![]() |
Re: Club Renault 5
alta parere.....poate patineaza cureaua la turatia aia mare,si nu reuseste sa incarce.
|
Salut tuturor. Am si eu un renault 5 tr din 89 si vreau sa-l transform in gt turbo daca are cineva vreun renault 5 gt turbo din 89-90-91 etc neinmatriculat sau unde as putea gasi ..id meu de mess este cirstea_ncl .
|
mai este valabila treaba cu , clubul ?
|
www.reichhard-motorsport.com un site unde puteti gasi cam orice pt renault 5 la comanda de la racing nick :)
|
Cam putine piese pe site.. oricum bun de stiut :)
|
Quote:
chiar au multe p'acolo :) bun site ... |
Ceva Util
1 Attachment(s)
Salut,
Am gasit un document care poate ajuta pe cineva ... :) Pare a fi manual de reparatii scanat. Mi s-a parut interesant ... bun de avut ... :) Bafta. |
da e super bun :)
|
Salut, ma dadeam pe net si am gasit un site foarte interesant :)
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html sper sa va ajute |
1 Attachment(s)
pentru cunoscatorii de limba franceza cu probleme la tractoras...sper sa va ajute.
|
cine stie unde e matritza pentru garnitura de BOV? Dni help pls.
|
am si eu o probl. cu r5-ul cred ca este altern. l-am demontat azi dupa o luna de cand nu bam m-ai mers cu ea ca am si alt mijloc cu doua roti pe caldura asta dar pot spune ca spal buburutza in fiecare zi sa se racoreasca si ea nitel , si am descoperit pe rotor niste santuri formate de carbunii de la altern. este norm , oricum duc altern la un electr maine s-al verifice
|
stiti cumva, se poate pune turbo pe un r5 fara turbo...cu motor 1.4?daca da, se potriveste si de la alta marca?
|
in principiu se poate....dar te chinui mult prea mult si s-ar putea sa nu iasa ca un turbo adevarat.vezi ca s-a mai vb de asta pana acum.pe langa modificarile de la motor trebuie sa faci si la suspensii si frane,ca o faci sa mearga, dar trebuie sa se si opreasca.
|
aha, mersi, doar eram curios daca se poate face..ca nu stiu daca ma bag la o treaba asa complicata...risc sa imi prind degetele:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning