![]() |
Re: Chat
Quote:
si cand era vorba ca am bag sal ajut pe Gman la organizara cursei cu trabantul.. pe cartodrom.. s-o sters posunl.. si atunci l-am suant pe administratorul forumului ( gratian ) si l-am intrebat.. si el.. mi-o spus.. ca daca tot se discuta.. pe forum.. despre eveniment, am fi putut sa punem pe afise si sigla lui.. eu de acolo stiu.. ce am spus mai sus... |
CICA fixius, member of PARTICIPANT CURSE :lol::lol::lol::-P
|
Re: 4Tuning Days 15 - 16 martie 2008 la ROMEXPO
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: parca esti ceva politist de la rutiera:lol::lol::lol: |
Comand piese de pe ebay.com cu comision minim!!!!!!!! Cine e interesat PM!
|
azi am primit mail la poarta de la curiero cum ca am la ei un AWB cu seria CJ100, am sunat la curiero sa vad cine-i fanul care-mi trimite recomandate, shi am aflat ca politzia romana de pe cluj-turda, cum pot sa aflu ce viteza aveam, shi cum sa trimit copie dupa buletin shi permis cand permisul meu e suspendat? sa-l inventez shi sa-i fac o copie?
ia uitatzi ce sentampla de cand nu circul cu mashina.... http://aycu30.webshots.com/image/483...7905123_rs.jpg |
ai de **** me asta ii cacat deala de porumbel ce face minuni am auzit de el o facut din sprinter peugeot
|
cati cai ti-o dat?
|
Unde gasesc io un magazin Pioneer in Cluj? Vreau sa imi iau un CD Player Pioneer DEH-P40 MP si de azi dimineata caut pe net fara nici un rezultat :(
|
holo!!!! cine shi-o pierdut o fatza de mp3 pioneer (in cutiutza, asha frumos) la mine-n mashina?! saritzi repede cu berea
|
Quote:
|
Quote:
|
si aia de pe paris au:P
|
Quote:
Quote:
calin 0722.240.847 sau radu 0744.970.724 daca vreii sal prinzi pe calin ptrebuie sal suni dimineata pa la 11 Bafta ! |
l-am sunat pe Calin asta si m-am facut de ras numa. Cica nu cunoaste, nu stie :D. O sa mah duc io pe Paris sau pe Muncii.
Merci mult |
Apropo Fixius nu ti-am multumit pt mailu ala care mi l-ai trimis din partea ta si a lui GMan legat de mecanicul Suciu :D
|
cu multa placere...
cand ai un pic de timp, hai sa ne intalnim sa te duc la calin.. |
azi cand ies de la munca mah duc la Suciu sa fac o aerisire la frane si apoi sa imi iau prietena de la ore de Legislatie :). O sa fiu liber doar spre seara.
|
daca nu.. o lasam pe maine...
|
lasa-mi pe PM numarul tau de mobil si te sun io azi dupa ce scap de Suciu :D (asta in caz ca apuc sa vad numaru tau, daca nu da un beep la 0740-226670)
|
ma da ce ii ala cu 4tuning advertisment sau ce ? *** si imi pune reclama la aer conditionat???
|
ii reclama si se pune automat la sfarsitul fiecarei pagine. Ase se fac banii :D
|
este cineva pe aici??
|
depinde :D
|
aveti idee cat ma costa sa schimb toata evacuarea la un hyundai coupe??cu ceva mai performant.....?'
|
intra la sectiunea Hyundai de pe forum si cauta acolo daca nu a mai postat aceasta intrebare careva. Daca nu atunci fa tu un post nou cu intrebarea, plus ca vad ca esti din Bucuresti asa ca zic ca merita sa incerci si la comunitatea Bucurestilor :D sau asteapta pana iti scrie careva din baietii care se ocupa de comercializarea produselor. Din pacate eu nu stiu.
|
Quote:
mult peste 500 iepuroi. nu merita. iersi mai ieftin cu o finala. ca e la moda |
Quote:
daca te intereseaza vb pe PM bafta!! |
zi fixius ce full exhaust stii tu mai ieftin de 500 euro.
performant? mie o varianta acceptabila de sistemul de dupa catalizator doar imi incepe de la 300 pounds. lasa garajele unde iti fac toba din bari sudate. |
ai sa fii suprins...ce s-au mai specializat baietzii prin cluj...
|
Quote:
insa un produs de performanta nu vine la preturi mici in orice tara ar fii el |
Eu recomnac cu caldura Stelco
|
Quote:
sincer........si eu ii "recomnac" =))) |
nu stiu ce v-a placut asa mult la lucrarile lor, tot avantaju e ca au scula de indoit tevi, in schimb la capitolu sudura mai au mult de evoluat. si nu le-ar strica sa si gandeasca ce fac...
|
deci, nu cred ca-ti doresti s-o revezi !!! :twisted:
|
Quote:
|
sa ma *** in basculagii care lucra la autostrada pe cluj - oradea , care nu stiu sa puna prelata peste pietrisu care il duc cu "rabele moderne" , asadar m-am ales cu parbrizul crapat in doua locuri....vin din sens opus si dupa ce trec de tine zbeeeng pietroiu' in parbriz....macar de ar merge incet,da au si viteza nenorocitii
ps: nu stiti unde pot sa reclam chestiile astea,sau ii degeaba ? ca de obicei..... |
Quote:
|
aaa.... de fapt stiu, zicea ca oare o vedem la "....." azi ! :lol::lol::lol:
|
Nu stiti unde se pun poze si se aud discuti de la Polus center ??? de la tuning show din weekendu asta ???
|
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/74543-anonymous-cluj.html aici e topicul cu poze de la polus si discutii....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning