![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
:lol::lol::lol: nu le stiu din cap mah :lol: am folosit si eu cu succes copy /paste:lol: da' aproape le stiu din cap ...deoarece avand un moment de proasta inspiratie ,dupa o baie la Ghioroc , am zis sa stau si eu la o terasa sa savurez o apa plata cu lamaie ....si uite asa urlau in urechile mele minunatele versuri , patronul terasei fiind probabil in mare dusmanie cu patronul terasei alaturate, pt.ca si-a dat toata silinta SI SPRE DISPERAREA MEA A SI REUSIT :evil: sa acopere trilurile suave ale lui DMX SI DR.DRE care susurau bland de la terasa vecina .....:evil::evil::evil: |
am stat si eu sapt trecuta intr-o seara la primarie pe bancuta si in vre-o juma de ora am auzit melodia cu pricina in 3 taxiuri, 2 bmw, 5 mertz, si 4 scutere.
e ceva hit? |
:lol:
|
1 Attachment(s)
Am avut la vanzare masina asta:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
muraturi eh? :)
|
4 Attachment(s)
M6 (in Arad)
|
Quote:
|
poate acuma isi trage o viloaca acolo si o mers in vizita:D
|
Frumoasa arhitectura casei, nu stiu ce cauta masina aia in fata...:D s-a stricat toata frumusetea pozei...Asa ceva numai in RO poti vedea...masini bengoase in peisaje "bombardate"...
|
unde e silvia? trebuia sa apara de un an...dar tot in garaje vad ca sta daca nu e plin forumul de poze cu ea
|
Inca nu e gata :D Mai un pic
|
eu am vazut`o acum o luna...bebe e optimist cand spune mai un pic :))
|
trist! masina aia trebuia sa fie pe strada de minim 8 luni...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning