![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
vezi, daca ai vrut sa-mi dai cu rahat pe manere? :lol: |
1 Attachment(s)
Ieri la ora 4... la Unirii cu Zorelelor(adica linia lu 102) Domnishoara cu matizu nu a acordat prioritate la tramvai shi tramvaiu ia shters putin botu...
|
quick_5hifter deci tu m-ai blestemat lasa ca te prind eu intr-o zi
|
azi dimineata un accident infiorator in mamaia pe la ora 4 si ceva. Un porsche cayenne facut praf si a luat si foc....cei din fata morti pe loc si cei din spate cred ca la spital....masina distrusa 100%..pozele nu-si au rostul.Sunt groaznice.Masina se pare ca rula cu peste 200/h
|
Quote:
|
viteza face iar ravagii Dumnezeu sa`i ierte
|
La Realitatea TV au zis ca faceau curse ilegale....ca de obicei.
|
D-zeu sa ai odihneasca pe cei 4...asa cum ziceam viatza atarna de kilometraj...o secunda de neatentie si nimeni nu mai stie nimic de tine
|
citeste mai sus ma si dupaia posteaza oricum nasol accidentu :( dak avetzi ceva poze datzi si voi un add blytzer_x
|
Daca erai acolo si acum borai...urmareste realitatea si multumestete ca vezi cum arata doar masina.
P.S. ptr cei care au vazut masina ...o fata era SUB motor....asta ca idee ca sa mai vreti poze aia de la realitatea sunt idioti...cum plm sa faci curse intr-o intrare de sens giratoriu |
Dumnezeu sa`i odihneasca`n pace... PACAT! MARE PACAT! :((
|
Quote:
|
Quote:
|
groaznic accidentul.........dar ce culoare avea cayenul??...era unu gri ...pe care il conducea un pushtan......ala era?..sau ce culoare??....................dumnezeu sa-i dihneasca in pace:(((
|
Quote:
masina avea GGG la numar,era aceeasi persoana care are si golful negru GGG ;)..Dumnezeu sa-i odihneasca! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning