Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

shantzu 20-05-09 16:02

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Eu am facut ce ai cerut. Persoana in cauza trebuie sa stie cum va arata masina dupa ce va face modificarile.
Nu o am mai mare din pacate. Poza din care am luat jantele nu mi-a permis sa o fac mai mare.

Alexc2vtr 20-05-09 16:04

A iesit incredibil de real, le-am arata la doi prieteni si au sarit pe mine ca de unde am luat jantele si cand le-am pus atat de repede... Felicitari pentru "skillz" baieti :)

melcu_melcut 20-05-09 18:38

multumesc frumos pt nimic....

Georgian_bz 20-05-09 22:33

1 Attachment(s)
UnuNegru :D nu prea am fost atent la detalii :rolleyes2

UnuNegru 21-05-09 09:10

3 Attachment(s)
arata chiar simpatic .... de ieri am inceput si eu sa deskid photoshop asha de plitiseala dar fara prea multe rez

Multzumesc laur
multzumesc georgian

DaNn.ZyX 21-05-09 09:47

2 Attachment(s)
As vrea si eu sa-mi puneti si mie jantele astea pe masina Attachment 928780 si vopsit bandoul lateral,pragul(albe) bara fata si spate(negru) Attachment 928779 Multumesc !
PS: Oricum trebuie sa va dau cate o :drunk: celor care m-au ajutat :mrhappy:

Georgian_bz 21-05-09 13:04

1 Attachment(s)
DaNn.ZyX :-)

RIcKO 21-05-09 13:07

la citroenul meu nu se baga nimeni ?Chiar bma grabesc ca masina e la vopsit si cu un drumsa vopsesc si jantele ...multumesc mult

KillerINC 21-05-09 16:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2336036)
salut baieti ...am nevoie de putin ajutor.....am un citroen xsara VTR ...am luat niste jante ..si pana sa le pun p masina mai dureaza am nevoie de putina evazare a aripilor si flanse....si totusi as vrea sa le vopsesc ....m-am gandit la 2 culori ....daca putetzi sa le puneti pe masina sa imi dau seama cum arata mai bine din astea 2 variante de culori

1 Auriu ..ca si la Subaru ...dar buza jantelor sa ramana argintie exact asa cum este
2 Negre...la fel cu buza jantelor neschibata

Pun si niste poze cu masina si cu jantele.....jantele sunt Azev A Type 9jx16

Va multumesc mult si dau o bere ::D

calitatea pozei este extraordinar de proasta ... dar am facut 2 ca sa iti faci o idee ... oricum ..... eu zic sa mergi pe stilul clasic ... toata janta aurie , daca vrei sa faci o treaba

RIcKO 21-05-09 16:28

killer potzi face te rog si una cu jantele pe negru ....ms mult.....arata foarte bine aurii..cred ca ar merge un auriu ceva mai inchis ...sigur da bine cu folia neagra ...o sa fac si stopurile negre iar farurile sunt angel eyes cu fundal negru ...ms mult inca o data

RIcKO 21-05-09 16:29

jantele mi se pare mie sau sunt mai mari ? ...ale mele sunt pe 16

cmdbass 21-05-09 20:12

2 Attachment(s)
@DaNn.ZyX :

o idee...nu foarte bine finisata :-P

alexx_1989 21-05-09 22:44

mai omule oameni astia tzi-au dat niste idei de tuning daca nu vedem si noi ceva facut pe masina nu are sens sa te mai hranesti cu vise ce motor ai pe el? (ma refer la baiatul cu pozele cu 405-ul...oricum arata ingrijit nu sunt multe in starea asta deci este o piesa buna...

shantzu 22-05-09 00:55

Quote:

Originally Posted by alexx_1989 (Post 2341055)
mai omule oameni astia tzi-au dat niste idei de tuning daca nu vedem si noi ceva facut pe masina nu are sens sa te mai hranesti cu vise ce motor ai pe el? (ma refer la baiatul cu pozele cu 405-ul...oricum arata ingrijit nu sunt multe in starea asta deci este o piesa buna...

In loc sa comentezi masina altora mai bine ai pune mana si ai invata sa pui cateva semne de punctuatie....
Fiecare modifica ce masina are.

TM56LEU 22-05-09 03:38

request: ASTRA F

5 Attachment(s)
daca se poate variante de culori, combinatii alb-negru, portocaliu-negru, un kit ceva care sa se poata folosi si pe strazile noastre, angel eyes, jenti, folie pe geamuri...ce se poate....mersi

DaNn.ZyX 22-05-09 09:17

Merci georgian_bz si cmdbass & rares_crm tre sa dau o bere ;) :D

Rares_CRM 22-05-09 15:03

2 Attachment(s)
DaNn.ZyX ;)

Korne 23-05-09 01:55

2 Attachment(s)
imi face si mie cineva botul masinii mele? ce as vrea e doar numarul patrat (US) acelasi numar...doar sa fie patrat, merci mult

scturoag 23-05-09 04:26

3 Attachment(s)
Salut :D ... stiu ca scrie mare "Masina Voastra" nu a prietenului sau vecinului vostru ... dar un prieten a vazut topicul si m-a rugat sa postez aici ca poate il puteti ajuta , el nu prea le are cu forumul , daca vreti sa il ajutati ii bine ... daca nu ... asta e ... :D
ar dori urmatoarele : grila din fata fara semn,sa fie neagra , nu cromata , shaved doors si cupola neagra(lucios) , iar capota neagra(lucios) , doar pe partea ridicata ... adica sa vina in V ... in jos .. sa vina la linie cu grila ..si cu niste jante ceva gen ca alea din poza(negre cu multe spite) si cauciuc cu balon mic :D
Multumesc anticipat !

Si pozele :arrow:

DaNn.ZyX 23-05-09 09:52

Quote:

Originally Posted by alexx_1989 (Post 2341055)

Peugeot 405 1.6 GL '94
PS: topicul asta e facut din placere,daca cei care fac aceste VT-uri le fac din placere asta nu inseamna ca masinile noastre trebuie sa arate ca cele facute de ei ;)

Stressjr_Speeddemon 23-05-09 13:51

1 Attachment(s)
deci am vazut ca vrei garda mica la cauciucuri dupa ce am salvat poza imi cer scz jante ca cele din poza nu am gasit pentru ca nu stiu denumirea cele dupa masina ta sunt OZ Racing Ultraleggera
:oops:
in fine faceam mai mult dar trebuie sa plec bafta la tuning

scturoag 23-05-09 13:59

Mersi Mult ! oricum jantele .. nu trebuia sa fie modelu exact ... ceva in genu ala .. is bune ! Ms inca odata !

Korne 23-05-09 14:06

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2344235)
imi face si mie cineva botul masinii mele? ce as vrea e doar numarul patrat (US) acelasi numar...doar sa fie patrat, merci mult

VA ROG...

Geox` 23-05-09 14:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2344967)
VA ROG...

Poftim:-)

Korne 24-05-09 00:24

merci mult

BC-20-LET 24-05-09 19:36

2 Attachment(s)
Salutare !
Apelez la voi cu rugamintea de a modifica in prima poza culoarea capotei . As vrea sa fie neagra (negru lucios, precum plafonul) .

Iar in a 2-a poza, pentru cine are timp si chef , am rugamintea sa schimbe jantele . De preferat ar fi unele negre (cu sau fara buza polishata/rosie etc etc).

Va multumesc anticipat !

Keep up the good work ! :peace:

Scricy HKS 24-05-09 20:15

2 Attachment(s)
poftim:D

scz de poza a 2-a dar ma grabesc sa plec si am facuto la repezeala:-)

scturoag 24-05-09 20:21

BC-20-LET ... ce is alea de pe faruri(bucatile alea de plastic transparent)??? .. ca am vazut la cateva masini in UK..

BC-20-LET 24-05-09 20:26

OFF topic : La masinile cu volan pe dreapta farul din stanga bate sus si la cele cu volan pe stanga dreptul bate sus . Astfel eu i-as orbi pe cei ce vin din contrasens. Esti obligat sa lipesti aceste abtipilduri pe faruri ptr a diminua fluxul luminos .

Stressjr_Speeddemon 25-05-09 00:57

2 Attachment(s)
nu sunt cine stie ce dar la poza din profil daca ii pot zice asa am facut mai mult decat jantele in fine sper sa fie bune

Stressjr_Speeddemon 25-05-09 01:04

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 2347900)
OFF topic : La masinile cu volan pe dreapta farul din stanga bate sus si la cele cu volan pe stanga dreptul bate sus . Astfel eu i-as orbi pe cei ce vin din contrasens. Esti obligat sa lipesti aceste abtipilduri pe faruri ptr a diminua fluxul luminos .

Asa stiam si eu vezi ca ti am facut masina ! scz pt unele alea :oops:

pyttbull 25-05-09 13:27

2 Attachment(s)
vreau si eu un vt la masina asta

BC-20-LET 25-05-09 20:06

Quote:

Originally Posted by Scricy HKS (Post 2347872)
poftim:D

scz de poza a 2-a dar ma grabesc sa plec si am facuto la repezeala:-)

Quote:

Originally Posted by Stressjr_Speeddemon (Post 2348659)
nu sunt cine stie ce dar la poza din profil daca ii pot zice asa am facut mai mult decat jantele in fine sper sa fie bune

Va multumesc mult ! :weee:

TM56LEU 25-05-09 23:58

5 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mine....cu ceva virtual...si daca se poate o vopsea portocaliu-negru sau o combinatie alb-negru (model zebra).
mersi

cmdbass 26-05-09 01:06

2 Attachment(s)
simplu asa...

buu2 26-05-09 16:24

7 Attachment(s)
Salutare,nuu peste mult timp am programare la colantare si inca nu m-am hotarat pe ce culoare sa merg.In principiu as opta pt NEGRU MAT,dar mi-ar place si ceva verde aprins,portocaliu sau mov.. Dk ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceste culori,sau cu ideile voastre..Va rog mult!!! Am incercat in Photo Shop dar imaginile astea nu merg,dk iau unele dupa net merge fara nici o problema,oricum nu prea ma pricep si de asta m-am gandit sa apelez la voi,Multumesc anticipat!

PS : Culoare de pe e30 mi-ar place pe gofuletz,eventual cu un plafon alb sau cum stitzi voi..

shantzu 26-05-09 16:42

Din negru nu merge sa faci o culoare deschisa sa arate real.

laur_fcp 27-05-09 08:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TM56LEU (Post 2351542)
cine ma ajuta si pe mine....cu ceva virtual...si daca se poate o vopsea portocaliu-negru sau o combinatie alb-negru (model zebra).
mersi

Nu am umblat la culoare.:D

Raulyto 27-05-09 13:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2344235)

Inca o varianta

jB*XSA 28-05-09 14:41

5 Attachment(s)
+ a mea xsara, un vt va rog, ca eu am facut destule la ea..mai vreau si alte variante, poate aveti o viziune diferita...

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning