![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
pai si tre..merge in drift...in capu lui..dar in realitate merge lejer.
la volan, parca il vezi cu 50 la ora pe bulevard..dar el...zzzum...vrrrruuum..dand din volan si pronutant demaraje si scartaituri din gura... |
Exact... Am specificat eu ca trebuia sa imi si iasa driftul?
Atunci hai sa zic altfel..., macar plecam cu ea din limitare pe portzile reprezentantzei... Am auzit si eu ca e familist, duce copiii cu ea la scoala... si mai zic aia mici: - Tati, Tati, iar ai trecut de scoala in DRIFT!!! |
Quote:
|
Ce panarame de oameni !:lol:
|
chiar ca...
nu ma bogdane, la 50 deja ma simt ca pe hautostrada in nemtia. |
vrei in nemtia ..recunoaste..de fapt trag concluzia ca vrei masina nemteasca...
nu ai fi zis sunt pe autostrada japoneza..sau pe A1 sau a2.... |
vaai, m-ai prins.
|
ia zi se compara ce ai cu ideea ta nebuna de a pune turbo pe chinezaria aia silver?
|
cum sa nu, aproape la fel ar fi iesit.
|
pai vezi mah..daca asculti de altii :P
fraier eu...ca pe aia ti=o puteam impinge afara din parcare..pe asta mai greu... ca nu am cuplu la turatii mici din cauza ambreiajului sport...si daca o turez..auzi... vorbesc cu vecinu ala cu garsoniera de Q7... acum ONTOPIC> chiar e o masina tare :) |
S3-ul intr-adevar este o mashina tare ;)
|
venind din partea unuia care are o masina f tare:) e un compliment.
ce mai face VRu? |
VR6-le isi asteapta un filtru sport, bucshe la bascule, freon la clima si cam atat.
D-aia nu l-am mai scos, ca nu vreau sa distrug motorul pe drumurile noastre prafuite. Sa vina filtrul intai. |
pt ce filtru te-ai decis? sa spui daca se simte ceva diferenta. pun si eu un filtru sport GREEN panel si furtun siliconic pe admisie...si vreau sa stiu daca la motoare mai mari se simte ceva.
|
Bahi baietzi vede-ti ca si eu vreau o admisie directa si am gasit ceva bun pe www.pipercross.ro .............. viper se numeste, e o leaca mai scump dar cica ar da rezultate ............... bafta. Scuze off-topicul!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning