![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Seat Cupra Coupe :D ...primul meu coupe, am m-ai incercat, dar nu mi-au iesit, deci asta e primul meu coupe oficial :-P
|
1 Attachment(s)
Quote:
doar intreb...sper sa fiu de ajutor.. |
Quote:
asa am vrut.;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca una de la mn
|
ceva probleme la imbinare la capota-grila , roata spate e ciudata rau , la bara fata mai ii trebuiau ceva reflexii ,
merg retusari :-P nice,imi place si ca idee..ca lucrare 8:rolleyes2 , prelucreaz-o 8);) |
2 Attachment(s)
ceva simplu.
|
2 Attachment(s)
hmm o masina dupa 3-4 luni...
ideea e ca numai am rabdarea care o aveam inainte:(( si mai sunt chesti de retusat si de refacut da una peste alta asta e masina: Mercedes C Class 2008 |
2 Attachment(s)
Leon-ul meu :lol:
|
2 Attachment(s)
Seat powered by JBL
|
Quote:
nice one ... bine gandit , bine realizat ...bravo ... |
Quote:
|
@ Shantzu - Golf 5 - tie iti dam un cartof! Glumesc! misto rau golful asa clean look! bravo! Poti sa ii zici VW Golf 5 PORSCHE DESIGN
@Fily - Impreza - mai arata f bine cu o singura exceptie! scoate-i roata pe spate mai in afara ca zici ca e bicicleta asa! in rest e un ozn misto! bine lucrat! @K4mik4ze - Enzo - buna incercare cu brushul de la gurile de aerisire din bot, dar la decupare stai cam slabut. la oglinda se vede cum ai decupat :( @Crazy man - Impreza - masina e in miscare si cauciucu e static :) si putin cam dubios la grila unde era sigla @cipskate69 - R-Class - beton! f frumos! nu am ce comenta! bravo! @Eagle - Leon - Felul in care ai pus masinile in background e dubios, adica masina alba pare cam alungita, parerea mea :), in rest ok, in afara de faptul ca m-ai suparat cu body kitt-ul. P-ASTA IL VROIAM SI EU!!! @Rares_CRM - Leon - simplu si de efect, cam inchisa poza, nu prea vezi evacuarea, dar e asa clean :D @Sodabubble - Leon - tare misto ideea 2 tone colour, stopurile pe led misto rau, masina e clean, per total misto! atat ca boza din interior e pusa cam stramb mergea mai drept pusa, dar e ok! @Bo$$u - Leon - cam prea duba! de ce ai mai umplut si hayonul? @Ca$$ - Eclipse - frumos rau, doar o chestiune, la spoilerul spate, sub spoiler, deflectorul de aer, e brush? e un pic neclar :D, in rest ok! place la ochi! ;) bravo @Bo$$u - Golf 5 - e frumos ca l-ai facut alb, bravo! ai gresit la geamuri si la faruri atat! bravo! @PureBase - Golf 5 - ploape ireale, jante plate, logoul cu Timisoreana nu e pus bine, zici ca e lipit cu scuipici:( @Iuli_90 - DB9 - carbon ireal, bad boy look ireal, nu e facut astonul sa il tunezi, nu prea cred ca a facut multa lume aston martin :), incearca si tu alte masini cu mai mult potential de tuning :D bafta! @Ca$$ - Passta CC - ai pus un spoioler cu o grila foarte foarte urata, nu stiu ce ti-a placut la asta, dar in fine...in partea stanga a pozei cum ne uitam noi se vede spoilerul plat si ce s-a intamp[lat cu pasajul la roata spate? ai lovit masina si ai indoit puntea? @ _Seby_ - Leon - Tare culoarea de pe leon asta micu al tau :D, dar e cam prea simplu @ra2 - C-Class - masina arata f bine, niste umbre ar mai completa lucrarea, un mic retus la spoilerul fata, partea stanga cum ne uitam la poza, si o umbra la ploapa farului din partea pasagerului :D, in rest ok! mie unu imi place! bravo! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning