![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
interesanta ideea ... un pic disproportionata fata in comparatie cu spatele , dar per total imi place cum a iesit :) p.s. ce ai avut cu che guevarra de i-ai pus urechi de micky mouse ? :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
tentativa de seat;))
|
Quote:
|
Ca si idee masina e frumoasa dar ai unele mici imperfectiuni.
Nu imi place umbra masinii....e cam Ireala. Succes in continuare;). |
m6 back view
3 Attachment(s)
|
Re: m6 back view
Rotile incearca sa le mai adancesti umpic.Selecteaza Cauciucurile si da-le Desaturate, ca sa dispara culoarea luminii soarelui deoarece nu are legatura cu peisajul. In rest masina e interesanta dar am mici greseli de selectie si umbre.
Succes in continuare;). |
nu mai are rost sa adanceasca rotile..ca oricum sun destul de inguste cauciucurile la cat de adanci sunt jantele..in spate ma refer
|
Eu doream sa ii spun ca roata e plasata gresit si ca ar arata mai bine daca partea de jos a rotilor din spate ar fi mai catre interiorul masinii.Imi cer scuze ca m-am exprimat gresit.
|
2 Attachment(s)
@pickone - m6 - arata f bine, dar cred ca arata si mai bine fara carbonul ala de pe plafon si portbagaj :D
@Silv1u - leon - ala din dreapta e un bot de avion? oglinzile nu se potrivesc cu masina si tubulatura din partea stanga a pozei la intercooler e plata:) @dilio - americana - roata fata e cam transparenta cel putin asa mi se pare si umbra e dubioasa @Tudoreache$ - nissan - nu e real deloc carbonul ala de pe masina, in rest e chiar misto! Una de la mine, nu am avut net nu am putut posta din cauza asta:D |
jantele nu imi plac...in rest e ok...si greseli nu vad
|
Rotile imi par cam mici, si garda la sol e putin cam joasa, in rest arata bine:)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
multumesc multumesc! mai bagati material! ;) |
2 Attachment(s)
un megan :P
|