![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
mersi oricum... cat despre critici..stai linistit..dupa cum am mai zis...am nevoie si de ele... multumesc all.. |
2 Attachment(s)
ultima mea lucrare --> un bmw la care am lucrat ceva ceva....
|
backgroundu e fain dar nu se potriveste deloc.. trebuie sa il schimbi .. si masina e desaturata ..umbra e ciudata si selectiile sunt colturoase (mai ales la spate)
+ buza sau bara e descentrata rau..ciuadta in partea dreapta a masinii a barii din fata |
cum nu se potriveste bg mah??? si dak e masina desaturata ce, asa am vrut sa o fac. si selectii colturoase nu stiu unde vezi tu
|
mie imi place , nu prea imi plac grilele din fata da in rest e frumoasa!
|
nici eu nu's fan al grilelor..da totusi buza e descentrata..in rest imi place ff mult
bravo |
1 Attachment(s)
manson..am atasat ceva..ca sa te ajut sa observi .. incearca sa le repari
|
crimz are dreptate...dar eu de obicei nu ma uit la greselile de genul asta...mie imi place sa arate in mare masina bine si sa nu sara in ochi anumite greseli.....deci masina asta imi place...felicitari manson
|
Quote:
PS..ai putea sami dai si mie donoru de la background ? |
4 Attachment(s)
Salutare!, sunt nou pe aici, am facut si eu 2 masini.
Daca ma puteti ajuta cu ceva Sugestii....Multumesc! Attachment 667655Attachment 667657 Attachment 667656Attachment 667658 |
la mazda spoilerul fata pare cam cidat(culoarea) imi place ideea cu fumul si la mitsubishi nush ce e in neregula cu partea din fata...poate din cauza ca ia renuntat la faruri....imi pace reflexia masini...cam atata
ps. puteai sa pastrezi farurile later edit si gura de aerisre dupa lateral (la mitsu) parca e lipita |
ZaGaMeR,ai idei bune,dar fi mai atent la detalli,la selectii.La rx8 spoiler-ul fata e pus foarte stramb.
|
2 Attachment(s)
una de la mine
|
2 Attachment(s)
Salut nu ne-am vazut de ceva vreme ..sper sa nu-mi fi iesit din mana prea tare. Rog ceva comentarii.
|
O intrebare, cat timp ai lucrat la ea? E absolut ...MINUNATA !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning