![]() |
Re: discutii Satu Mare
wooow care isi umple casa cu muzicanti:).....aia da
|
ala da "home cinema" ;)
|
:lol: :lol: :lol: ...... e viitorul magazin de sound ;) Deocamdata boxele nu sunt functionale. Cand e gata puteti arunca o privire.
|
oky ... cu sigurantza :)
numa` sa ziceti unde exact ;) |
Quote:
|
Salutare lume! Poate mai acceptati si voi un incepator in lumea auto....ce zicetzi? Ca am si eu nevoie de niste pareri de la aia mai priceputi...ca eu mai putin :oops:
Ca am si eu nevoie de asistentza....si niste intrebari ;) |
:-) Bine ai venit la noi
|
Sigur...asteptam nelamuririle tale...si te ajutam fiecare cum putem...cu cat stim...numai bine si bine ai venit pe forum
|
Mersi, deci...inceputul....am un Bmw 318 IS din 98. Of course ca nu e inmatriculat...inca. Astept sa scada si astia taxa...ca e 3700 acum. Problema e alta...sunt afon fratilor cand vine vorba de masini. :oops: dar ma documentez ;) ma gandeam sa-i fac si eu un tunnig frumos in viitorul apropiat...si poate intru si eu in gasca voastra! De exemplu....stau cu un amplif "M.N.C" si un tub de bass in portbagaj ca am inteles ca mi-ar trebuii o baterie la el...tra la la. Poate stie vreo unul din voi sa-l instaleze.
|
nici o problema hai afara vineri seara la intilnire si acolo discutam despre tot ce vrei:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Sigur voi fii acolo. mersi de invitatie ;)
|
si eu si eu si eu si eu i`m back :)
|
cei care ati participat la curse legale...si vreti sa va apara la user group ( acolo la member of: ) PARTICIPANT CURSE....intrati pe pagina asta si puneti o poza cu masinacu care ati participat aflata pe pista...sau la evenimentul acela...
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/9035-participant-curse-accelerare-valabil-curse-legale/page-15.html |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning