![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
eu am trapa la a mea, trebuie sa schimbi tot interiorul, cel putzin partea de pe plafon, fiindca trebuie sa aiba un locas unde intra trapa intre plafon si ma rog, materialu respectiv, care e prins pe ceva fel de plastic
|
ok...deci trapa implica neaparat si schimbarea plafonului ...daca auziti de vreun punto cu trapa care se dezmembreaza dati-mi si mie un pm :D
|
:D nu vreau sa fiu rau acuma .. dar daca nu modifici plafonu ce efect are trapa? sau cum vrei sa o montezi ? .. glumeam .. is curios si eu de proiect ;)
|
Sunt curioasa si eu daca se fac intalniri FIAT....ar fi fain sa ne intalnim intre noi si sa ne laudam fiecare cu ce avem....
|
1 Attachment(s)
pacat ca esti din brasov,ca te luam noi in grija,clujenii :)
|
1 Attachment(s)
:D 8)
|
Quote:
|
sau venim noi la brasov :)....eu vin des :)
|
ooo frumoasa intalnire la cluj, chiar ma intrebam cu arata LSD pe punto :) la o intalnire in brasov m-as baga si eu desi s-a bagat o restrictie pe DN1 pana in septembrie :(
|
Quote:
|
maine :).....
|
salut Antonio , am inteles ca lucrezi cu piese auto in special fiat ,
m-ar interesa un radiator AC pentru un punto GT an 1994, 1372cc turbo 98KW PS. sau daca stie cineva un nr de tel de la ceva dezmembrari de fiat multumesc |
0723.514.599 suna ma sa vedem ce si cum , am nevoie de serie de identificare
|
4 Attachment(s)
cluj rulz :D
cine e din cluj si vrea sa imparta prin trafic flyere fiatistilor poate sa scoata la imprimanta fara nici o problema, cu 2 lei se poate face cat china :) de asemenea invitatzie tuturor care vor sa vina in cluj la aceste meetinguri |
1 Attachment(s)
acum ca tot ma-m apucat de chestii dinastea... imi pun shi un ochi la bataie (chiar e ochiu meu)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning