Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

rAdU87 15-03-09 17:02

Re: Street Legal Racing - Redline

ar fi o trb sa fie mai slabe motoarele alea .. ca nici macar nu poti sa controlezi masina.. drq.. sau sa le scoata careva de tot..

quick_silver2 15-03-09 18:40

Stie cineva daca pot sa scot masinile originale din joc, fara sa imi dea eroare :| ...
is satul de ele pana in gat

KrYpToN 15-03-09 19:38

nu merge am incercat si eu

djandrewbv 15-03-09 20:10

fratilor niset motoare care sa traga bine si sa se poata controla si masina exista??ca vreau sa fac si eu campionatul ala si nu am motor bun.....eu joc pe vers. 2.2.1
TXS

KrYpToN 15-03-09 20:18

3 Attachment(s)
eu am vers 2.3.0le si am facut ROC cu bmw e30 cu motoru mp suspensie de drift da la ultima cursa lam lovit pe ala ca nul puteam depasi :))

EDIT:un vw apollo tuning

rAdU87 15-03-09 21:37

dar cum pot sa scot motoarele alea puternice sa nu mi mai dea eroare?

Dannyromdan 15-03-09 21:40

Fratilor ... datimi si mie un convertor bun pentru 2.2.1 MWM ... sa imi converteasca RPK pt 2.2.1 MWM ... ca convertoru meu e v 1.0 si nu functionreaza la toate masinile :(( ( adica converteste 3 din 10 ) ... are cineva ceva mai bun ??:( ... uite de exemplu kadettu nu mi-l face , si am vazut ca cineva il avea in 2.2.1 MWM ..:(((

VaLy_ALX 16-03-09 10:43

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2150914)
Fratilor ... datimi si mie un convertor bun pentru 2.2.1 MWM ... sa imi converteasca RPK pt 2.2.1 MWM ... ca convertoru meu e v 1.0 si nu functionreaza la toate masinile :(( ( adica converteste 3 din 10 ) ... are cineva ceva mai bun ??:( ... uite de exemplu kadettu nu mi-l face , si am vazut ca cineva il avea in 2.2.1 MWM ..:(((

Eu il aveam .. merge mah .. incearca sa le sortezi manual .. nici mie numi merg unele si plm numi mai merge deloc 2.2.1 MWM nush ce are .. am reusit sa fac 2.30 LE si 2.2.1 simplu dar nu-mi mai merge MWM ...:(( shi nu exista decat un singur convertor ..

Dannyromdan 16-03-09 10:47

Quote:

Originally Posted by VaLy_ALX (Post 2152173)
Eu il aveam .. merge mah .. incearca sa le sortezi manual .. nici mie numi merg unele si plm numi mai merge deloc 2.2.1 MWM nush ce are .. am reusit sa fac 2.30 LE si 2.2.1 simplu dar nu-mi mai merge MWM ...:(( shi nu exista decat un singur convertor ..

Incearca sa iei in program ( regcleaner) , care sterge tot din calculator ... si le uninstalezi pe manadoua ... cauti pe acolo daca gasesti ceva cu slr ... le stergi si apoi instalezi doar MWM ... stiu ca io am reusit mai demult sa rezolv problema cu dont send la alt joc ... cu metoda asat :D

PS : Convertoru imi sorteaza bine partile si alea , merge ii dau finish , si cand bag masinile in cars/racers ... intru in joc imi da don`t send , ca atunci cand am bagat o masina de alta versiune :(((

KrYpToN 16-03-09 19:24

3 Attachment(s)
muscle-ul meu preferat facut praf la R.O.C

mitza mtb 16-03-09 19:41

Stefane tu esti?:-?....dak da...dami si mie id-ul tau nou sau scoatema dupa inv/ignore:P :d...sall...

P.S : Am revenit dupa o saptamana de pauza:)):D

VaLy_ALX 16-03-09 19:43

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2153844)

P.S : Am revenit dupa o saptamana de pauza:)):D

Bine ai revenit printre "cei vii " =))
Am dezinstalat ambele versiuni .. mi-am bagat programul ala regcleaner si nu am gasit nimic de slr sa mai fie prin calculator .. si instalez MWm sa vad daca merge acu .. desi n-am mari sperante

Dannyromdan 16-03-09 20:35

Quote:

Originally Posted by VaLy_ALX (Post 2153859)
Bine ai revenit printre "cei vii " =))
Am dezinstalat ambele versiuni .. mi-am bagat programul ala regcleaner si nu am gasit nimic de slr sa mai fie prin calculator .. si instalez MWm sa vad daca merge acu .. desi n-am mari sperante

Sper sa iti mearga ... ai avut dreptate cu chestia sa sortez manual ... acum merge orice , ms >:D<

KrYpToN 16-03-09 20:43

da eu sunt id-u ala s_cosac mi la blocat cnv si ori cum mi se stricase pc-u :)) aa si id-u meu nou e stefan_cosac

Dannyromdan 16-03-09 21:31

Cineva care are versiunea 2.3.0 .. sa intri in part/engine , si sa puna aici motoru ala V12 si V10 , si V16 ... :D ... va rog , ca vreau sa mi le convertesc pt MWM ... :D

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning