![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
daca nu contribuia "tatal" nu se mai nastea copilul~! Rebel_Boy
Va astept la iasi cine poate sa vina.. cine nu vine asta este nu se supara nimeni . |
Quote:
|
dupa ce am postat am apucat de citit inca vreo 5 pagini si atunci mi-am dat seama ca treaba a degenerat si s-au spus cuvinte grele care nusi aveau rostul sper ca toate astea sau terminat si spiritele s-au linistit .... Maine fac tot posibilul sa fiu prezent si sa ne vedem, trebuie purtata o discutie insa care nu trebuie sa degenereze MAI BINE ne concentram pe ceva util decat sa producem dezbinarea asta care nu face bine la nimeni.
|
legat de intalnirea de la Iasi cine poate da niste detali mai exacte rog sa-mi dea un pm ( am inteles ca e pe 22 la iasi restul cand trebuie ajuns cat dureaza posibilitati de cazare, o locatie mai exacta etc mai deloc )Multumesc anticipat.
|
Uite aici despre intalnirea de la Iasi > https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html
|
Alex23GAM in primul rand vreau sa ma fac clar cu o privinta ... NU ACUZ PE NIMENI, a fost doar o parere, iar in al doilea rand la faza cu "daca nu era tatal nu se nastea copilul" pot sa-ti dau o explicatie ... Tatal a facut copilul din necunostinta de cauza (nu stia riscurile la care se supune mai exact cresterea copilului) in cazul nostru grija fatza de club cum ar trebui sa faca orice presedinte de club ... nu sa ne uneasca si pe urma PA, ne vedem cand mai am io chef si timp ... dar haide sa nu mai facem acuzatii pe forum atata timp cat nu sant toti de fatza ... io zic ca nui frumos .. si ca sa se lamureasca problema asta odata sant de parere ca ar putea venii maine seara si Mic si Adytza la intanlire sa putem vb deschis .. k sa nu iasa vorbe ca i-am barfit si i-am dat afara din club mârsäneste .
|
Fratilor degenereaza discutia rau am ajuns la familii care divorteaza imi vine sa plang deja la partaj oare ce va fi? Sper sa nu ajungem acolo si hai sa schimbam situatia asta cumva sa ne vedem vineri orele 21.00 la Polivalenta si sa mai discutam putin sa ne mai invartim putin cu masinile poate si altceva mai frumos.
|
eu unul sunt prezent maine la ora 21 la polivalenta
|
Hai ca am si eu o problema......pana la urma copilul ala a ramas sigla clubului? :D
|
1 Attachment(s)
sigla clubului e cea alba cu scris .....acum poate reusim s-o schimbam putin asa k nu prea se vede scrisul ala negru....autocolantele fiind transparente.....neavand fundal alb
|
Quote:
|
Quote:
|
Sper ca s-au calmat spiritele si ati revenit la sentimente mai bune. Legat de ce am discutat ieri am si eu urmatoarele rugaminti:
1. Sa incercati sa faceti o intalnire la care sa ajungeti toti; 2. Sa puneti pe hartie problemele care sunt considerate importante; 3. Impreuna sa le discutati si sa vedeti care este rezolvarea. Daca faceti asta sunt mai mult ca sigur ca o se vedeti ce bine o sa mearga. Incercati sa fiti prieteni inainte de toate. |
si eu incerc maine sa vin la polivalenta la ora 21:00,sa vad daca pot ca momentan nu pot sa merg din cauza lu unu cu un matiz....
|
dc ce ai patit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning