![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Quote:
cociocul meu...ziceti! |
Reme imi plac foarte mult stopurile, e reusita masina, dar o singura chestie, :D... roata din fata pare cam stramba.. e un pic prea inauntru, nu stiu ce e cu ea, dar e ciudata, in rest imi place foarte mult ;) bravo!
LE: aaa.. si geamurile sunt foarte negre, mate, ireale :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
primul meu proiect full brush
|
Quote:
|
pentru primul brush e perfect.....felicitari din partea mea
|
Quote:
pentru primul brush..e fff bine..bafta in continuare |
13 Attachment(s)
Ce parere aveti de masinile mele??
|
per general sut frumusele lucrarile...ai folosit donoare frumoase si leai ales ff bine...mai ai de lucrat insa la realitate si altele...
PS:in principiu e bine...bafta in cont..;) |
la capitolul idei stai foarte bine dar la executie mai ai de lucrat
|
2 Attachment(s)
am revenit si eu cu un golfuletz simplu ... nu am mai lucrat de mult in photo... sper sa fie binisor...ce ziceti sar putea pune in practica ideea ?
|
2 Attachment(s)
Ia bagati aici o OPINIE :lol::lol::lol:Stiu ca mai are greseli dar nu am mai stat sa o retusez:arrow:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
primul meu proiect...nsuh ce sa zic va las pe voi
p.s "becurile" dupa spate sunt cam ireale pare cam de mantuiala;)) asta e va las pe voi later edit: o sa pun si o motocicleta daca am voie maine sau poimaine cel tarziu |
jentile zici ca sunt lipite , iar tipsurile de la esapament nu sunt la acelasi nivel . iar cerul prin geamuri se vedea prea "alb/negru" ... in rst , nu stiu ce sa mai zic .... e rezoluta mult prea mica
later edit: si vinyl-ul in fata este PESTE priza de aer ...trebuia intrerupt acolo |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning