![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
In caz de se uita pe aicea un cunoscator de prin focsani......Unde pot gasi in oras Bmw M3 newray la 1:24
|
Quote:
|
Pe aicea e multi care nu stie sa scrie.
|
Re: DE UNDE CUMPARAM MACHETE SI CAT COSTA?
|
Stie cineva daca a fost daca a fost construita o replica in miniatura a masinii Skoda 105L? Eventual un producator.
Multumesc pentru raspunsuri. |
1 Attachment(s)
salutare..
caut un opel astra G in 4 usi..si rosu daca ar fi.. :) daca stie cineva sau care are.. id : jhonycvz |
DACA mai sunt persoane interesate de motor max,la Noriel din Carrefour Felicia Iasi (doar acolo am fost,alt noriel nu stiu) sunt reduceri la machetele 1:18-respectiv 50 lei bucata.Erau mai multe modele de audi tt si porsche 911 atat pe negru cat si gri,ceva exotic si de la motor clasics.Eu mi-am luat un Lambo si un Volkswagen.
|
Quote:
Sunt şi cu aer de Franţa în ele, nu? Ce-mi plac speculanţii care profită de pasiunea unora! P.S. Am dat 25 de lei pe o astfel de machetă la un magazin de piese auto din Călăraşi. Mă îndoiesc că nu există şi în alte oraşe la un preţ similar! |
Eu mi-am luat cu 10 lei de la reprezentanta.
|
bmwh548,imi poti spune si mie mai exact unde in Iasi ai gasit?Daca cumva te referi la vreo reprezentanta din Iasi..MS.
|
Quote:
|
Un Mercedes SL65 Amg black series minichamps 1:18 , are cineva o ideee de unde as putea achizitiona unul?Multumesc anticipat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
90euro |
http://www.nicoro.ro/minimodele-auto...swarovski.html a cumparat cineva de pe site-ul acesta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning