![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
e pacat , ca totusi suntem pe o sectiune DACIA , si nu la coltu strazii. ON - Bogdane ,vi la legale la Tulcea pe 18 ? |
ON - Bogdane ,vi la legale la Tulcea pe 18 ?
Voi fi prezent ca spectator..din pacate..:sad: Bani nu sunt pentru a participa cu masina si nici dotarile tehnice corespunzatoare..;) |
Dar vii cu Dacia sau cu Opelu? :)
|
hai cu dacia s`o vedem s noi live... , nu de alta , dar sau schimbat multe de anu trecut de la legale braila...
|
Quote:
|
Quote:
|
Lucrurile de acest gen nu se fac pe graba..mai ales ca mai sunt 3 zile pana la curse si eu lucrez inclusiv sambata pana la ora 14..
La montarea carburatoarelor mai trebuie sa modific si galeria de evacuare(taiat 2 "urechi") si trebuie sa montez si pompa de benzina careia i-am tras doar instalatia electrica;)..si cum am mai spus nu-mi place sa fac lucrurile pe graba, mai ales la capitolul performante. Intradevar s-au schimbat multe la masina in decursul unui an si se vor mai schimba destule pana la urmatoarea aparitie a ei in public..deci nu vin cu Dacia din simplul motiv ca acolo vreau sa savurez show-ul si nu sa stau cu gandul la masina care va fi parcata in camp o zi intreaga..:rolleyes2 Deci haideti sa mai avem putina rabdare ca sa fac si eu treburile asa cum trebuie si sa ma si simt bine cand apar undeva cu ea:-) |
Poti intra la expo cu ea... 20 de lei inscrierea (daca vii cu sotia e acelasi lucru ca si intrarea ca spectator). Se va face expo in interiorul aeroportului, asa am inteles de la organizatori. Da-mi un PM cu un nr de al tau (eu am schimbat tel) si iti dau nr directorului de concurs sau pot vb cu el sa il intreb ce si cum mai exact. E pacata sa nu o vada lumea... mai ales ca in TL nu sunt dacii modificate (estetic)...
|
S-ar putea sa ai surpriza de a nu se potrivi evacuarea aia facuta de tine pe admisia de la vali.
Da' poate ai noroc... |
Quote:
|
Sa stii de la mine ca nicodata nu o sa-ti fie pregatita pt.liniute , pt.ca stiu ca vrei altceva de la masina du doar sa o prepari pt. liniute si e frumos sa megi pt.spectacol. La obisnuitele liniute care se fac prin tara, sunt tot acei oameni care merg si au masini f.performante si mai e un lucru f. stiut de toata lumea dar putini recunosc, furtul pe fata la start si ca nimeni nu verifica sub capote,nimeni nu face nimic in aceste privinte. Uite un pic in urma la ceva evenimente si vezi cine castiga mai tot timpul, dar sincer au cu ce. Spor la Munca Bogdane.
|
6 Attachment(s)
Multumesc BTL, spor si tie:-)
Si, m-am apucat iar de demontat..:rolleyes2..stiam ca voi mai scoate la iveala cateva probleme cu rugina, probleme care cu aceasta ocazie vor fi remediate;) Am sa elimin aeroterma(care si asa era degeaba ca nu facea treaba) si cateva mochete si presuri de cauciuc gasite pe sub bord. Se pregateste plansa de bord frantuzeasca, pentru care am gasit si o bricheta f veche8) |
Spor la treaba Bogdan :!:
|
Quote:
Am si o surpriza in materie de performante..poze maine;) |
intodeauna reusesti sa ne surprinzi cu ceva nou,oare ce o fi de data asta???:)spor la treaba
|
Daca asteptai telefon de la mine imi cer scuze... Nu stiau exact daca se mai tine s-au nu evenimentul si nu am vrut sa te informez gresit. Oricum, nu e asa sigura etapa asta de la TL, vremea nu e favorabila :(. Las ca mai vb, spor la treburi :)!
|
Au venit porcusorii + galeriile ?:Xnu???
|
Quote:
|
conteaza a ce miroase:-P o sa vedem maine, oricum imi place de bogdan, indiferent de vreme el lucreaza de zori la masina asta:D
sa inteleg ca masina o faci strict curse si performanta, 0 confort, caldura nimika nimika? |
asta sunt si eu curios,ce o sa faci iarna fara aeroterma cand stai pe loc ca in mers aerajul se face singur dar pe loc ce o sa faci???si eu am bord 1300 si daca pui totul la punct ai si dezaburire si caldura!:D
|
8 Attachment(s)
sa inteleg ca masina o faci strict curse si performanta, 0 confort, caldura nimika nimika?
Proiectul se axeaza atat pe aspect exterior de exceptie cat si pe performante, totul sa se apropie cat mai mult de original;) Caldura am suficienta in masina, mai ales ca pe frig nu prea scot masina din garaj si in general mi-am propus sa o protejez mai mult, sa lucrez amanuntit si atent la toate aspectele si sa iasa in lume aproape numai la evenimente sau intalniri;) Si ca tot va vad ca nu mai aveti rabdare am sa pun de azi pozele cu "bijuteriile"..8) Dupa ce vor fi montate nu pot sa-i urez motorului meu decat interne cat mai rezistente si sanatate in fiare:lol: P.S: acum ma gandesc la conceperea a 4 "trompete" din teava de inox, ca sa fie reteta completa;) |
am mirosit bine ...spor la treaba bogdane si sunt sigur ca vor face treaba buna :D
|
ce pompa de benzina o sa folosesti?rezervor de Li sau actualul cu pompa electrica pe traseu?
|
bun bun asa,spor la interne sanatoase:)
|
Sa ii hranesti sanatos bogdane!! multa bafta mor la cum arata masina...asta! THE BEST! :shock::shock:
vino si tu tata prin bucuresti pe la expo ca e pacat sa nu vezi asa ceva!! :lol: |
de ce te chinui sa faci trompe, cand poti sa faci o priza de aer similara BTL-ului si cu un racordaj catre o cutie care vad ca deja este inceputa pe fata carburatoarelor si cu un filtru de aer inainte de intrare:)
sau un filtru de aer in priza aia de aer si dupaia sa vi direct cu tubulatura flexibila la cutia carburatoarelor:) |
si totusi trebuiesc trompete
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dar placa aia metalica dintre trompe si carburator de ce este pusa? mi-se pare in plus.... ai vreo explicatie ? cumva bariera termica?
|
Din cate am inteles eu, rolul trompetelor este de a imbunatati fluxul de aer. Postase userul Hexer pe undeva o chestie interesanta in legatura cu trompetele astea. Nu am vazut niciodata combinatia trompete-filtru(e) de aer.
|
Quote:
sa vezi ce o sa iti para rau... din cate vad si miresele au carii!!:D:D:D:D |
Arta bro ce faci cu dacia asta, arta!!! Respectul meu!!! O adevarata placere sa ii urmaresc evolutia!!! Sper sa o vad live, inca nu am avut ocazia.
|
Ca sa concluzionez..:-)..voi folosi pompa de benzina electrica, care va fi montata in compartimentul motor si cu care am atasat si poze cateva pagini in urma;)
Tin neaparat sa fac montajul cu trompete deoarece arata super bine(muscle) si lafel imi doresc 4 filtre conice(preferabil) cate unul la fiecare gura de aspiratie8) M-am interesat si eu la oameni care au orizontale pe masina si intradevar trompetele au rolul lor f important in turbionarea aerului la ture mici sau inalte. Eu am sa incerc o creatie proprie(4 tevi de inox cu 40mm in diametru) si am sa vad cum se comporta cu ele;) Acum cred ca realizeaza fiecare de ce nu am venit la nici-o expozitie anul acesta(inafara de 9 Mai - Brasov)..anul acesta a fost un an al investitiilor, inca mai am datorii mari la ceea ce am achizitionat dar satisfactia mea cand vad ca incet-incet imi indeplinesc visul e incomparabila:rolleyes2:-) Vreau sa fac totul asa cum trebuie la masina asta si va veni timpul si finantele aferente pentru participarea la evenimente8) Va multumesc tuturor:-) P.S: bateria nu mai este in compartimentul motor, am toate pregatite pentru a fi mutata in portbagaj, putin in laterala dreapta;) |
Filtre de aer individuale sunt f.bune si au un aspect frumos. Daca stie cineva ca filtrele PiperCross sunt facute dintr-un burete mai special si acela se gaseste si la magazinele cu specific moto. Asa am facut eu la dublucorp-ul meu. Referitor Bogdane la evacuarea de inox cu diametru de 40mm, exact cum va fi facuta si a mea, sper sa gasesti pe cineva sa se apuce sa le faca ca eu am gasit f.greu si inca nu sunt gata. La treaba Bogdane :D;)
|
Quote:
|
nu vreau sa par nu stiu cum dar se pare ca domnu dany-btl se lauda cu ce face pe topicul altora si pe al lui pare extrem de secretos....urat din partea domniei sale!!!
Bogdane bafta cu masina in continuare!abea astept sa o vad cum trage cu carburatoarele,poate pe la anu o punem de o linie cu creta...:P |
Ai cautat teava de inox si ai gasit la diametru INTERIOR de 40mm???
Eu am gasit doar la 37 si 42. |
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
P.S. sunt pro trompete :-), fara ele nu se faci treaba buna si parca lipseste ceva de la carburatoare, parca si SGM si-a confectionat din inox cand avea motorul de alpine si propun un contract de sponsorizare la o companie de produse petroliere, daca vrei s-o coxezi "un pic" mai mult, spor la treaba Bogdane si s-o auzim cu trage aer in piept... |
Alex poate a fost o gluma din partea ta sau uai luat-o in serios, eu doar am zis cum am facut la mine si in rest nimic.
Bogdane acum am inteles ce ai vrut sa zici u cu tevile de inox. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning