![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai cu update mic...
|
1 Attachment(s)
Foarte tare facuta acea parte "busita"
Si eu cu varianta finala (cred) :oops: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
............. :rolleyes2
|
Quote:
nu prea imi place cum au iesit neoanele undercar, dar in rest imi place ideea |
clar nu e noapte / usa prea lata / interior luminat prea tare / jantele nu sunt bune , in special cea din fata / neoane ireale ..
Ciudata atmosfera si destule greseli .. pacat Sfat:mai bine te-ai rezerva la schimbari mai mici dar facute cum trebuie |
adaugare: :P a disparut varfu acoperisului cladirii din spate, rotile la Leonu-l din spate sunt cam blury, evacuarea e un pic cam stramba, si zici ca are teava de dacie, oricum, asta deja face parte din gust :), selectiile pe langa stop, sunt un pic cam colturoase... se vede ca a fost facuta in graba lucrarea :( altfel e faina, e buna ideea ;)
|
2 Attachment(s)
r class bullit
|
@k4mik4ze - pragu e mai scurt decat e masina, si in fata la gurile alea din spoiler, e plasa doar pe jumatate... sau nu stiu ce vrea sa fie acolo :rolleyes2 in rest destul de reusita masina ;)
|
asa era plasa si pe original...si in legatura cu pragu...asa am vrut eu sal fac...:P....
|
Si buza aia la spoiler, e doar pe partea pasagerului, a soferului?
|
Quote:
fa-i un update ca e o lucrare frumoasa! ai avut idee buna cu culorile! fa ce ti-au zis baietii ca asa e! si puneo intr-un background mistoc! ;) bafta! |
si eventual, m-ai mareste un pic contrastu la roti
|
2 Attachment(s)
un golf de la mine:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning