![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
A'lexani , 100% nu e RS4
I-a scapat niste detalii proprietarului care a vrut dintr-un S4 sa faca RS4 ... 1. Singurul model de RS4 Cabrio , s-a fabricat din 2005, iar modelu' din poza , ii un S4 Cabrio pana in 2004, de unde mi-am dat seama ?!? farurile o da de gol , is farurile de pe modelul anterior. 2. Volanul la RS4 arata cu totul altfel fata de cel din poza , is 2 modele , unul care ii in 3 spite, rotund si inscriptionat RS4 dar e foarte diferit fata de cel din poza , iar al 2-lea model , partea de jos a volanului ii dreapta , si la fel , ii inscriptionat RS4. 3. Tapiteria iar il da de gol , RS4 au cusatura mare si margine de alta nuanta, si in general au alte scaune(optional) 4. Audi RS4 cu cutie automata ?!?! :lol: Intr-adevar, masina asta ii un "wannabe" RS4 :D |
Da ati mai auzit voi RS4 Diesel? Masina e diesel! ;))
|
Nu stiu , n-am vazut-o/auzit-o live niciodata ... dar daca e si diesel , ii clar :lol:
O putem incadra la Kitsch Sticking ?!? :lol: |
Masina arata ok ...doar ca e diesel... si nu prea aveau ce cauta Rs -urile pe ea ...
|
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
Quote:
da` mararu avea X6`le park..nu? |
DA, sunt 2 rx-u in oras si mai multe X6...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grilele se po comanda dupa cu tot cu bara ...deci nu asta e problema ...tu vezi numa daca ii benzina !
|
mai andreica mai, nu se poate glumi. stiu ca il cheama costel, doar e prieten q fratemiu, era doar in ton ironic... si se muta nu mai sta el la bloc acolo la tine, doar nu shio reinnoit degeaba casa nevestei in cartier. cit cu tuning sanatos, aratami mie un audi 8h (a4 cabrio cum vrei sal chemi) care a iesit cu acea bara fata din fabrica de la inglostadt. dak dai search pe google ai sa gasesti cu bara de aia, dar creq e aftermarket ceva.
|
Quote:
|
atata tam tam pt o masina... am vazut si eu masina.. arata bine ca nah..cui nu i`ar place una!:D mai conteaza ca`i diesel sau benzinar?:D sau ca e a nu stiu cui?? nu mai dati nume din astea pe forum fara acordul proprietarilor ..;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning