![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
nu aveti pt ce...si altadata
|
participati banuiesc si la expo ..nuh?
|
da...dupa cum am precizat mai sus o sa venim cu 5 masini...si 3 motoare...un R6..un GSXR750 si un CBR 600RR
|
spor la treaba PVH ul vad k ai atacat in fortza,imi plac jantele dau super pe masina :twisted:
|
baga dragoseleeeeee....
Foarte fain , baga tare sa o termini pana vineri. @greu' : tu vi pe motor?? sa vi cu budika :twisted::twisted: @bygM da mi un pm cu nr tau de tel., poate facem o intalnire ceva zilele astea. |
Termin pana vineri.... sper.
|
Usor, usor, familia SHADOWS se mareste. Felicitari noilor membri.
|
Lupi...am doua variante...ori cu Dragoselu' ca sa amenajam standu...ori cu Dexter ca o sa fie rupt de obosit ca vineri lucreaza aproape toata ziua.oricum o sa anuntz varianta vineri....sper sa iasa frumos si sa facem o figura buna.
|
Fra, si eu sper sa iasa ceva frumos.... macar ca e prima participare a Shadows ca si club...cu reprezentanti and Sh1t....
|
Quote:
Succes baieti la eveniment. |
As fi venit cu placere dar nu se poate luna asta.. poate la urmatorul eveniment de genu' asta o sa fiu si eu prezent :-)
|
41 Attachment(s)
Revin cu ceva foto de la munca bayetzilor pt show-ul de la sibiu.....nici boby nu s-a lasat mai prejos si s-a bagat serios in ea alaturi de Dragos Cupra si ale lui maini agere....in cele ce urmeaza o sa vedeti ce inseamna sa pui 2000 de wati rms in mai putin de 2 ore.....
|
10 Attachment(s)
Si daca tot am adus vorba si de al nostru Dragoselu....iata cum se prezinta situatia.....
|
super super super dragoshele nu te lasa tata abi astept sa vad rezultatul final :twisted::twisted::twisted: super muzica pe TT-u sa-mi zici si mie la cat te-a dus cu totu ca ma bate gandu... o fi mai ieftin ca aici :rolleyes2
|
42 Attachment(s)
aproape 2 noaptea si am revenit acasa de la vopsitor....de data asta nu am fost decat eu cu dragos....ci ni s-au alaturat si restul bayetzilor care au venit sa vada cu sta bestia la vopsit...multumiri aduse lui Dragos(seat galben),Dexter,Trafy,Radu,Milu,Sharky,Budica,CIcea ,Silviu,tata lui dragos(omu cu aprovizionarea:))))))))))si nu in ultimul rand Bayetilor de la vopsitorie care fac tot posibilu sa termine in cel mai scurt timp posibil.....Credeti-ma rar mi-a fost dat sa vad modul in care pot muncii acei oameni...multumim bayeti....acum sa revenim la ale noastre si o sa mai adaug niste foto de acum cateva minute....o seara buna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning