![]() |
Re: Diverse discutii
eu cand ziceam la inceput, ati zis ca sunt asa si pe dincolo...
merci don... |
s-a dat BAN acuma ;) poate asa se mai linistesc apele
|
e rau ca nu se poate face o selectie .........{volanu meu e un pic oval}
|
Quote:
|
I'm new around here, i'm from Mongolia and I like this site. Yours cars, yours women!
|
iar a inceput caterinca :))
|
Quote:
|
Fuck? Platon =)) an me I am Aristotel ! or Pitagora! I am in Romania dude!
Cuz i`m student here |
Quote:
|
Platon911 ai grja la limbaj ca nu ne-am tras de chiloti impreuna! masoara-ti cuv.
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ba ejti de belea....ce se atak asta sa mor in puskrie........hai k am auzit de tine si de fuga ta.......:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ok. cum zici tu!
|
Quote:
|
Probleme ma baieti
? |
ce dracu ma asta nu e mirc, vorbiti pe pm daca va iubiti. :)
|
platone, ce bitches ai tu frate? :)))
djvibe, facem de acum condica? cand ne vedem prin oras.. :) dar o semnam.... si punem note pt prezenta, pt cine suntem "acompaniati", pt cum arata masina...blah blah... si facem clubul plimbaretilor cu dieseluri si al celor care stau la vanat :)) |
Mah "Plantoane"... fii serios..., te iei la cearta aiurea asa..., lasa omu' 'n pace!
|
Bogdan WRC-ica, bah man, cum faci tu Clubul Plimbaretilor cu Diesel impreuna cu Vybe? Omu' are benzinar...
Cu treaba aia cu permisul ce-ai mai rezolvat? |
Nu mah :) cred ca eu fac parte din aia care stau la vanat :P :), ne-am cam intalnit aseara de vreo 2 ori :)
|
Quote:
Atata tot. Nu cred ca am suparat pe cineva facand unele observatii, dar cateodata devine aiurea sa deschizi pagina forumului si sa vezi ca sunt numai mishtouri ... Si cand aveti ceva de discutat cu limbaj mai colorat, incercati pe PM ca nu are rost sa umplem paginile cu "carne". Nu ma cred acum vreun moderator, insa daca nu face cineva observatie va ajunge forumul asta o sorcova. Suntem pasionati de masini, mai facem si glume, mai radem unii de altii, nu zic, insa nici sa ajungem prea departe cu chestiile astea ca daca ne desfiinteaza pagina Ploiestiului... nu cred ca va fi vreo realizare. Numai asa... cand vad cum trece timpul de repede cand sunt la munca si stau pe forum ;) imi dau seama ca e o chestie super tare acest forum. Inc-odata, sper ca n-am deranjat pe nimeni cu aceasta morala si daca am deranjat il rog pe respectivul sa citeasca inca odata cu atentie ce-am scris fiindca va intelege ce vreau sa spun. Punct. |
benzinar ai dude? foarte tare... eu credeam ca dci. e bine si asa...
facem clubul plimbaretilor si bautorilor de apa minerala saluta Zapp share free.... eu as vrea drumuri cu serpentine prin jurul orasului sa nu fie nevoie sa ma duc pe posada sa ma dau un pic... |
cu treaba cu carnetul...nimic inca, am inatlnire cu ei in curand... :D
merci de intrebare :D |
Yes dude.... benzinar :D 1.6 mpi 90 de cavali ( mai precis 87 ).... adica , capacitate cilindrica precum o cutie de cola cu o mica agitatie ;) :)
|
neah, macar o sticla. si ce crezi, ca eu stau mai bine?
dar de unde ai dedus ca ai 87 de cavalli, sau D&G? :)) dyno? noi cand ne dam? |
cine sa se dea mo?
|
djvibe iti dau 2 milioane pe nokia de la donu ce zici ?
|
platon, vezi ca am spus mai sus....
|
Asa deci : pentru bogdan oficial cica masina ar avea 90 de cai dar are 87 ..am facut calculul ala Kw inmultit cu 1, ceva si iti da exact cati cai are masina ... sa ne dam??? daca ai 90 ,100 , 110 stock ne dam... daca nu.. nu are rost:) zic eu.. ne dam daca vrei......... pentru alex : imi pare rau man... nu l-am luat sa-l vand mai departe chiar imi trebuie ... i-am polishat si displayu aseara :) ....
|
Quote:
|
[QUOTE=Originally Posted by djvibe
Asa deci : pentru bogdan oficial cica masina ar avea 90 de cai dar are 87 ..am facut calculul ala Kw inmultit cu 1, ceva si iti da exact cati cai are masina ... sa ne dam??? daca ai 90 ,100 , 110 stock ne dam... daca nu.. nu are rost zic eu.. ne dam daca vrei......... pentru alex : imi pare rau man... nu l-am luat sa-l vand mai departe chiar imi trebuie ... i-am polishat si displayu aseara ....[/QUOTE] Quote:
|
Dap asa e 1cp=1.34 Kw...cum eu am 65 de Kw => Dacia Logan 1.6 mpi stock are 87.1 cai putere.... ( atat scrie in talon 65 Kw )
|
Quote:
|
64 : 1.34 = 48.50 Cp ( Dacia Logan Berlina 1,5 Dci 48cp )
|
Quote:
|
Quote:
|
ba c tot aveti cu 1.34kw......k nui adevarat ...iti dau cu cartea de fizik in cap.:-)...........are 736W
|
pm asa o fi ..........:rolleyes2 mai degraba 0.736
|
eu stiam ca e 1 cp =1.36 kw ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning