![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
Parerea mea e ca o sa iasa un Cielo frumos, multa bafta! |
aaaa.... :) Nu, farurile astea le las exact asa cum au venit si cum ai zis si tu :) Desi le-am desfacut sa le pun reglaj electric, de rama aia nu m-am atins. Mi se pare un pic mai eleganta asa mai deschisa. Nu zic ca rama neagra e urata, din contra, dar da o tenta de rautate asa, de bad boy si eu vreau sa fac altceva din masina :) streched-limo >:)
|
4 Attachment(s)
va salut.
am un prieten ce mai are un pic si isi ia permisul si mi-a cerut ceva idei despre cum sa-si modifice cielo.vrea sa o modifice numai la interior si exterior nu si la motor.eu i-am spus ce stiam si eu ,sa puna un eleron,spoilere,praguri,angel-eyes,stopuri cu led-uri, autocolant si altele.masina lui o vedeti in pozele ce sunt postate impreuna cu comment-u.sa-mi dati ceva detalii de unde si-ar putea procura piesele.astept parerile voastre ce fel de piese ar putea pune ce culoare,daca piese care le cumpara nu nu sunt visinii se pot vopsi mai pe scurt ce ar putea pune pe ea in functie de cum arata. multumesc anticipat |
e cumva de prin novaci?
|
4 Attachment(s)
Faruri clare 250-300 ron (transport inclus)/Faruri cu lupa in jur de 450-550 Ron (daca nu ma insel), Xenon 330-400 Ron, Semnalizari aripi Astra G 100 Ron, Stopuri lexus style (550-600 Ron), Folie fata/spate 450-600 Ron, Jante 1000 Ron (2000 cu tot cu anvelope noi si bune), Plasa la masca in fata 30 ron, Eleron - NU! (doar daca gaseste unul simplu gen bmw M, cum are NDY pe al lui espero), Spoilere- NU!, Praguri NU!, Suspensie sport (arcuri+amortizoare) 250 Euro (era anunt pe bursa) Scaune calibra 200-300 Ron/pereche (retapitare scaune+bancheta+fete de usi, in jur de 500 Ron cu inlocuitor; cu piele-500 euro<+/->); schimbat inlocuitorul de pe bord cu unul negru/crem inchis - 200 Ron; schimbat bord cu unul de kadett Gsi 200-300 Ron (+50-100 ron montaj) Senzori de parcare cu oglinda 200 Ron(asa am eu); Antifonat (variante DIY - 400 Ron), Profesional (1000 Ron+ cel putin), Vreo 2-3 sprayuri calumea pt vopsit plasticele prin interior 50 Ron, primer pt plastic sa se lipeasca bine vopseaua 30 Ron.
Acuma... Se merita oare? Eu deja am bagat o gramada in masina si inca voi mai baga... Dar vreau sa imi iasa ceva de care sa fiu mandru...(daca tot postez, pun si o poza cu farurile reglate si cateva cu masina dupa baita si cu usa antifonata :) ) |
nu,nu e din novaci.
|
Hello szevasztok ide találtam nagy nehezen.
|
Hey pepo3. English please!
|
Sajnos nem nagyon értem az angol nyelvet.Gratulálok a verdátokhoz szépek.További szép napot és sokk sikert.
|
Hey Snapy_xxl cred ca trebuie sa folosim google translate:))
|
Na, eu am incercat ;) Las ca am un prieten care stie ungureste :lol: O sa revin cu o traducere :lol:
|
De ce sa nu incercam Coreana ca doar masinile noastre sunt asiatice :D japoneza, chineza .......
入出庫の変動がありますので、ご確認ください。) :lol: |
Re: Club Cielo
Cum pot sa ma inscriu si eu in acest club " Club Cielo " ?? app sunt incepator.....
|
1 Attachment(s)
Salutare baieti, poate ma ajuta cineva, vreau sa inlocuiesc la Cielo-ul meu semnalizarile de pe aripi cu altele nu asa bombate, de la alta marca. A mai incercat cineva, de la ce alt model s-ar potrivi, nu neaparat ca sistem de prindere ci ca sa astupe gaura din aripa. Oare cele de la Sandero s-or potrivi?
Mulumesc mult, poate stie cineva!!! |
La cielo se potrivesc, in locul clasicelor semnalizari laterale, cele de astra G, in varianta alba sau fumurie..
in general se potriveste ce model vrei tu, cu conditia sa se lipeasca pe tabla masinii (nu prin clipsare, etc...) |
daca iti sta in putere sa tai putin aripa... poti pune de vw passat golf... si dau beton ...eu am de passat... dar am avut de mincit la ele vreo 2h pana am desenat taiat si inlocuit!... asa k spor la treaba!
|
Ms pt sfat, dar nu o sa pun de-alea pt ca nu imi plac, sunt ovale, cele triunghiulare de Sandero mi se par mai dragutze!!
|
eu am vrut identice ca cele originale... numai sa fie cromate si transparente.... ps vezi ca se potrivesc si alea de bmw seria 3 si seria 1 si sunt belea am vazut pe un cielo asa ceva!!!
|
care doneaza un bord de cielo? sau macar turometrul :D sau ... de vanzare are cineva ? astept raspuns
|
Cauta pe aici sau pe daewooclub la bursa sunt destui care dezmbembreaza cielouri.
Legat de semnalizatoare laterale...Faza e ca cele asemanatoare de Bmw sau chiar originale, dau pe masina exact ca nuca in perete... O spun din experienta proprie, avand niste replici destul de reusite de semnalizari de seria 3/1, pacat ca nu se incadreaza cu in linia masinii... Cele de opel astra sau de logan albe zic ca dau cel mai bine... |
1 Attachment(s)
Poti sa pui lejer in cateva minute pe cele de astra g.
|
Cat ai dat pe ele? :)
|
Sa zic ca au fost 40 ron de la dezmembrari plus 6 lei parca spray-ul fumuriu.
|
5 Attachment(s)
mi-am pus ei eu tot de astra g odata cu razvan tot el mi le-a luat si de vopsit tot cu sprayul lui leam vopsit ei eu :))
am gasit la un centru de dezmembrari un astra g lovit care aeva semnalizarile, am sa trec pe acolo sa vad daca mai este si daca te intereseaza ti le iau si ti le trimit |
Offtopic : Se potrivesc oare si pe Espero cele de Astra G ? Sau de la ce marci se mai potrivesc... ? Tot ceva de genul asta...
|
da se potrivesc si pe espero pentru ca espero are semnalele la fel ca cele de cielo
|
hey...un numar de telefon ? cand se fac intalniri...
-------------------------------------------------------- tobe si muzica la maxim |
10 Attachment(s)
salutare all ....am si eu un cielo coreean din 95 negru si as vrea sa stiu si eu daca ma primiti in club am facut mici modificari exterior interior, si as mai vrea sa mi mai dati si mie niste sfaturi....
|
O tot vad pe la facultate pe acolo :D Dar mi se pare un pic cam impopotonata, atat la exterior cat si la interior :) Daca ai scoate prizele, abtibildele si eleronul si ai lasa-o asa neagra, simpla, ar arata mult mai calumea! Nu prea imi plac fetele de usi cum e prinsa imitatia aia si boxa pusa acolo, desi stiu ca se aude mai calumea decat cu boxele in bord. Iar volanul sport parca nu da excelent de bine pe cielo... Jantele alea negre sunt dragutele, am si eu unele asemanatoare :) Masina arata bine, dar sfatul meu ar fi sa o tii cat mai simpla! (atat la exterior cat si la interior)
|
banzay... cu cred ca te poti kk in gustul omului.... ps uni simplu altii cu zurgai... asa k ... las-o ma k merge-asa!!! :P :)
|
2 Attachment(s)
Este asa urata masina mea ? acum i-am pus volan si toba sport si pleaoape si mai am un eleron EVO pt ea...ce parere aveti ?
|
arata bine masinutza,frumoase jantele..bafta cu e.ai grija ce eleron ii pui sa nu fie prea mare...si grila poate ai putea sa o faci negru mat sau culoare maisnii.e doar o parere !
|
AI DE LUCRAT CA "NEBUNU" LA EA! ... O GRAMADA ... MACAR AI INCEPUT BINE... AI jante... BFT
|
Intalniri se tin aproape in fiecare vineri.
Iti las un PM cu numarul meu de telefon....da-mi un tzrrr vineri seara sa-ti spun locul. |
am un eleron evo...cade perfect.ms pt ideea cu grila
|
3 Attachment(s)
vand jenti pe 15 cielo cu tot cu cauciucuri...urgent.....200 de euro negociabil.....tel:0722974200 sau 0733621647
|
1. Aici nu e bursa! Ai topic dedicat pt vanzari/cumparari...
2. Un bun prieten si-a luat jante aprox. la fel, tot incaltate, tot pe 15, tot negre cu buza argintie...cu tot cu transport a ajuns la 90 euro. 3. Nu vrei cam mult pe ele? |
Nu cred ca cere prea mult pe ele....ca altcineva (stiu cine) si-a le-a luat aproape pe bani de nimic inseamna ca a avut un mare noroc.
|
Si acum ce vrei sa le dea cu 23 de euro bucata?:shock:
|
6 Attachment(s)
Club cielo in ploiesti exista??? si acum sa pun si eu poze cu masina mea;)astept pareri si idei:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning