lam scos la un mic test.Motorul trage grav. La golf 3: -sa vopsit portbagaj si maner usa dreapta. La loagn nimic nou.Vreau sal dau pe un logan model vechi daca este cineva interesat de schimb sa ma contacteze prin pm. |
2 Attachment(s)
Am inceput sa demontez unele piese..cu cat demontam...cu atat era m-ai rau:))....Se pare ca panoul fata e prea ruginit...trebuie sa il tai ..apoi sa caut de la alta masina..si sa il sudez...aripa dreapta e prea mancata...capota o pot salva...Pana diseara motorul cred ca va fi dat jos
Attachment 2481612Attachment 2481613 @Jink-Ce bine arata! @DariusAlexandru-Stiu ca o sa coste mult..dar de mult imi doresc un mk1:X....Bafta si tie cu golfu @ionut.alex63-La acel e34 ii mai trebuiesc niste jante..in rest..arata criminal! |
3 Attachment(s)
A Sosit Chevroletul de la R.Equinox si o sa fie folosit zi de zi de catre Mama...Loganul este la Tata....Motanul Sa vandut aseara....golful este inca in garaj...e30-ul sta langa golf...o sa vin cu o achizitie mai pe seara....
Poze cu Chevroletul... |
4 Attachment(s)
DariusAlexandru: foarte tare MK2-ul!bafta cu el
Jink:Foarte tare Subaru Equinox:sper ca ai primit banii!Cam ruginit mk1! La Golf am mai facut: Grila fara semn (100lei) Faruri noi(400 lei aman 2) Finala noua REMUS(170 lei) Inmatriculat(500euro si ceva, nu mai retin exact) Jante noi fifteen52 din 3 piese pe 16 8.5j all around( 446 euro cu tot cu cauciucuri) Poze(scuzati prima, a iesit cam naspa) |
3 Attachment(s)
Revin si eu cu Golf-ul meu batran :x
Jante noi...ATS CUP...+ am mai dat un lac pe toata masina!:D Va place?? |
3 Attachment(s)
Frumos ce vad !!!
Imi place. Pentru azi cred ca ajunge ce am facut la golanul nou : Am cumparat un grill clean si làm schimbat 200 lei Am dat Logourile de portbagaj jos...si asa a ajuns Portbagaju Golanului CLEAN Si am schimbat si jantele de dimineata ... le am de pe o masina mai veche da jantele sunt in stare aproape perfecta :X Preview Cu ce am facut la GOLAN :X Acum 10 minute am venit de la un garaj de tuning de unde am cumparat : -Capota Badboy -Bara Fata/Spate Tuning Ma apuc acum sa pun capota badboy...Incet incet dar detaliat lucrez ! Pret Total 800 E |
1 Attachment(s)
Azi am raparat manivela:) si am cumparat oglinzi mai de domne' ajuta ca le am gasit la set cu manivela.Attachment 2481790
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa dau jos motorul....si aripa care a ajuns la gunoi..maine plec spre dezmembrari sa caut fusta fata si o aripa....
Attachment 2481814 @Tomas_SlrR-Deja i-ai pus proiectoare?:)) @batman-Arata foarte bine golfu! @KidForDrift-Ce bine cad jantele pe masina..cine ti le-a ales?:X @Rid3r*RaCe-Iar te grabesti.. @cretu_bs-Nu arata rau..pentru o dacie:) |
Equinox am gasit azi cand am fost dupa e30 ul meu un motor la 500 euro 2.9 vr6,trebe?
|
3 Attachment(s)
Am fost pe la R.amolitu` pe la garaj sa imi puna v8 pe Urs 8)
si uitati ce a iesit 772 Hp 8) plus ca iar am infoliat farurile si stopurile :lol: |
1 Attachment(s)
Astazi miam facut [utin timp si pentru golfu meu si iam pus faruri de mk4.Eu zic ca da bine voi ce parere aveti/?
|
@tabokubmw-ii vand eu motorul meu 1.8!...
Golf-ul v-a primi VR6 de 2.8...:D |
1 Attachment(s)
Stateam cu Adi in garaj la un pahar de suc si am zis sa dau putin jos stopurile..cand le dau jos...auleoo..ruginaaa:))>..
Attachment 2481851 @tabokubmw-Daca zicea'i cu 2-3 ore inainte il luam!...dar acum nu mai pot.. @Tomas_SlrR-Doamne...nu m-am chinuit in viata mea la un motor cat m-am chinuit la al tau...ai grija de el..ca eu nu til mai fac! @ionut.alex63-Bara aia strica tot! @KidForDrift-Si va fi montat de unu Equinox=)) |
Quote:
Vrei ajutor la rugina? iti aduc si un kit bun...asa de la mine...ti-am zis bugetul meu :lol: ... o mana in plus e buna .. sa imi zici daca vrei ajutor |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
salutare dragi colegi :D cu ce sa incep
1) La pisica au fost montate jante noi aduse din germania de mine,si a mai fost ridicata ca era prea joasa... 2) La golf a fost vopsit porpagaju clean maine sau poimaine urmeaza si jantele :D 3) Am uitat sa va anunt ca sa adus din Germania 2 masini,dar nu am mai postat :D asta este le-am facut tokmai acuma poze :D ursul a costat in jur de 8.000E iar 850 in jur de 28.000 cadou de la un var din Germania :D las pozele sa vorbeasca 4) Cu bugetu stau asa si asa :D Poze cu toate masinile |
DMS- toate arata bine ;)
Mi-am cam luat jante la golf :D poze mai tarziu |
Quote:
kryp-uimeste-ma8) |
Quote:
Quote:
KrYpToN-Multumesc frumos si dabia astept sa vad jantele la golf :D |
3 Attachment(s)
Salutare colegii, iarasi nu am mai reusit sa tin pasul cu voi, insa faceti progrese foarte bune, achizitii frumoase si ma bucur pentru fiecare!
Lista mea de masini din garaj s-a marit:D stiu, ziceam ca, caut doar masini mai vechii insa am 2 achizitii care nu sunt tocmai vechii. Garajul meu are urmatoarele: una bucata Ford Sierra, una bucata E34, una bucata Merc' W123 si mai recent 1. Audi A6 Avant - l-am luat din nevoia de a cara diverse piese/jante etc la garaj si la service-ul ce il detin si este masina folosita zilnic insa nici aceasta nu va scapa de un styling:D Este din 2002 , 2.5TDI 180cp quattro, piele,navigatie,automat cam full masina si jantele care imi plac mult RH ZW2 18".- masina m-a costat 2800 euro 2. Mercedes W210 din 99' model E320 benzina - piele full extra!!! 3000 de euro Nu am vrut sa ratez achizitionarea unui Ochios:D Si Audi-ul si Mercedes-ul l-am luat de la acelasi propietare (acesta fiind strans cu bani) In continuare astept oferte de masini pentru garajul meu mare si destul de gol:D |
1 Attachment(s)
Am uitat sa urc o poza..e facuta pe la 22.45..inainte sa ajunga Tomas..am dat si bara spate..si ce credeti?...mai multa rugina:)).....Am plecat la garaj...pana maine dimineata speram sa terminam macar spatele...
Attachment 2481903 @dms28-In caz de vinzi ursu..anuntama!..frumoase toate! @Ruffy RUF-Ba dar multe masini mai ai..cu impozitu cum stai?:)) |
:???: Bai sa nu lucrati cu R.Amolitu` am frecat la jagla aia de scirocco de mi-au sarit capacele....si tot nu am terminat...:x mai avem al dreacu de mult....maine dimineata va aratam ce am facut in noaptea asta
|
3 Attachment(s)
equinox: ai muuuuuult de lucrat :))
thomas: frumos monstru:twisted: bara fata si cea spate au fost vopsite,si masina arata intr-un mare fel :lol: |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ca ieri a fost ziua mea de nume ca si cadou de la sotie am primit un Golf MK1(viata mea) asta dupa ce m.a obligat sa ii dau baiatului meu Fordu:)).
Caracteristici: -benzinar -neinmatriculat -multa rugina (trebuie revopsita toata caroseria...) -am sa schimb jantele cu cele de pe dacie -am sa ii cumpar un portbagaj(pt. plafon) Acum incep sa ii dau jos farurile poate gasesc si eu rugina ca si colegu' cu vw scirroco:)). Attachment 2482019 Attachment 2482020 Attachment 2482021 Attachment 2482022 Attachment 2482023 Attachment 2482024 Attachment 2482025 Attachment 2482026 Attachment 2482027 |
1 Attachment(s)
pe la ora 4 am terminat spatele....amdat deja si o mana de grund...urmeaza compartimentul motor.
Attachment 2482038 @Tomas_SlrR-Dar tu crezi ca ai venit la mine sa stai?:)))..munceste! @Cristi.megane-Stiu ca am mult de lucrat.....arata foarte bine acel e36:X @dms28-Nici acel 850i?:D @cretu_bs-Vezi sa nu faci infart:)))...eu era sa fac:)) |
R.Equinox - ce bine a iesit scoasa rugina si dat in grund! felicitari imi place modul in care lucrezi!
Ti-as trimite E-classe-ul sa il faci ce zici ai timp? doar vopsit vrea-rugina nu 2% daca are pe sub praguri si pe capota s-a facut urat vopseaua... nu stiu de ce Legat de impozit...:D prefer sa ma abtin - sper doar sa pot sa mai cumpar masini care doar daca imi pica cu tronc o sa aaibe loc in garaj:D |
3 Attachment(s)
Azi am reusit sa dau loganul meu la schimb pe un logan model vechi.
Loganul cel nou are si el putin tuning: -faruri angel; -jante aliaj Bee-R; -portbagaj clean; -spoiler deasupra lunetei. Motorul este stok de logan 1.4. planuri de viitor: -vreau sai pun stopuri smoked; -suspensie sport; -si o finala sport. |
5 Attachment(s)
Cristi.Megane-arata bine...bravo
Cretu_bs-am si eu dar al tau e super bun pe langa al meu...:sad: R.Equinox-parca vorbiseram sa pun eu progresele ma uratule...:-P hai ca mai avem de munca nu gluma....dupaia incepem la rabbitul meu:D Ruffy.Ruf-bafta cu achizitionarea sper sa gasesti tot ce iti doresti.... Vw rabbit GTI....cumparat cu la vreo 250m de unde sta R.Equinox un chilipir la 450e.... ruginit de mama focului compartimentul motorului ruginit si ala.. motorul este perfect functional este un 1.6 benzina neinmatriculat.... are portbagaj.... interiorul asa si asa:???: |
5 Attachment(s)
Uhh am scos spoilerele si uite peste ce dau:((rugina la toate prinderile:((incep sa o smergheluiesc si apoi ii dau o mana de grund.Attachment 2482104
Attachment 2482105 Attachment 2482106 Attachment 2482107 Attachment 2482109 |
2 Attachment(s)
Am schimbat aripa faţă,iar luni mă ocup de motor şi de înlăturarea ruginei pe de aripa spate dreapta.
Attachment 2482187Attachment 2482188 @ionut.alex63: Farurile în stil Mark 4 arată bine.Vopseşte-i grila. Iar despre Logan,nici el nu arată rău.Să ai parte de el. @R.Equinox: Văd că te-ai pus pe muncă nu glumă.Succes în continuare. @Tomas_SlrR: Foarte frumos Chevrolet-ul. Nu ai avut probleme cu stopurile alea pe E30 ? Baftă cu Mark 1-le. @batman: Superbe jante.Foarte frumos Golf-ul. @KidForDrift: Pe cât sunt? Par foarte mari.În rest,maşina arată bine. :D @Rid3r*RaCe: Baftă cu Logan-ul. @dms28: Ce maşini,dar mai ales cu culori interesante au majoritatea. @Ruffy RUF: Frumoase jante ai pe Audi. :D Să ai parte de ambele. @Cristi.megane: Frumos. @cretu_bs: Baftă cu el. |
1 Attachment(s)
Am cumparat o grila clean la golf si am si fopsito cu spreiu in culoarea masini.apoi am montato.
|
9 Attachment(s)
Azi la ora 6 am ajuns si eu in tara si ca tot am ajuns am fost sa iau golf 3-ul dela vopsitor ca a stat la el o saptamana cat am fost eu plecat.
Pentru golf 2 am luat o suspensie air ride Si ca tot am vrut de mult timp sa am un bmw mi-am achizitionat si un bmw tot din germania si anume: Bmw 318 18is benzina 1994 - Oglinzi electrice - Aer conditionat - Airbag - Jante aliaj pe 17" - Inchidere centralizata - ABS - Proiectoare ceata - Alarma - Geamuri electrice Pret 1900 euro |
3 Attachment(s)
Si Incepem Iar....:D
Equinox a taiat panoul fata... iar apoi amandoi am terminat contra aripile,si compartimentul motorului..... am gasit 2 aripi aproape noi.... pentru ca una dintre cele vechi era ruginita pe inauntru si am zis ca mai bine le schimbam pe amandoua.... iar dupa ce am gasit aripile si am platit chiar cand sa plecam am vazut si un panou :) urmeaza sa ne ocupam de aripile spate si am terminat caroseria :) |
1 Attachment(s)
De Vanzare Opel Insignia...full option
motor 131 Cp 2.0 CDTI neinmatriculat neavariat diesel 95.000km etc etc etc Pret 13.000E :!: |
3 Attachment(s)
Ionut.alex63 - trebuie neaparat sa schimbi jantele de pe bmw, si va arata mult mai bine!:d
kidfordrift - vin frumos pe mk1 jantele , sa le stapanesti sanatos :d Batman - iese frumusel mk3u, imi place culoarea :d Tomas - nu ai probleme cu politia? macar la stopuri sa iti zica ceva:)) sa-mi dai si mie id-ul tau pe pm ca vreau sa vorbim de mk1 :D dms28 - mama , dar ai loc in garaj , nu gluma.. ruffy.ruf - cum ziceam si la dms... :shock: cretu - succes cu golful ,si vezi ce faci cu rugina aia:))) cristy.dacia - succes cu noul 318! r.equinox - serios acum , unde a fost tinuta saraca masina? in acid? :lol: darius - ce culoare va fi masina? Si acum pazea ca va sparg. fiind cam in bani zilele astea, m-am hotarat sa-mi risc portofelul si am schimbat cele doua camshafturi Mitsubishi EC224-135 cu Doua DS BLACK SERIES FZERO pentru a ajunge la cat mai multe rpm :twisted: Au costat cam 1300 euro ambele...Dar, pentru a vedea diferenta, am pus masina pe dyno inainte si dupa. Poze:arrow: Sper doar sa nu-mi risc si viata odata cu portofelul... |
Quote:
frumos subarul...nu te teme e foarte rezistent ... te fac o liniuta?:?::!: |
Am terminat de smergheluit partea spate a masinii si m.am gandit ca mai degraba o smergheluiesc toata si apoi o vopsesc:).
EIDT:@Tomas_SLrR: Te fac la o liniuta intre MK1-nuri? |
hm, hai! eu sunt in bucuresti, tu unde esti?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning