![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
special pentru robynet!!!!!!!!! solooooo :lol::lol::lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=uhZRL...eature=related si pt lucian....uitate putin https://www.youtube.com/watch?v=pVympgkxaeU |
Quote:
The URL contained a malformed video ID. |
Quote:
PS:oare cine urmeaza? |
:lol:............
|
Propun nu clasament... cu Johnny pe locul 1!
|
1 Attachment(s)
Ca tot venii vorba de accidente. Ma adaug si eu la coada listei cu una bucata ochi stang care a avut multiple leziuni frontale cu mai multe bucati de shpan.
Imi pare rau Babone sa vad ghiozdanul ranit! Dar las ca-l faci tu! si sunt sigur ca o sa iasa si mai bine!!! daca ai nevoie de ajutor just say help! |
1.johnny
2.horia 3.sorin Jac 4.babone 5.marius epu 6.robynet |
Quote:
|
cred ca atunci cand ai sarit cu masina la drift ... ce top idiot =)))) la modificari nu sarea niciunu sa insire atata ( sa nu incepeti cu atacurile ca nu bat niciun apropo doar ca mi se pare stupida lista :)) )
|
ai dreptate robynet e un top idiot dar.................
sa speram ca se termina aici |
buna idee lista cu modificari :>,sa-si scrie fiecare ce a mai mestesugarit pe la masina
|
:lol::lol: multumesc pentru grija voastra in legatura cu starea sanatatii mele :lol::lol: va doare fix in P*&@ :lol::lol:
|
dar ce ai patit man,te-ai luat cu vreunu?
|
Quote:
|
pei haideti sa facem un topic cu membrii clubului si sa ne prezentam fiecare masina.
|
Quote:
|
Quote:
te sun later sa vorbim!!! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu e locul potrivit pentru asta. De aia exista www.infernomotorsport.ro :lol: |
a auzit cineva de Ta-Technix?vreau sa iau un set de suspensii reglabile de la ei si nu stiu cat de "bune" ar fi :?:
|
Din auzite sunt bune. Am 2 prieteni cu configuratia asta si nu au probleme. Doar ca nu se lasa foarte mult. Adica au drop mic. Ca sa se lase trebe sa le scoti niste chestii de undeva dar asta nu mai stiu. Daca vrei ma interesez.
|
daca poti si ai timp intereseazate te rog,am gasit la pret chiar ok iar pe mine nu ma intereseaza decat sa coboare,mai putin tinuta de drum deoarece le iau pentru cea alba.mai citisem pe undeva ca se cam decalibreaza cheia aia dar nu-i bai :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
babone am eu pe masina ta-technix... sunt ok si nu prea sunt ok... iti explic eu mai multe vineri la intalnire.
|
Sa inteleg ca e asa liniste pe forum, datorita si pentru ca faptului ca se executa tuning in masa nu ? :lol:
|
in masa, in scaun, depinde de fiecare si de posibilitatile financiare ale fiecaruia....
|
3 Attachment(s)
duc mai departe traditia "tuningului" ..
|
cum ai "reusit" ? imi pare rau... eu zic sa stopam traditia asta , ca nu e de bine ... imi fac casco daca mai continua :))
|
doamne fereste ... imi pare rau pana mea :???:
|
frana brusca de la un cielo din fata mea ca i-a pus si lui frana brusca in fata, + deabia incepuse sa ploua deci pe jos nu era ud, era un fel de mazga, m-am dus sanie, zici ca eram pe gheata, si am intrat cu bara sub el, si cu capota/masca in bara lui, i-am rupt decat suportu de la numar
|
Am vb ieri cu robert... mi-a povestit si mie ce s-a intamplat.. si nu pot decat sa zic inca odata ca imi pare f rau... Ca o paranteza.. real ghinion cu cielo... am vazut cum arata armatura de cielo.. sincer cred ca doar cu un bullbar aveai vreo sansa sa-l dovedesti... :rolleyes2
|
bine v-am regasit dragii mei :*:* :* :P ...ptr scurt timp :P
@lucian , te-ai facut bine ? @plictisit ...nasol cu accidentul, bine ca esti ok |
da mi-a zis si mie :(,se pare ca se tin lant problemele astea :(
|
Quote:
Bine ai revenit! Da, sunt relativ ok :) ms! |
ba sa nu imi zici ca ai gasit dorobanti Street ceva pe acolo si de aia ti`ai adus aminte de noi =)))
|
I-a furat unu portofelu si asa si-a adus aminte de romania :)) :oops:
|
ba sper ca nu te intorci si tu cu mana goala de acolo =)) adopti si tu tuning a la italy ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning