![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
bine ca nu e noul cabrio spyder
:) |
11 Attachment(s)
Acesta este din luna Septembrie,cele doua masini sau atins intre ele,dupa care au deviat pe unde au putut......:sad:
P.S. Accident la intrarea in Petrosani intr-o curba periculoasa..... |
wow...aveau ceva viteza...
|
ce nesimtit ala cu mertzanu' i-a stricat gardul omului.... :lol: nu e de ras...se mai intampla :P
|
Aseara ora 11.30, locatie - Intersectia de la Piata mare,benzinaria petrom... un Logan(Mobyl Taxi) venea dinspre Spital arunca pe trotuar vizavi de benzinarie un Passat C in laterala din dreapta venind dinspre Hateg.Concluzie ... varza dreapta Passat, varza motor Logan(nu mai avea motor).
Am vrut sa opresc pt. o foto dar Politia devia drumul :( ... Taximetristii !!! :| |
Pardon, Taxiul venea dinspre Facultate "cu viteza" iar VW-u a iesit dinspre piata si nu a acordat prioritate, a zis ca are timp sa iasa dar s-a inselat.:rolleyes2
Nu intotdeauna taximetristii sunt vinovatii. :lol: |
eu am intuit dupa cum erau asezate pe carosabil ...
scuzati ... |
joi dimineata era un logan rasturnat si pus pe platforma pe drumul dinspre Nadastie spre Calan
|
azi pe la ora 12 la piata mare am avut accident su un seat , mi-a intrat in fata si lam acrosat dreapta spate , seatu nu prea e avariat in schimb masina mea de cam distrusa in partea stanga fata , am intrat sub seat cu fordu :D
|
nasol...bine ca nu ai patit tu nimic ca fiarele se fac ele...banuiesc k o faci pe asigurarea lu ala cu Seatu, nu??
|
naspa tony , bine ca esti tu intreg si priveste partea pozitiva , de cand asteptai tu chestia asta :D:D poate iti da alta masina :D
|
Bine ca n-ai patit tu nimic, las ca fiarele se indreapta.
P.S. Ce Seat unul Visiniu? |
nashpa ma tony,pana la urma e bine cand se termina cu bine:)
|
bine ca ati scapat cu bine. asa faci tuning la masina fortat de imprejurari.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning