Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

ratcatalin16 15-02-11 10:45

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

1 Attachment(s)
ma bucur sa vad cum se "invioreaza" topicul,apreciez munca depusa si faptul ca mereu e ceva de facut,asa sunt si eu,din pacate si a mea cat o avut nevoie de spitalizare din cauza unui asazis mecanic,fapt ce m-a costat destul de mult,bani pe care ia-s fi putut investi in alte lucruri,dar asta e...mergem mai departe,nu?aaa...sa nu uit,CASA DE PIATRA!!!

CED 15-02-11 11:40

Quote:

Originally Posted by ratcatalin16 (Post 4086678)
ma bucur sa vad cum se "invioreaza" topicul,apreciez munca depusa si faptul ca mereu e ceva de facut,asa sunt si eu,din pacate si a mea cat o avut nevoie de spitalizare din cauza unui asazis mecanic,fapt ce m-a costat destul de mult,bani pe care ia-s fi putut investi in alte lucruri,dar asta e...mergem mai departe,nu?aaa...sa nu uit,CASA DE PIATRA!!!

ms

asa e - mergem mai departe - crezi ca eu nu ma chinui si la partea mecanica de multe ori, bani aruncati din cauza greselilor altora - ce fac acum e tot asa - daca nu era zgarietura nu ma apucam de revopsire

popasan 15-02-11 12:29

Bun, vad ca tot batranii, lucra cel mai bine:lol:, sa-l vedem cat mai repede pe strazi acolo unde ii e locul, spor la treaba:-).

adrian17071979 15-02-11 15:51

Felicitari pt resuscitarea masinii , imi pare bine sa vad evoluatia , respect pt ce faci si succes mult. Vrem sa o vedem printre premiante la saloanele auto , chiar merita rasplatita munca , stresul , finantele care sunt investite . Spor la treaba , suntem cu ochii pe topic.

CED 15-02-11 16:09

Quote:

Originally Posted by adrian17071979 (Post 4087559)
Felicitari pt resuscitarea masinii , imi pare bine sa vad evoluatia , respect pt ce faci si succes mult. Vrem sa o vedem printre premiante la saloanele auto , chiar merita rasplatita munca , stresul , finantele care sunt investite . Spor la treaba , suntem cu ochii pe topic.

ms

si eu ma bucur ca m-am apucat de lucru - ma ajuta mult sa simt din nou cum e - pe de alta parte imi lipseste pedala
cu saloanele auto o sa am grija ce aleg si poate ca nici nu mai particip - anul asta vreau sa ma pot bucura de mr cat si sa colind un pic tara - relaxare si pentru el si pentru mine
de rasplatit pt munca depusa ma rasplateste mr cat cand ma dau cu el - pana acum mi-a adus satisfactii nenumarate pe langa faptul ca am evoluat odata cu el si ca m-a ajuta sa stiu ce imi doresc de la viata

ceacu 16-02-11 22:40

il fopsesti tot sau numa partea care a fost stricata

CED 17-02-11 21:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ceacu (Post 4092397)
il fopsesti tot sau numa partea care a fost stricata

il vopsesc complet

rezolv si pb mai vechi cu ar fi grindina si prinderea pragurilor
in plus trebuia marit spatiul pentru rotile din spate

SAX1987 17-02-11 23:48

De ce nu ai pus gume mai inguste pe spate ? Cu 255 cred ca intrau perfect fara sa tragi de aripa :D Ce latime are janta ta de spate ?

Eu am 10j pe spate si 255 ,nu atinge nici cu 4 persoane in masina . Si daca atinge va lovi aripa in buza jantei :D !

Spor la vopsit ! desenul ramne acelasi ?

CED 18-02-11 08:28

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4095784)
De ce nu ai pus gume mai inguste pe spate ? Cu 255 cred ca intrau perfect fara sa tragi de aripa :D Ce latime are janta ta de spate ?

Eu am 10j pe spate si 255 ,nu atinge nici cu 4 persoane in masina . Si daca atinge va lovi aripa in buza jantei :D !

Spor la vopsit ! desenul ramne acelasi ?

nu stiu daca rezolvam ceva cu gume de 255 - mai aveam nevoie de 1 cm - si gume de 245 nu am vrut sa pun - janta e j9
faza e ca am si distantiere de 1.5cm pentru ca diametrul gaurii din janta e mai mic decat diametrul tamburului la rotile de vara

la rotile de iarna am pe spate tot j9 dar cu 245 si le pot pune fara distantiere - cu ele nu am probleme mai ales ca iarna il ridic si din suspensii

nu a fost problema cu aripile - am pliat doar indoitura aripii

desenul ramane acelasi in mare parte - dungile incerc sa fie mai pronuntate si o sa mai fie ceva discret pe usa din spate

nu vor fi modificari majore - vreau doar sa fie impecabil asa cum ii sta lui bine

ratcatalin16 18-02-11 10:13

si eu am pe spate j9 cu cauciucuri 255,nu mi-a atins nici full incarcata dar cu distantiere nu stiu ce sa zic!oricum fa asa cum vrei tu,eu am incredere in gusturile tale,precis ca va iesi super!!!

ceacu 18-02-11 10:30

la ce service il faci ?

ceacu 18-02-11 14:36

poze cu nou eleron nu pui?

CED 18-02-11 17:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ceacu (Post 4097077)
poze cu nou eleron nu pui?

urmeaza sa vina eleronul - sper ca repede

clar ca la gusty la atelier e internat mr cat

ceacu 18-02-11 19:16

frumos model de eleron spor la munca

crysty.bobok 18-02-11 22:02

ai putea totusi sa scoti distantierele si sa faci janta la strung !

Bafta !

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning