![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
Ce ziceti de un PIMP car?:lol::lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Un e36 coupe,e cam inalt nu am reusit sa il "trantesc"
si aproximativ cum arata loganul meu inainte sa fie dus la vopsit:oops: Nu`s cine stie ce,sunt incepator.Am o intrebare tot legata de joc,cand sunt in joc si construiesc masina sau ma o testez imi da eroarea cu "don`t send",am mai avut jocul si in trecut si la fel imi facea m-a determinat sa renunt la el stie cineva cum remediez problema? |
3 Attachment(s)
Am ascultat sfaturiile voastre in legatura cu arajatul jantelor.Acum este bine?
@Catalin-bz Eroarea aceea este de la jocul tau. Se creeaza niste conflicte undeva si iti da eroare.Downloadeaza jocul de aici http://www.filebox.ro/download.php?k=rworilhqigll5m4x Este versiunea lui Maryus_x90, are tot ce ai nevoie (masiniile le bagi tu) si este stabila. |
4 Attachment(s)
Eclipse power8)
Graphic Test (Astept Pareri) |
4 Attachment(s)
KidForDrift - bvó esti foarte bun :) big up :-bd
|
1 Attachment(s)
...şi eu cu un Mercedes C klasse.
|
Quote:
|
KidForDrift - /:) la suflet . deja m-am indragostit :-w . hai ma in p@@a mea. la facut poze si la facut masini .
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Super tari masinile ce sa mai zici... grafica dementiala... la ce grafica am imi e si rusine sa postez ;))
Acum ceva de plictiseala... si in ultima am incercat sa vad cum arata xenoanele:)) Si faceti o treaba excelenta bravo voua! |
Crazzy_k1D imi place nissanul ala, e facut "crazzy", poti urca si tu masina si motorul aici sau pe Help? Ca de cand este inchis gom-team-ul nu am idee pe unde sa il caut (nu am dat de el pe nicaieri) as fi recunascator!
|
GHxOxST -scuza-ma dar chear nu am starea necesara. maine daca ma simt mai bine ti le pun pe amandoua:) .
|
5 Attachment(s)
Din plictiseala...ceva mai...STREET8)
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|