![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
Quote:
|
nu e problema costin, daca poti sa lucrezi tu e bine, vedem la sfarsit care o alege, deaia e si sectiunea asta, sa incerce cat mai multi si sa aleaga rezultatul cel mai placut;)
|
2 Attachment(s)
ceva facut in graba:)
nu prea am inteles care e treaba cu logourile:)) |
bun, bravo, creca o sa folosesc de la tine opelul, bineinteles cu subsemnatu acolo:)), iar seria 5-u l-am facut eu bine de tot, mai e una care incep sa lucrez si e cam gata:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dacă ai noştri colegi, īţi termină maşinile, eu mă īngrijesc de ele, să le aşez īn aşa fel īncāt să fie ok! :)
|
1 Attachment(s)
eh atunci daca se ingrijeste andi, si-l rugam frumos sa faca astfel incat sa nu avem probleme:P, atasez si eu e34
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Salut baieti !
Poate ma ajutati sa fac o semnatura unui prieten ... Aici e masina din mai multe unghiuri ...https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...e/page-36.html Insa daca reusiti sa faceti si unele modificari ... *coborata garda maXim *stopuri smoked *faruri cu angel , dar smoked * jantele sunt altele , BBS RS albe cu nituri aurii ...http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=85994 multumesc :) |
4 Attachment(s)
salut baieti,putetzi sa ma ajutati si pe mine cu o masina manga:D?o sa va las cateva poze,va multumesc anticipat:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am observat-o d-abia acum!...uitasem să completez culoarea īn colţul stāng-sus! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning