![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
si ce esti tu avocat? daca avea ceva de zis zicea si singur nu trebuia sa te bagi tu sa vi sa ma critici pe mine despre cum comentez...comentez ca imi vine sa ii dau cu el in cap.. |
thomas- asa tata! fi rau ma! da-le cu bmw-urile in cap :)))
crazzy- gogule ibiza si leon au fost niste experimente sa zic asa, pe ele mi-am facut practica dar special pt tine voi alege o masina hight poly sa iti scandeze jocul in toti dracii din lume si o voi face exact asa cum trb, dar dupa asta sa nu iti mai aud gura ca nu le am modatul;) dms- stai linistit:-j sunt mici sicane specifice forumului 4tuning dar a inceput sa imi placa cheastia asta pt ca trb si putina varietate:)) |
3 Attachment(s)
Nu`mi prea imi place Mercedes dar hai sa zicem :???:
|
Quote:
Macar fa si tu alte poze:???: |
Quote:
|
Quote:
|
Imi cer scuze ca fac offtopic,dar ma poate ajuta cineva cu un link cu jocul gata modificat,cu tot cu patch-uri?Vazusem mai demult si acum nu mai gasesc.Va multumesc si imi cer scuze din nou.
|
1 Attachment(s)
Quote:
si il urc unde vreau eu si de cate ori vreau eu sa nu ma obliga nimeni sa nu urc acceasi masina si aici Quote:
Quote:
|
@2fast4u_Dk ai la pagina 69 Slrr-ul modificat de maryus_x90 . Trebuie sa pui doar masiniile si sa setezi grafica, atata tot.
|
Multumesc mult de tot.Ai o bere de la mine :D
|
3 Attachment(s)
BMW E28
|
4 Attachment(s)
Un E46 M3 facut la plictiseala:lol:
P.S: Scuzati ptr claritate...ceva probleme:anger: |
Quote:
likeee pentru jante si capota...:shock::shock: apai danny vezi ca inca iti mai iese putin din filtru de aer in prima poza ;) KidForDrift-te`ai prostit rau de tot ma :shock: |
Quote:
Era sufiecient masina vopsita o culoare plus jantele. |
Thomas ms pt mercedes;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning