![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
propun ca shantzu sa isi dea ban :) :mrgreen: ca pune bete in roate/jante :) la purcederea unei curse la Ploiesti
PS: Str. Vasile Lupu e destul de lunga :lol: |
Quote:
|
dar nu e suficient de lata :P
|
Quote:
|
n-o sa fie destul de lata sa mai incapa si bagatori de seminte :P
mno,acum serios cine doreste legale in ploiesti,a incercat sa pupe vreun fund pe la primarie sau politie si a fost respins? despre siguranta specatorilor,fie ca stau printre copaci(bingbang) pe bulevard,fie ca stau pe camp pe drumu spre paulesti,daca freo masina face pana si fuge spre ei,vreo 4-5-6 spre7 maimutoi tot terfeleste nu?pentru a se evita lucru asta ar trebui pusi parapeti de metal sau chiar dinaia de beton,dar deja vorbim de un circuit de drag nu de o cursa legala organizata pe o un drum public inchis temporar |
Terminati-va maa :lol:
Problema organizarii unui eveniment ramane in discutie la nivel de ploiesti, a fost o tema dezbatuta in trecut, cu destule tentative, nereusite din pacate :| .. se are inca in vedere, vom mai incerca pana vom reusi. Oricum, daca vrem sa facem treaba, trebuie sa ne ajutam, sa contribuim cu totii la cate ceva. |
Quote:
Deocamdata asteptam sa termine bucata de autostrada din zona Ghighiu sau cele 4 benzi de centura sa avem si noi unde sa ne dam mai bine :lol: Cat despre cele legale , deocamdata avem cam 3 locuri , unu care e foarte posibil sa nu primim aprobare ca este spitalul judetean in apropiere , a doua este plina de castani si a treia plina de gropi (caraiman-catedrala) :lol: :lol: |
shantzii fara constatarea asta eram pierduti!!!
|
Quote:
|
il trimitem direct pe desene al nostru akolo!!!
|
Va rog...stiti pe undeva prin oras (sau in apropiere) unde sa se faca reparatii pt GPS-uri ??? mai exact schimbarea unui display ... m-am tot interesat si nu gasesc :| ...
va salut,o zi buna-n continuare... |
vb cu teo......
cred ca se baga........ |
daca nu la teo , incearca la caraiman m, inauntru la reprezentanta dacia nissan . e un baiat acolo care repare chestii electronice , de la laptopuri la telefoane si gps-uri.
P.S m-am intors cu forte noi !!!! |
am inteles,o sa ma duc si acolo atunci...
"Teo" cine este?cum dau de el??? |
Deci ca tot veni vb de locatii...a aparut o zona noua proaspat asfaltata. Shantzu cunoaste zona,si Bengy o sa o vada maine. Daca vine la scoala.
Sosea lata,lunga,proaspat asfaltata,fara case/blocuri/pomi/tancuri/avioane/barci si alte alea pe margine. Cine e curios,imi da un PM. Asta daca nu s-au prins Bengy si cu Shantzu la ce zona ma refer,ca atunci discutati cu ei :) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning