![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Quote:
amortizor spate - 490 lei/buc BOGE kit rulment roata fata - 370 lei/roata SKF bieleta directie - 95 lei/buc SIDEM cap bara - 125 lei/buc MOOG sau 105 lie/buc NIPPARTS |
Prima parte a galeriei de evacuare (uneste cele patru gauri din motor in una singura) pentru o toyota celica 1991 poti gasi?
|
Quote:
|
Multumesc. O zi buna in continuare
|
Quote:
ma intereseaza si posibilitate de desfacere [sau control al produselorinainte de plata] |
Salut mar interesa si pe mine picirusu care culiseaza de la trapa wv golf 3 cod 763686621
|
Quote:
|
salut chit de ambreaj de golf 3 gti motor de 2000 8 valve 85 kw , ceva bun . un pret te rog.ms
|
Quote:
daca e 2E imi trebuie si seria de motor daca e ADY sau AGG sau AKR nu e in functie de seria de motor |
Quote:
|
Quote:
rulment ambreaj - 30 lei SACHS |
sall as avea si eu o intrebare as dori un senzor temperatura crl cu inel galben de golf 3 1,6 cel cu 4pini si un termostat cam cat mar duce nam codul.Si mar mai interesa un pret la mecanismu de trapa fara geam fara motoras.mersi mult
|
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Multzumesc anticipat! |
Quote:
sh nu vand din pacate |
Quote:
nu te pot ajuta cu mecanismul de trapa cu restul da |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning