![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
iti ... update iti ... :D
|
2 Attachment(s)
stiu ca nu e cea mai buna masina facuta vreodata, dar sa vedem ce ziceti si voi
|
@reme... spoiler descentrat si din alta poveste dekt toyota...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
kinda lol ,huh? :lol: :lol: :lol: :lol:
comment pls ' |
Quote:
*L33L00 - o lucrare foarte reusita ... singuru lucrun de care pot sa ma leg e umbra usii deschise ... ca sa arate asa cum ai facut-o tu soartele ar trb sa bata de deasupra ei ... dar dak esti atent la umbra masinii dun fundal si a celei pe care ai lucrat umbrele se duc in fata ... sper ca intelegi c vreau sa zik ... |
1 Attachment(s)
comentati si lucrarea mea va rog ,sa ma corectez...ms
|
ai selectii strambe ... spoileru e descentrat ... ai coborat masina si in unele locuri se mai vad parti din vechile spoilere ... eleron de proasta calitate ... portocaliul mai ales pe "plafon" e ireala ... ai vopsit aerisirea dp prag ... eleronu nu are prelungire prin geamuri ... janta spate blurry ...
|
Cam ce a zis patriotu90 as zice si eu doar k asi mai aduga dupa parerea mea si faptul k spoilerul are cam multe reflexi fata de masina si k antena aceea d p plafon nu are c cauta acolo.
|
L33L00 thats insane... poate putin la front lights... se vede.. in rest... imaculat.
|
1 Attachment(s)
pareri... critici.. etc.. :P
|
ceea c ai facut pana acum arata bine ... totusi e putin ... vezi cand cobori masina se vede in partea stanga a rotii fata ca spoileru ar fi plat ... trebuia sa prelungesti aparatoarea de sub aripa ... in rest ok ... bafta in continuare ...
|
Imi place qiuness.ii simpla si bine lucrata.bravo.tine-o tot asha
|
1 Attachment(s)
Dati-va cu parerea..... Tinand cont ca e a doua masina.. si ma joc doar de o saptamana cu prog. deastea.... sper sa va placa:D
|
2 Attachment(s)
dap...dupa o luuuunnnga pauza :)
comentatzi "la sange" cum se zice ;) |
super frumoasa oxide bafta:)
|
oxide...parca roata spate ii km cioncosha..:)in rest din puncutu` meu de vedere ee OKKK8)
|
Quote:
|
*(!8Y_M - ai multe greseli ... carbonu e ireal (liniile alea sunt prea mari) ... spoileru de proasta calitate (l-ai luat dp o poza cu rez mai mica si tu l-ai marit ... se vede blurry) ... jantele nu prea se potrivesc pe masina ... bafta in continuare ...
*Oxide - curat lucrata ... felicitari ... |
(!8Y_M bara fatza blury,carbon ireal + ca trece si peste aerisirea de la radiator si stma masinii in rest destul de bin:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
dati-va cu parerea !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ai ramas tot cu stilu ala al tau frumos ;) ....nai asteptam si altele !!!!! |
Am ceva de comentat la lucrarea lui Oxide si anume GRILA ! se vede juma' ! in rest e ok ! ;)
|
voi nu cititi celelalte post-uri ... de ce spuneti acelasi lucru de nspe ori!?
|
Ms de reprosuri baieti.... o sa incerc sa o mai aranjez.....P.S. marfa TT-ul..
|
Baieti, de unde pot sa iau si io niste kg de carbon....:D o poza ceva....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Reprosuri.. comentarii.. pareri.... orcum.. sunt bune.... asa se invata.... t!gru, ms de carbon, aveam si io unu da e de cacao.. dupa cum ai vazut.....:D
|
*Raresh - "buza" spoilerului ... in partea dreapta a privitorului ... e blurry ... si mai sunt cateva locuri unde e un pic de blurr ... in rest ok ...
|
1 Attachment(s)
Sper ca am mai invatat din greseli....:D:D:D:D P.S. spoilerul fata in dreapta privitorului asa era si la masina orig.. nu e de la mine....
|
1 Attachment(s)
c&c pls ;) originalul l-am sters si mi-e lene sa-l caut, da stiti voi cum arata un evo :-)
|
mishto metal;) da nam plasa la bumper:-)
|
Super metale ... foarte mijto fibra, jantele, pragu, stikerele :peace: TOATE SUNT MIJTOOOO. ;)
|
de ce e asa stramb spoielrul ala spate?
|
misto misto dar fi mai atent la detalii!
|
ms de aprecieri ;) ..nu e plasa acolo pt k e difuzor de aer ala, cum e la masinile f1 si la 360 hamann de exemplu. si nush de ce a iesit starmb :cry: k am folosit punce de reper de pe poza origiala k sa verific perspectiva :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning