![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
de el normal :D
|
Quote:
|
:)) te cunosc de ceva timp si stiu ca nu ai face asta
|
Quote:
Bravo! Frumos PJ :) la mai multe 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Ma ajutati si pe mne ???De unde iau jocu site..ceva fara torrent ca am incercat si nu imi merge..:twisted:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Deci, asta este primul meu PJ (nu este facut in joc, ci cu ajutorul photoshop-ului) vreau niste pareri...stiu ca unele decaluri sunt puse invers..l-am facut in graba, dar cand o sa am timp revin cu ceva mai elaborat ;)
Vizionare placuta :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
salut asta este prima mea reusita de Pj celelate imi faceau masina gri si nu mai puteam sa le vopsesc dar acesta mia resit dea bea astept sa gat alt PJ mai cozmetizat :X
|
La mine nu merge,adica intru in joc imi fac profilul la cariera apoi cand vreau sa cumpar masina se blocheaza
|
@spiritualDARy: mda e bine ca ai reusit sa iti dai seama cum il faci sa nu mai apara cu gri, akum asteptam un PJ, ceea ce ai fct tu acolo e aiurea nu se intelege nimic !
@Catalin-bz: Ai luat jocu de unde am zis eu? e un link mai sus, daca da nu ar avea motiv sa faca asa, doar dac ai incercat tu sa bagi alta varianta sau ai bagat cva gresit, daca ai bagat masinii motoare etc si nu sunt pt versiunea aia automat iti da Eroare cu Send Don`t send ! asa ca vezi ce faci:pistoles: |
Am luat jocu de pe linkul pus de tine mai sus si nu am incercat sa bag nimic in el.doar jocu simplu am vrut sa ma joc.nu imi da eroare cu"Don`t send" se blocheaza
|
9 Attachment(s)
Kadet !"simple but furious":twisted:
|
Superb kadet-ul...Sunt curios ce se ascunde sub capota.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sorry pt Duble`Post, EDIT a fugit :lol:
Uite si ce se ascundea sub capota la Kadet !:rolleyes2 |
Frumos,ce rau imi pare ca eu nu ma pot juca:((:((:((
|
miam reparat calculatorul:D:Xsi akm seara sper sa termin...........pj:D
dar mai am o prb ca io nu stiu sa lucres in photo shop:( adik nu prea bn:D ......................si multe sau mai intamplat de cand nu am mai postat :D:D |
wow frumos foc kadetu :D
|
6 Attachment(s)
uite si surpriza:)) sper sa va placa mai mult ca primu pj;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hehehe.... WIP ! :rolleyes2
NU E OPERA MEA ! :)...Nu eu am facut de la 0 acest model. Deci eu n-am facut mai nimic,toate credituriile se duc autorului. |
Quote:
|
11 Attachment(s)
si akm faceti lok ca vine "campionu":)):))
|
Quote:
@jurec@d!xxl: bv pt PJ, e bne pt inceput ;) |
Quote:
Nu stiu,sa vad,sa iau legatura cu cineva care se pricepe la scripturi,ca acolo is praf,bine defapt is praf la toate,asta e prima mea masina ce o convertesc.:oops: |
Quote:
|
[QUOTE=Mikidude;2688784]Oircum BV...asteptam makar modelu BETA dar mai clar:!:
@jurec@d!xxl: bv pt PJ, e bne pt inceput ;)[/QUOTE ms ........ da imi dati careva cv sayturi cu masin pt 2.3.0 pls |
8 Attachment(s)
Postez si eu o Calibra si un Golf 2,nu sunt cinestie ce,e pentru prima data cand modific masini in acest joc.Scuzati calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul,si nu stiu daca are jocu chestie dinaia sa faci poze din joc.
|
na ca :(.. Loganul nu mai e in SLRR...
E modelul prost si nu merge. :) In schimb voi incerca sa bag in SLRR,Logan Facelift. :) poate si motorul 1.6 mpi. :D |
Tnx CrazyEyes :D
@jurec@d!xxl: incearca AICI :!: @StreetStyle22: Succes cu Loganu si cu motoru, eu aku incerc sa invatz 3dmax`ul nu prea pot sa te ajut cu cne stie ce, doar cu cva sugesti dak e nevoie, oricum bafta in continuare in ce faci, asteptam cva de la tne, e bne ca ai incercat makar ;) @Catalin-bz: Foloseste tata butonul PRINT SCREEN si CTRL+V in Paint, sau f12, sau programul Fraps, pe care il gasesti cva pagini in urma pt screen shoot`uri bune, nu cu telefonu sau webcamu sau alte nebunii... 8) |
6 Attachment(s)
Mazda RX-7 VielSide Tokyo Drift :D
A fost a lui Hann dar mi-a vandut-o mie :D O vand in continuare, 20.000 $ Negociabil :))) |
Quote:
Reusita masina, la fel si screenshot`urile, bv :boogy: |
care are idee de unde as putea lua componente audio pentru joku asta?urgent pls
|
[QUOTE=Mikidude;2689562]Tnx CrazyEyes :D
@jurec@d!xxl: incearca AICI :!: @StreetStyle22: Succes cu Loganu si cu motoru, eu aku incerc sa invatz 3dmax`ul nu prea pot sa te ajut cu cne stie ce, doar cu cva sugesti dak e nevoie, oricum bafta in continuare in ce faci, asteptam cva de la tne, e bne ca ai incercat makar ;) @Catalin-bz: Foloseste tata butonul PRINT SCREEN si CTRL+V in Paint, sau f12, sau programul Fraps, pe care il gasesti cva pagini in urma pt screen shoot`uri bune, nu cu telefonu sau webcamu sau alte nebunii... 8)[/QUOT ms dar asta si GOM le am deja ....ma rafeream la alte sayturi :S:S?? nu mai sunt |
1 Attachment(s)
Quote:
@jurec@d!xxl: uite inca o data Lista cu maj site`urilor de specialitate, facuta de Maryus :-P spes sa nu mai fiu nevoit sa o mai pun iar... CITITI SI PAGINILE ANTERIOARE, nu doar 2-3 si atat, pt noii veniti !! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ehhhh Vise Vise :rolleyes2:rolleyes2 Dar v-a veni 1 data si`o data...:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning