Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Rares_CRM 27-09-08 02:40

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Seat Cupra Coupe :D ...primul meu coupe, am m-ai incercat, dar nu mi-au iesit, deci asta e primul meu coupe oficial :-P

Fily 27-09-08 08:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 1778595)
Mercedes R Classe :rolleyes2
comentati va rog :D

uitate la poza atasata la mine...ai uitat sa pui priza aia de aier si in partea dreapta...sau asa ai vrut tu sa faci asa?...
doar intreb...sper sa fiu de ajutor..

cipskate69 27-09-08 10:11

Quote:

Originally Posted by Fily (Post 1779085)
uitate la poza atasata la mine...ai uitat sa pui priza aia de aier si in partea dreapta...sau asa ai vrut tu sa faci asa?...
doar intreb...sper sa fiu de ajutor..

sa fim seriosi...nu cred ca poti uita sa pui asa ceva ..tocmai in fata unde e important..
asa am vrut.;)

sm01tomi 27-09-08 13:02

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 1778981)
Seat Cupra Coupe :D ...primul meu coupe, am m-ai incercat, dar nu mi-au iesit, deci asta e primul meu coupe oficial :-P

pls donoru de la ceru ala fain si jentzi pls :D

Rares_CRM 27-09-08 14:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sm01tomi (Post 1779353)
pls donoru de la ceru ala fain si jentzi pls :D

uite aici ;)

Ca$$ 27-09-08 21:45

2 Attachment(s)
inca una de la mn

cipskate69 27-09-08 21:50

ceva probleme la imbinare la capota-grila , roata spate e ciudata rau , la bara fata mai ii trebuiau ceva reflexii ,
merg retusari :-P
nice,imi place si ca idee..ca lucrare 8:rolleyes2 , prelucreaz-o 8);)

_seby_ 28-09-08 01:24

2 Attachment(s)
ceva simplu.

ra2 28-09-08 15:07

2 Attachment(s)
hmm o masina dupa 3-4 luni...

ideea e ca numai am rabdarea care o aveam inainte:(( si mai sunt chesti de retusat si de refacut da una peste alta asta e masina:

Mercedes C Class 2008

bo$$u 28-09-08 22:03

2 Attachment(s)
Leon-ul meu :lol:

Crimz-vT 29-09-08 16:27

2 Attachment(s)
Seat powered by JBL

KillerINC 29-09-08 17:06

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1783255)
Seat powered by JBL

nice one ... bine gandit , bine realizat ...bravo ...

Rares_CRM 29-09-08 18:34

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1783255)
Seat powered by JBL

imi plac stopurile, spoileru din spate nu pare real deloc, parca e desenat, boxa aia arata cam ciudat... dar oricum, ideea e buna, a iesit bine masina :) felicitari ;)

Reme 29-09-08 19:37

@ Shantzu - Golf 5 - tie iti dam un cartof! Glumesc! misto rau golful asa clean look! bravo! Poti sa ii zici VW Golf 5 PORSCHE DESIGN

@Fily - Impreza - mai arata f bine cu o singura exceptie! scoate-i roata pe spate mai in afara ca zici ca e bicicleta asa! in rest e un ozn misto! bine lucrat!

@K4mik4ze - Enzo - buna incercare cu brushul de la gurile de aerisire din bot, dar la decupare stai cam slabut. la oglinda se vede cum ai decupat :(

@Crazy man - Impreza - masina e in miscare si cauciucu e static :) si putin cam dubios la grila unde era sigla

@cipskate69 - R-Class - beton! f frumos! nu am ce comenta! bravo!

@Eagle - Leon - Felul in care ai pus masinile in background e dubios, adica masina alba pare cam alungita, parerea mea :), in rest ok, in afara de faptul ca m-ai suparat cu body kitt-ul. P-ASTA IL VROIAM SI EU!!!

@Rares_CRM - Leon - simplu si de efect, cam inchisa poza, nu prea vezi evacuarea, dar e asa clean :D

@Sodabubble - Leon - tare misto ideea 2 tone colour, stopurile pe led misto rau, masina e clean, per total misto! atat ca boza din interior e pusa cam stramb mergea mai drept pusa, dar e ok!

@Bo$$u - Leon - cam prea duba! de ce ai mai umplut si hayonul?

@Ca$$ - Eclipse - frumos rau, doar o chestiune, la spoilerul spate, sub spoiler, deflectorul de aer, e brush? e un pic neclar :D, in rest ok! place la ochi! ;) bravo

@Bo$$u - Golf 5 - e frumos ca l-ai facut alb, bravo! ai gresit la geamuri si la faruri atat! bravo!

@PureBase - Golf 5 - ploape ireale, jante plate, logoul cu Timisoreana nu e pus bine, zici ca e lipit cu scuipici:(

@Iuli_90 - DB9 - carbon ireal, bad boy look ireal, nu e facut astonul sa il tunezi, nu prea cred ca a facut multa lume aston martin :), incearca si tu alte masini cu mai mult potential de tuning :D bafta!

@Ca$$ - Passta CC - ai pus un spoioler cu o grila foarte foarte urata, nu stiu ce ti-a placut la asta, dar in fine...in partea stanga a pozei cum ne uitam noi se vede spoilerul plat si ce s-a intamp[lat cu pasajul la roata spate? ai lovit masina si ai indoit puntea?

@ _Seby_ - Leon - Tare culoarea de pe leon asta micu al tau :D, dar e cam prea simplu

@ra2 - C-Class - masina arata f bine, niste umbre ar mai completa lucrarea, un mic retus la spoilerul fata, partea stanga cum ne uitam la poza, si o umbra la ploapa farului din partea pasagerului :D, in rest ok! mie unu imi place! bravo!

Ca$$ 29-09-08 20:46

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1783540)
@Iuli_90 - DB9 - carbon ireal, bad boy look ireal, nu e facut astonul sa il tunezi, nu prea cred ca a facut multa lume aston martin :), incearca si tu alte masini cu mai mult potential de tuning :D bafta!

aici trebuie sa te contrazic reme, orice masina poate fi modificata, faza e ca trebuie sa-ti dai seama unde e limita tuningului pentru masina respectiva...parerea mea...

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning