![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
cand ee vb de masinii lasam fetele deoparte ca dupa vin ele singure... la masini nu mai trebe sa le cautam noi :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi am iesit si eu pe geam sa fumez o tigare si uitandu-ma jos in parcare ce vad? :shock::shock::shock:
|
3 Attachment(s)
Tot in decursul zilei de astazi plimbandu-ma cu un prieten am mai dat peste niste masinute interesante ....
|
BMW-ul ala galben e fostu NSF din vasile aaron.
Cumparat de cineva de la VL, care o mai arde si prin SB. |
Quote:
|
asa e , am confundat-o cu cea care inca mai are numarul NSF si care e parcata la Cedonia.
Intr-adevar, inainte a avut ZEU...dar tot in Vasile Aaron se gasea. Si a fost lovita in spate din cate stiu eu, prin 2010... |
:) atata tam tam pt ce? studiati istoria acum? nu inteleg de ce atatea griji cu a cui e, de ce, cat, cum, unde.
PS: se pare ca tu confunzi si NFS`u de la cedonia cu NSF.....nu ma mira nimic...intr`adevar, masina a fost lovita, rasturnata de 10 ori si a participat in multe filme de actiune unde a fost distrusa si reconstruita de fiecare data...dar nu a fost lovita niciodata pe 4 benzi pe la jandarmerie in valcea....deci VA ROG FRUMOS incetati ;) |
am vazut ieri bmw-ul galben cu nr de vl si sincer mi-a lasat o impresie ciudata
ce-a fost si ce-a ajuns.....dupa parerea mea e intr-o stare aproape de jalnic iar e34-le a suferit multe in ultimii ani si aici ma refer la look |
:), o fi jalnic, ai dreptate...din pacate nu ploua cu bani din cer si nu i`am facut nimic la exterior, masina este ca atunci cand am luat`o....intre timp i`a fost reconditionat motoru, schimbat interiorul si alte maruntisuri. Am vrut sa ma ocup si de ceea ce inseamna TABLA si VOPSIT...dar din pacate a venit frigul, si va trebuii sa astepte pana la primavara.
|
un lucru nu am inteles eu, diferenta asta intre A FOST LOVITA, si AM LOVIT`O?????????? se indoaie tabla altfel in ambele cazuri?:)))
|
@fane: stiu ca nu ploua cu bani si nici nu cresc pe garduri, stiu cat e de greu sa faci sau mai bine zis sa readuci la viata o masina si sa o scoti din anonimat
|
nu te supara ca ti`o spun, dar daca erai constient de lucrurile precizate mai sus...TE ABTINEAI de la primul comentariu ;)
|
I'm speechless :rolleyes2:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Nah ati ajuns sa va certati pentru ca am postat o poza cu o masina care dupa parerea mea arata OK.
Ma rog cum de nu ati spus nimica de Z4 ? :-P AaaAaA da si veste noua "cat timp voi va-ti imbrancit pe aici eu mi-am cumparat masinutza ;;)" o sa o pun la "Masina mea " de indata ce ii trag niste poze mai calumea , deocamdata doar o poza cu raciul meu de tel ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning