![]() |
Re: Peugeot 206 Gr.A Rally car Build
admin, rog curatenie daca se poate
|
Re: Peugeot 206 Gr.A Rally car Build
bogo4all de ce nu stergi discutiile offtopic?
ca Duminica tare repede ai sters, atunci ai fost pe faza...:D Quote:
|
Re: Discutii despre orice!
Al 2-lea telefon in decurs de 2 luni la care mi se crapa ecranul...Aceeasi chestie ca si la Samsung E250...Il bag in buzunar bun, il scot peste 5 minute cu ecranul spart...Si nu, n-am pietre in buzunar, nu ma pun pe el...Telefonul este un Nokia 5310 Xpress Music...Acuma intrebarea mea e daca mai are rost sa-l repar?
|
Quote:
|
pai si io am un samsung E250 care face deja vreo 2 ani si nici nu ma gindesc pe unde ajunge si nu are nici pe naiba. sigur nu ai cuie sau suruburi in buzunar??? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
interesant anuntul ;))..Subaru IMPREZA WRX By VIVID RACING 500+ PS http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...g=&tabNumber=1
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vreau sa spun si eu ceva in legatura cu accidentele ca si eu am facut un accident ieri unu urat, cand un domn sau ce o fi el cu o dacie mi-a intrat pe contrasens langa liceul 3 , eu am tras de volan la dreapta sa nu dau in el sa evit un accident cu el si am iesit de pe carosabil , am prins gheata si am dat in gardu de beton intro casa ; aveam cam 50-60 ...degeaba am pus frana ca pe gheata am mers ca si pe patinuar cu masina...chiar cand ma apucam sa investesc si euin masina sa fac ceva cat de cat calumea din ea, omu mi-o distrus acuma visu...si chestia care m-a enervat pe mine cel mai rau a fost ca nici nu a oprit ba chiar i-a dat pedala la masina... un far ma costa cu tot cu semnalizator 250 de ron, de restul pieselor nu mai discut ca numa ma doare capu cand imi amintesc
|
trebuia sa dai in el dasca era vinovat. iti faceai masina pe asigurarea/ bani lui :D, asa din pacate nu ai cum sa demonstrezi ca el a fost vinovat din momenta ce nu te-a atins
|
daca dadeam in el cu volvou in dacie cred cal nenoroceam si intra in spital, si il aveam pe constiinta...in casa am lasat o gaura cam de un deget , bine ca nu ma pus domnu a cui este casa la plata
|
ai dreptate, dar cateodata ar fi bine sa te gandesti si la interesul/ bugetul/ cheltuielile personale in situatii de genu, asa ca un scurt flash :) implicatii daca dau in el/ implicatii daca sar afara de pe drum
|
da corect...o viata umana e mult mai importanta decat o tabla cu roti si motor pe ea...oricum ma enerveaza ca de 2 ani incoace am vazut tot mai multi soferi prosti in baia mare...
|
Quote:
de multe ori am zis ca o sa dau si o sa fac si cind a fost sa fie am facut pe dracu in patru sa evit. :D |
imi pare rau pt tine, INDY :-(
|
Quote:
apropos, cum merge cu repararea masinutei? |
merge incet. astept banii de la asigurari ca mi-am gasit un alt xsara ... sa vedem ...
|
dauna totala pana la urma?
in cati bani ti-au evaluat-o?? |
Quote:
|
Indy, adica ala venea pe contrasens, si tu ai tras de volan??? wtf, da nu l`ai vazut ca vine?
puteai sa opresti frumos pe mijlocul drumului, si sa`l lasi sa se opreasca.. sa povestiti. il intrebi unde a facut scoala. daca ii place la oras. etc. eu asa fac. nu`i suport pe astia care umbla pe contrasens :evil: |
Quote:
|
daca oprea ala cred ca nu ma puteam abtine si saream la gatu lui...lam vazut in ultim moment... pe cand mam lovit eu ala so dus...atata iam vazut cifele de la nr de inmatriculare da nu ma ajuta cu nimica asta
|
Quote:
Nu vreau sa demonstrez nimic, poate doar ca am un mecanic priceput. Imi place masina mult, tin mult la ea pt ca e prima mea masina de aiai am intentionat in prima faza s-o repar... nu sa demonstrez cuiva ca pot sau nu ... Quote:
|
sal all
mah am si io nevoie de ajutor vreau sa imi un windows 7 si nu stiu daca merita sau nu voi ce ziceti merita? am auzit ca ii oky asa ii? mersi |
Quote:
@Payulik - eu unul am windows 7 de vreo 2 luni si pot sa zic ca ii ok ... la mine se misca mai bine decat vista. |
Referitor la postul de deasupra, o fi Discutii despre orice, dar nici chiar asa.
Cat despre Win7, si eu il am de ceva vreme si ruleaza impecabil. In teste sintetice si de mediu gaming/office facute de mine, creste performanta sistemului cu pana la 33%. Oricum diferenta e clara fata de XP. De Vista nici nu vorbesc = epic fail din partea Microsoft. Numai mare grija la versiunile piratate, ca in 30 de zile o sa va ceara activation. :D |
Si eu am windows 7 de cateva luni si nu a avut niciodata celebrul "ecran albastru" specific vista si xp-ului. Se misca mult mai bine decat vista si fara erori.
|
si eu am windows 7 sunt foarte multumit de el..si nu imi da erori deloc........nu folosesc antivirus:)
|
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
M-am uitat la cateva poze prin calculator... Si dintro data ma apucat o durere de coaste :lol: :lol:.... Cine apare in poze, stie despre ce vorbesc!!!! :lol: :lol:
|
Quote:
|
nu pot sa cred ca am vazut kpz-ul pe contrasens pe linie continua
|
Dar defapt, n-ai vazut nimic:)), asta e 0 absolut in comparatie cu ce poate:)).
|
Quote:
Quote:
Faine pozele norbi!! Dar si drumu:rolleyes2:lol::lol: |
Quote:
|
pana la urma o sa fac si eu pe dracu-n-patru si imi iau si eu xenoane ca asa nu se mai poate:-P dar am nevoie de o parere la radul meu in legatura cu ce am gasit navigand si anume: http://**************/kit-xenon-h1-philips-licenta.html
ma gandesc ca fiind sub licenta philips ar fi de o calitate mai buna fata de alte kituri asemanatoare la preturi low-entry... |
Pentru cei interesati :D
Pe 12 februarie, cei mai in voga artisti de hip-hop ai momentului pleaca in primul lor turneu national care cuprinde 21 de orase.
http://i46.tinypic.com/16ibjg2.jpg Au vandut peste 60.000 de cd-uri, versurile lor sunt cunoscute de o intreaga generatie si au fani in fiecare colt al tarii. Guess Who si Spike sunt, fara indoiala, cei mai tari rapperi la ora actuala. Desi nu sunt o trupa, cei doi formeaza o echipa pe scena, iar succesul pe care l-au castigat intr-un timp atat de scurt i-a determinat sa grabeasca momentul intalnirii cu fanii din intreaga tara. Acesta este motivul pentru care a aparut TU-r, primul turneu national Guess Who si Spike, produs de InsideMusicManagement si iMusicEvent. Concertul care da startul turneului consta, de fapt, in lansarea oficiala a albumului Spike - "Ramanem Prieteni" . Aceasta va avea loc joi, 11 februarie, in Bucuresti in Jet Set Events Hall, urmand ca cei doi sa plece chiar in urmatoare zi la drum catre alte 21 de orase, alaturi de baietii de la Agresiv. 12.02. Constanta - Club Wish 13.02. Braila - Green Club 18.02. Roman - Club Save 19.02. Botosani - City Central 20.02. Suceava - Club Babylon 25.02. Craiova - Soho the Club 26.02. Pitesti - Club Zion 27.02. Rovinari - Club XS 04.03. Cluj Napoca - Club Ring 05.03. Sibiu - Club Kapital 06.03. Alba Iulia - E-Sensy Club 11.03. Baia Mare - Gold Time 12.03. Oradea - No Problem 13.03. Satu Mare - Club Insomnia 18.03. Brasov - No Problem 19.03. Bacau - Club Zebra 20.03. Focsani - Club Apollo 24.03. Arad - Club Space 25.03. Timisoara - Youtopia 26.03. Hundeoara - Club Mojo 27.03. Targu Mures - Club Apollo Sursa |
Foarte interesant !!!! Ceea ce fac unii pentru bani!!
http://www.emaramures.ro/Stiri/29783...bancare-VIDEO-
Este vorba de Istvan , cel care a organizat in august 2008 acel dezastruos show . Eu tot ziceam ca pe el numa banii il intereseaza , toata lumea ma blama . Uitati unde a ajuns |
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning