![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
in ce fel sta loganu' pe ele :oops: |
1 Attachment(s)
am prezat ca le-am pus pe logan doar ca sa le testez mai rpd!
dar asa sport mai agresive va plac? |
2 Attachment(s)
ohooo se lucreaza mult aici, eu am cam tras chiulu :P :)))
am instalat din nou jocu`, mi`am facut putin timp si chef si a iesit un Mercedes C63 :D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ehe...incet incet prinde contur si Polo-ul meu 8) ... i-am mai adaugat astazi niste pasaje la aripi mai late...am cam terminat cu extra parts-urile , cred ca in scurt timp va fi gata :lol:
Attachment 2498822 Attachment 2498823 Attachment 2498824 PS: @Radu - nu ai idee de ce e diferenta aceea de culoare intre bari si restul caroseriei?...se vede si pe pasaje ca e diferenta de nuanta :???: Nu e din loading order si nici din mapping...nu imi dau seama ce poate fi :rolleyes2 |
Quote:
edit: masina e brilianta cu kit-ul asta dar ce zici daca la bara fata ai pune o plasa transparenta? |
...................................
|
2 Attachment(s)
un VW Polo de la fratele danny
P.S.- thx silver |
Quote:
Danny-ai zis tu odata despre o mica schimbare la "bot" sai ai anulat-o? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
ebone - bravo tati . nu ii baga in seama =)) , supara-te daca te supara:> . fi rau .
radu_cainamisir , danny - sincer fara nici o suparare. arata bine masina dar e cam prea low poly si arata de parca ar fi din carton imi place fooarte mult spatele la o masina. si la asta imi place extrem de mult . |
Quote:
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2
|
equinox- pai eu zic ca aia e schimbarea la bot :D
ebone- in schimb asta imi place foarte tare, ai o grafica impecabila! CraZzy_K1D- masina ta arata foarte bine, acum in legatura cu low poly... danny lucreaza si el cu ce poate, la fel si eu. Daca nu exista modele mai hight poly de unde, ai idee ce greu e sa modelezi de la 0, modelarea ca modelarea, dar dupa si mapingul si sa vezi dupa doua zile de munca ca nu iti intra textura ii f*ti 2 pumnin in cap singur:)) Cu toate asta mie imi place polo-ul lui, am vrut sa vad cat merge de trantit si se pare ca merge pana sta pe pamant KidForDrift- opera de arta! |
3 Attachment(s)
ebone - arata bine...nu te lua dupa internautul ala de Radu :lol:
Danny - se vede ca mai ai de lucrat la el....bine asa pana acuma :D ebone - ma arata bine...chiar imi place Crazzy -mie unu sigur nu`mi place...dar dk iti place tie e ok KidForDrift - de unde ai ma tu bani de R8 Spider?:lol: Un Batranel |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning