![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
asa ar trebuii...
|
Eu zic ca cel mai bine e ca la sfarsitul lunii fiecare membru din BT sa mearga la SV si sa plateasca cotizatia..Cel putin asa o sa fac eu cu tnd-team.
|
am vazut ca sau facut legitimatii
sau facut ptr. toti ?? cine le face ?? vreau shi eu |
si eu zic la fel
|
Legitimatiile sunt temporare si au fost facute pentru cursa de astazi.
|
le putem folosii si in continuare...presupun
|
legitimatiile au fost facute temporar pt cursa de astazi.. ca sa nu existe probleme cu jandarmii... stefan a zis ca o sa se faca legitimatii pt toti membrii cu loc pt stampila ... si altele
|
Ar Fi Cel Mai Corect Si Faza Cu Legitimatiile A Fost Super Am Putu Sa Ne Cunoastem Mai Usor Etc
|
Quote:
|
cel mai bine ar fi ca la cursa urmatoare sa avem umatoarele din punctul meu de vedere si s-a nu se super nimenea
*sa avem tricouri facute *personalizate**crazy drivers* *sa se vb la o croitorie pt 2 steaguri *si legitimatii finale tot asa cu lant |
Steaguri exista deja (din poliplan ~material de banner);
Pentru tricouri, daca ai tu vreo cunostinta, ai putea sa cauti si sa ne faca o oferta de pret pentru inscriptionat, ce zici? Legitimatii se pot face usor, mai discutam despre asta la intalnire. O alta chestie: sa stii ca ne-am gandit la toate astea, numai ca nu a mai fost timp; plus ca iti si trebuie un mic capital ca sa faci aceste investitii ..Dupa dupa cum spuneam, mai discutam la intalnire.... |
Despre problema legitimatiilor s-a mai discutat https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/12052-poze-legitimatii.html , pana la urmatoarea cursa vor fi facute numai trimiteti datele necesare.
|
faza cu tricourile crek este prin areni de facut... 50 de mii cu tricoul tau parca... sa ma duc sa ma uit??
|
Quote:
|
stai sa am timp...ca sapt asta vine inspectia shi trebe sa fac multe ***uri pt profani :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning