![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
bai nene in ce hal poate sa arate... pozele astea ma motiveaza,de fapt masina ta m-a motivat mereu ,altfel de mult renuntam la e21.
|
:peace: sunt mandru posesor de E21
|
4 Attachment(s)
Si ieri daca tot am umblat m-am inpiedicat si de un eleron ZENDER acum nu stiu daca sa ma chinui sa-l montez sau nu, dar mai am o capota portbagaj pe care o voi vopsi culoarea masini si pun eleronul sa vad cum arata???:rolleyes2
|
Quote:
|
nu vinde ornamentele cromate de pe aripi ?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In ratacirea mea pe strazi sa ajung la SIX am dat de un alt E21 320 interior piele(de fabrica) si caroserie in stare ok la prima vedere (nu este de vanzare) nu stiu de ce?
|
cu intalnirea ce se mai aude? ne vedem in iulie sau va dati loviti? vad ca nu prea aveti tragere de inima :cry: .
|
3 Attachment(s)
salut vin si eu la intalnire cu al meu rechin la mine nu conteaza data numai sa fie ..............
|
ia ziceti-mi si mie care aveti idee cam ce consum are un 1,8 carburatie...sa vad ce zice al meu:D.
|
bine ai venit costi.a dat Domnul si a mai aparut un posesor de e21.sper sa fim cat mai multi.actualizez lista pentru intalnire.pot veni si alte tipuri de bmw,sa fim cat mai multi .
1.ff650 2.francezu 3.atb 4.mon 5.jamaicanu 6.bila 7.fistaccio 8.danielson 9.liviu marin 10.costi1901 11.daman |
pai ramane transalpina?sfarsitul sau inceputul lunii iulie?
|
Quote:
|
in iulie sunt asa week-end-urile:
7-8 14-15 21-22 care dintre ele? mie imi convine oricare.spuneti si voi care va convine ce dreaq,ca atunci in apropierea datei o sa ziceti ca nu aveti bani si o dati in tifos. ar fi frumos sa facem niste stickere ,tricouri ceva... sa avem amintire.sa stabilim si unde innoptam,sa ne interesam de preturi si ce mai trebuie. |
pentru mine ar fi ok 14-15..dar nus pretentios..maine dau un raspuns cu privire la stickere si tricouri am un amic care se ocupa cu asa ceva..revin cu preturi aproximative...cine a mai fost acolo in zona ar trebui sa ne ajute cu cazarea...
|
damian a fsot pe akolo el ar trebui sa stie...:D
|
Quote:
|
eu am stat cazat in voineasa dar exista cazare si la obarsia lotrului,la pensiunea bradul.acum depinde si ce traseu vreti sa parcurgem ,eu am mers pe traseul bucuresti-rm valcea-horezu-ranca-obarsia lotrului-voineasa-calimanesti-rm valcea-bucuresti.daca vreti alt traseu spuneti va rog.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daman..de cazare sa vezi..ca treaba cu traseul e mai complicata..voi cei din bucale veniti pe acel traseu dar noi restu venim pe unde putem:lol:ce wekeend ramane?haideti sa stabilim odata
|
sa stabilim cine,nu vezi ca nu zice nimeni nimic concret?eu sunt pt week end-ul 14-15 sau 21-22.si pentru cazare aleg pensiunea bradul sau daca nu gasim,ceva in voineasa ca sa avem de unde alege.acum ii rog pe toti cei de pe lista sa scrie concret ce si cum prefera ca sa stim cum facem,la inceputul lunii viitoare sa sunam sa rezervam cazare ca in perioada aia nu gasim liber sigur.
|
1 Attachment(s)
votez 14-15.....si nu mai bine stam noi la cort frumos gratarel alea alea...mai dam si la pensiune o galagie de bani...ca nu moare nimic o seara intr-un cort...si sa cat o sa dormim in noaptea aia....si chiar daca nu vrea sa doarma la cort poate gasim un loc app de o pensiune...4-5 km ....ce ziceti...se baga cineva ??frumos langa un raulet..sa ne "cazam"...berea la rece in apa ;)ce ziceti??uitati o poza de la intrunirea de comuniste (motociclete)de anu trecut...
|
eu sunt prezent cand vreti voi eu sunt cel mai avantajat stau la vl
|
Quote:
|
Si eu sunt de acord sa stam cu cortul, mai ales ca am cort si nimic nu e mai misto decat sa stai langa foc seara cu berea rece din lada frigorifica sau si mai bine racita in parau direct.
Si weekendul 21-21 iulie imi convine dar sunt de acord si cu 14-15 iulie. |
buun. deci asa:
mon 14-15 francezu 14-15 cu cortul bila 14-15 danielson 14-15 cu cortul daman 14-15 cu cortul(daca vin singur)daca o iau si pe fimea o sa stau la o pensiune ca nu pot sa o culc in cort,e micutza. |
Quote:
|
eu urmaresc posturile astea zi de zi.am ajuns la concluzia ca daca ne strangem 5 masini sa zicem mersi. nu stiu altii cum sunt(incep ca Ion Creanga) dar eu ca posesor de e21 chiar mi-as dori sa ne vedem cat mai multi,toti din tara,macar o data pe an.mor de ciuda ca cei cu e30,e36 se strang in fiecare an (si unii au niste junghiuri de masini mai rele ca ale noastre ) si noi nu putem sa facem ceva frumos,macar o data pe an.
|
cort,pensiune..nu are importanta pt mine...nu vreau decat sa ne adunam cativa cu rechini sa ne simtim bine..sa schimbam pareri..macar odata pe an asa cum a zis si daman:-)daca vreti cort..cort sa fie atunci:lol:
|
daca toata lumea zice 14-15 ... e ok si pt mine. Probabil o sa vin cu cortul.
|
salutare
pentru mine este ok oricare din datele propuse.deocamdata nu am nimic programat asa ca sunt prezent.Cu cazarea... eu as veni cu familia ,mai ales cu Piciu meu.Deci as prefera pensiune.Dar nu neaparat Am stat acum 1 an la o pensiune pana aproape de Voineasa, la Malaia si a fost super bine.Am fost mai multe familii,am avut gratar in curte,incalzire centrala(era iarna si a fost super). Daca vrem pensiune ar tebui sa facem rezervari... E30 -au intalnire la Brasov la camping Darste parca :rolleyes2 hai sa mai strangem pareri o saptamana si apoi sa luam o decizie! |
Quote:
mon 14-15 jamaicanu 14-15 francezu 14-15 cu cortul bila 14-15 danielson 14-15 cu cortul ff650 14-15 cazare la pensiune daman 14-15 cu cortul sau cazare la pensiune o pensiune buna ca pret si calitate este pensiunea Paradis din malaia.are o curte frumos amenajata,lac in spatele pensiunii,foisor,hidrobicicleta,curatenie. puteti cauta detalii pe net sa va faceti o parere si scrieti aici ce credeti despre ea ca sa luam o hotarare. |
14-15 iulie e ok pentru mine. Daca fac rost de un cort pana atunci merg la cort , e mai rustic, dac nu e ok si pensiunea, vorba unui coleg de forum cine o sa doarma si asha.
|
misto sunt piticii aia pe akolo prin spate....oare ne.or lasa sa ne balacim in lac??:D arata bine....am vizualizat.o un pic...aku sa vedem cat putem sa negociem din pret si cate persoane o sa fim ...ca am observat ca are o capacitate de 16 persoane...:?:
|
Mai are cineva o caroserie de E21 pe care o dezmembreaza. Ma intereseaza toata masca fata metalica (tragerul) si fusta metalica din fata de sub bara de protectie si bara fata.
|
1 Attachment(s)
azi s-a muncit usor asa...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning