Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenges (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html)

18BSV 24-02-12 00:17

Re: Challenges

1 Attachment(s)
Si rapid una simpla de la mine,cu putine modificari dar de effect :)

Ca$$ 24-02-12 00:39

sincer, nu inteleg de ce te grabesti in halul asta cand ai la dispozitie o intreaga saptamana...daca ar fi fost o super lucrare nu as fi zis nimic, dar cand vad ce catastrofa poti sa scoti...nu ma pot abtine...nu am cum sa inteleg cum dintr-o poza cu o calitate si o rezolutie destul de buna ai putut sa scoti asa ceva...cat despre modificari...jantele...plate si incomplete...stopul ala de s'a vrut a fi in luneta...nu are nicio forma...luneta ai inegrit'o doar partial...nu are nicio logica...difuzorul spate puteai macar sa'l aduci la aceeasi culoare cu restul masinii...la numar...dupa ce ca e stramb facuta partea aia, chiar nu am nici cea mai vaga idee cum ar putea sa fie acolo...numarul bagat sub tabla? sau cum? lamureste'ma tu, te rog...o lucrare...nu stiu cum sa zic...DEZASTRUOASA...masina asta nu o sa intre niciodata in poll...NICIODATA!!!!!!!!!!!

lucrati fratilor mai mult timp la o masina, daca stai doar cateva minute...aveti 0% sanse sa avansati

18BSV 24-02-12 10:08

Eu nu fac masina.. ca sa castig sau ceva de genu,eu o fac asa din hobby,nu e vb ca m`am grabit ci nu prea am mai avut alte idei de a modifica,si cred ca in poll trebe sa intre INDIFERENT de cum arata masina cat timp este modificata ca doar.. acum se incarca,si este doar parerea ta. Cum e masina acuma e parerea ta,nu imi place sa modific in halul ala cum o fac majoritatea.. ca deja sa se vada ca un desen,si puteai sa te abtii sa nu zici ceva? sau u te astepti numa la lucrari de milioane si sa modifice numa aia care is maestri in ph shop?daca da scuza`ma,uita ca am facut masina aia.. continua cu atitudinea asta.. sa nu mai intre nimeni in threadu asta.. si sa fiti sanatosi!
(faza cu numaru sub tabla.. daca nu ai idee inseamna ca nu ai vazut masini modificate)

Ca$$ 24-02-12 11:08

uite vezi, nici acum nu ai dreptate, masina nu trebuie sa intre in poll INDIFERENT de cum arata, daca ai fi citit niste reguli si te'ai fi uitat peste poll'urile mai vechi, ai fi vazut ca am dreptate...si stai tu linistit ca nu ma astept numai la lucrari de milioane...chiar si o lucrare simpla poate arata de milioane daca modificarile sunt facute bine si cu gust..."si este doar parerea ta"...chiar sunt curios daca este doar parerea mea..."continua cu atitudinea asta"...cei care ma cunosc cat de cat stiu care e atitudinea mea...oricum nu e aia la care te gandesti u...doar ca atunci cand vad ca dintr'o poza cu o rezolutie si calitate destul de buna poate sa iasa ceva atat de dezastruos...

Manson 24-02-12 13:23

Deci, lucrarea ta 18BSV este jalnica si iti voi spune si de ce.
1. Jantele alea sunt blurry adica la rezolutie mult mai mica decat rezolutia la care era masina in poza initiala sau pixelate cum se zice, plus ca sunt incomplete atunci cand le ai selectat.
2. Faza cu numarul sub tabla. :)))) nu este sub tabla deloc, daca era sub tabla existau si niste umbre pe acolo, la cum l ai desenat tu numarul parca a fi taiat din el si lipit acolo. Eu inteleg la ce te referi dar uite-te pe net la detalii si o sa vezi ca ai gresit.
3. Cum ai reusit ca dintr-o poza la o rezolutie buna clara sa iti bati joc sau sa o modifici daca se poate numia sa sa iasa asa de neclara si pixelata? Nu te cunosc dar daca tie ti ar arata unu o poza cu o masina asa ce ai zice? Eu unu ma gandeam cum plm a facut poza frate cu camera VGA de 1.0???

Ai zis ca iti place un still de tuning simplu. OKE! Scoata manerele scoate sigla, motorizarea, capacitatea motorului, toto ce ar fi in plus si incearca sa nu mai modifici o poza cu elemente dintr-o alta poza la rezolutie mai mica decat cea initiala.

manu_96xls 24-02-12 13:34

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 4896358)
...

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 4896530)
...

Băi dar ce răi sunteți!:twisted::lol:

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4896274)
...

Ascultă-i pe băieți că știu ce spun!;)
Nu mai adoptați toți atitudinea asta cānd cineva vă comentează lucrările, toți am fost la nivelul ăsta odată, dar nu am stat cu nasul pe sus cānd cei mai buni ca noi ne dădeau sfaturi, īncercam să le aplicăm cāt mai bine cu putință!;)

Ca$$ 24-02-12 13:36

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4896546)
īncercam să le aplicăm cāt mai bine cu putință!;)

EPICA fraza asta

DUB-R 24-02-12 14:07

Intai invata sa lucrezi bine, tine lucrarile pentru tine iar atunci cand vezi ca ai ajuns la un nivel satisfacator poti incepe sa le incarci pe forumuri ;) De acord cu tine, modific-o putin ... dar , modific-o bine :-)

Ca$$ 24-02-12 14:12

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4896274)
si este doar parerea ta.

opaaaa...se pare ca nu este doar parerea mea :lol:

cipskate69 25-02-12 09:59

nici nu stiu de ce s'a inceput discutia... cel mai simplu era sa nu il bagati in seama,sa nu ii intre masina in pool..sau poll..( :lol: ) ,nu intelegea de ce,intreba,i se zicea si poate intelege si el ce inseamna vt. eu unu sunt satul de tuneri de genu,abia au deschis photoshopu,au dat de un efect ,2 , le'au aplicat si PAC: TUNING. ce se schimba vremurile...haida'pace:peace:

18BSV 25-02-12 15:29

Rupeti tot .. noroc k voi va stiti=)) hai pa.

Yackone 27-02-12 14:39

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4900295)
Rupeti tot .. noroc k voi va stiti=)) hai pa.

Ai grija ca nimeni nu te-o luat peste picior. Revizuieste-ti un pic atitudinea...daca nu poti, sti unde este butonul ala de Log Out ;)

stelistu' 28-02-12 09:55

1 Attachment(s)
Mergedesul meu:arrow:

stelistu' 02-03-12 18:57

nu se mai ocupa nimeni de acest concurs?

Cipprik 03-03-12 11:16

Eu lucrez la masina ...sunt cam la 80 % :joy:

Reme 04-03-12 16:12

2 Attachment(s)
si varianta mea..dupa mult timp...

manu_96xls 05-03-12 15:27

1 Attachment(s)
Attachment 2350300

Cipprik 05-03-12 20:17

1 Attachment(s)
Nimic deosebit

stelistu' 07-03-12 21:41

nu face careva poll-ul?

cannonball 12-03-12 13:01

Quote:

Originally Posted by stelistu' (Post 4920052)
nu face careva poll-ul?

Eu inca mai lucrez la ea , asteptati-ma si pe mine va rog......azi-maine o postez.

ReLLaXX 12-03-12 13:29

1 Attachment(s)
Avand in vedere ca nu intuiesc unde pot sa postez mai bine, postez aici. :)

Am nevoie de cineva care sa faca un mic preview la o masina ce urmeaza sa fie construita/vopsita/aranjata/etc. :)

E vorba de un proiect destul de mare ce se afla deja in stadiul de pregatire pentru vopsitorie.

E vorba de un VW T4 cu peste 800 Kg de instalatie de sunet auto, ce va urma la exterior tema van-ului din A-Team (minus bullbar, jante si 2-3 proiectoare :) )

https://forum.4tuning.ro/384-sistemul...-muzicuta.html

Ce trebuie facut?

Proiectul VT trebuie sa foloseasca vopsitorilor ca baza pentru realizarea partii de grafica. Toate siglele (sponsori, branduri, etc - inclusiv sigla celui care face proiectul VT final) vor fi afisate prin vopsire. Pentru asta o sa fie nevoie de niste sabloane. Sabloane care trebuiesc calculate tot in urma proiectului VT. :) Deci e nevoie de ceva mai mult decat o simpla grafica. Proiectul VT va trebui sa prezinte masina asa cum va arata de fapt, la final, cu acuratete destul de mare, inclusiv cand vine vb de dimensiuni.

Stiu ca sunt multi oameni capabili aici. Cantariti bine daca reusiti sa cuprindeti proiectul. :) Mai ales ca o sa fie nevoie de ceva viteza de executie (nu este mult timp la dispozitie). Astept PM-uri din partea celor interesati.

Munca nu este in zadar. Daca doriti sa va faceti promovare serioasa, acum e momentul potrivit. Iar daca sunt si alte necesitati, discutam in particular. :)

ReLLaXX 15-03-12 13:41

1 Attachment(s)
Le multumesc in avans celor care si-au exprimat interesul fata de acest proiect. Prefer sa las aici cateva date mai exacte, in asa fel incat doritorii sa poata sa-si ia siglele si detaliile necesare.

Masina: VW T4 SWB (Short Wheel Base), model 1996. O singura usa culisanta pe partea dreapta, fara geamuri pe lateral (model cargo).

Jantele folosite pot fi (limitati de ce gasim pe piata, avand in vedere ca se vor monta cauciucuri C): Borbet A, BBS (fagure clasic), si ceva jante cu spite drepte (cu mai mult de 5 spite). Dimensiunea va fi 15", maxim 16".

Culorile masinii sunt exemplificate in poza cu van-ul A-Team. In cazul de fata se va folosi un negu gloss (negru absolut, pigment de baza). La fel si rosu (pigment de baza + lac). Nimic perlat, metalizat, candy, etc. Gri-ul se va situa ca nuanta undeva (la jumate) intre negru si argintiu. Aici se pot face mici variatiuni pe tema.

De asemenea, van-ul A-Team are un kit de evazari, praguri si buza fata si ELERON care vor exista (posibil realizate chiar dupa proiectul VT) si pe T4-ul din discutie. Asadar, trebuie sa apara si aceste elemente. Se mai poate lua in calcul "cozorocul" acela de parbriz, desi sunt toate sansele ca acesta sa nu poata fi montat (usor de inteles de ce).

Nu o sa folosim bullbar-ul si proiectoarele, momentan.

Acum, o sa atasez o arhiva cu cateva sigle. In ordinea importantei de asezare / vizibilitate ele sunt:

Klar Professional (se respecta coloristica siglei (alb/negru/rosu)
3M (rosu)
International Service (nu are sigla, se foloseste un font clasic, scris cu majuscule) (rosu)

Sound Customs (rosu)
HeatX (rosu)
Auto Customs (folositi un font clasic, sigla finala vine in 2-3 zile - rosu)
Sigla VT (fiecare pune sigla individuala - rosu)

Mai trebuie pastrat spatiu pentru alte 2-3 sigle ce intra in ultimul calup.

Primele trei sigle din enumerare reprezinta cei implicati in vopsirea masinii, deci merge folosit (de exemplu) un spatiu grupat pentru ele, cu o forumla de genul: Paint by:
Etc
Etc Etc

Probabil un spatiu bun (avand in vedere si dimensiunea mai generoasa a acestor 3 sigle este partea neagra din spatele dubei, in spatele dungii rosii care urca spre plafon.

Cel mai important este sa avem niste idei apropo de asezarea siglelor pe lateralele masinii, pe suprafata neagra.

Pe suprafata gri (laterala) vom aveam inscriptionat: Team Digital Designs Romania, ingloband logo-ul Digital Designs in acest slogan. (Team (alb sau rosu) + Digital Designs Logo (rosu) + Romania (alb sau rosu) - Asezarea acestor 3 elemente nu e batuta in cuie, deci puteti sa experimentati putin, atata timp cat ele stau in zona gri, pe la mijlocul masinii.

Pe haion (in partea din spate) vom face un mic "rezumat" cu toti cei implicati si aportul lor. Aici nu e neaparat nevoie de VT. Pe capota vom avea acelasi logo (Team Digital Designs Romania).

Luati in calcul ca toate aceste linii generale sunt trasate destul de permisiv. Atata timp cat nu exista diferente mari in abordarea voastra, creativitatea e permisa si incurajata. Exista limitari doar la partea de culori (negu/rosu/gri si putin alb).

Daca mai aveti nevoie de orice alt detaliu, sigla, idee.... ID: soundcustoms. O sa va rog sa postati aici lucrarile finale, aranjate frumos intr-un singur post de persoana ca sa le pot urmari. Din pacate termenul este destul de scurt (din fericire nici lucrarea nu e foarte grea avand in vedere nivelul vostru), iar undeva pe sfarsit de weekend (cel tarziu luni) ar cam trebui sa alegem niste variante.

Foarte important, nu pierdeti timp la detalii absolute, important este sa avem imaginea de ansamlbu potrivita. Lucrarea aleasa ca fiind cea mai buna o sa primeasca alte 2-3 zile sa faca retusuri finale daca mai e nevoie.

Am scris mult, sper ca si destul. :lol: Aveti ID-ul mai sus pentru orice semn de intrebare. :)

Multumim anticipat si spor la munca!

ReLLaXX 15-03-12 15:21

1 Attachment(s)
2-3 poze cu masina, poate sunt utile. :)

stelistu' 17-03-12 13:57

chiar nu se mai ocupa nimeni de concursul asta?:x

ReLLaXX 18-03-12 22:12

Liniste? :-)

gabriel_cars 19-03-12 13:12

Foarte interesanta tema, mai ales prin prisma faptului ca este un proiect care nu ramane doar la stadiul virtual. Imi pare rau ca nu am timp ca as fi facut o propunere ..nu inteleg de ce nu se baga cei care activeza mai des pe sectiunea asta, mai ales cei care sunt inca la scoala ar trebui sa aibe ceva timp la dispozitie ..

ReLLaXX 24-03-12 00:17

Nu mai inteleg nimic. S-au anuntat 6 oameni. 3 nu au mai dat nici un semn de viata. Unul a spus ca nu mai poate din lipsa de timp, unul ca prefera ceva sigur (?? ce o fi insemnand si asta) iar ultimul s-a apucat de lucrare si nu poate sa termine.

Asta e o masina care s-ar fi lucrat dupa proiectul VT, conform acestui proiect. Am amanat vopsirea masinii si am tinut in loc sponsorii pentru acest proiect. Si... mergem la ei cu mainile goale. Poate n-am cerut eu ajutor unde trebuie. Asta este. Acum 3-4 ani cand aveam competitiile de VT la evenimente era altceva. Acum lumea lucreaza la proiecte mari, importante, care raman invariabil in mediul virtual.

Consider ca am incercat. Multumim oricum. Spor la munca in continuare!

DUB-R 24-03-12 10:16

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4947273)
Nu mai inteleg nimic. S-au anuntat 6 oameni. 3 nu au mai dat nici un semn de viata. Unul a spus ca nu mai poate din lipsa de timp, unul ca prefera ceva sigur (?? ce o fi insemnand si asta) iar ultimul s-a apucat de lucrare si nu poate sa termine.

Asta e o masina care s-ar fi lucrat dupa proiectul VT, conform acestui proiect. Am amanat vopsirea masinii si am tinut in loc sponsorii pentru acest proiect. Si... mergem la ei cu mainile goale. Poate n-am cerut eu ajutor unde trebuie. Asta este. Acum 3-4 ani cand aveam competitiile de VT la evenimente era altceva. Acum lumea lucreaza la proiecte mari, importante, care raman invariabil in mediul virtual.

Consider ca am incercat. Multumim oricum. Spor la munca in continuare!

Cand o sa procedati si voi ca orice om normal, adica sa spuneti ... ma nene iti dau suma X de bani pentru proiect, fii sigur ca o sa aiba cine sa va faca masina, asta am vrut sa-ti spun daca vroiai sa stii. Cine ar lasa alte proiecte la o parte pe care stie cand si cati bani ia, pe un proiect care nici nu stie daca va fi ales, cat va fi platit (daca va fi, nu este primul "concurs" de genul care a fost teapa aici pe 4t) ?

E putin timp pierdut sa stii, nu se face cu 2 click-uri si 3 copy/paste, ceea ce vreti sa faceti voi, exact dupa indicatiile voastre.

HoricutzWSR 25-03-12 09:51

Si eu am fost unul dintre cei care s-au anuntat, apoi m-am retras din cauza lipsei de timp. Am vrut sa o fac din pura placere, sa mai exersez. Dar acum ma distreaza indignarea asta...a trecut demult vremea in care faptu ca ni se pune numele pe masina constituie o recompensa pentru vreo 2 zile pierdute de multe ori degeaba...

Ca$$ 27-03-12 19:15

poll'ul de la saptamanal...desi nu cred ca ii mai pasa cuiva...

https://forum.4tuning.ro/161-concursu...rcedes-x5.html

Ca$$ 04-04-12 14:58

manu pune urmatoarea masina

manu_96xls 04-04-12 21:50

1 Attachment(s)
;)...

al3xxxxx 08-04-12 19:14

1 Attachment(s)
Dupa o pauza lunga...

Manson 09-04-12 22:07

o fac si eu pe asta maine la munca:D

stelistu' 11-04-12 22:44

eu o pun joi seara

al3xxxxx 12-04-12 12:14

Care-i deadline ?

stelistu' 12-04-12 22:25

se poate amana deadline-ul?

manu_96xls 12-04-12 23:03

Eu aș propune un 20-22 aprilie, mulți suntem plecați și n-avem timp de vt. Ce ziceți?;)

al3xxxxx 12-04-12 23:17

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4979056)
Eu aș propune un 20-22 aprilie, mulți suntem plecați și n-avem timp de vt. Ce ziceți?;)

:)) Nici cand suntem acasa nu ne prea omoram de asta a ajuns forumul asa :D .

cipskate69 16-04-12 17:27

daca tot "s-au anuntat atatia c'o fac" ...ma bag si yo :rolleyes2 poate asa se mai baga careva sa fie totusi un challenge :-)

All times are GMT +2. The time now is 14:38.

- Copyright 2026 4Tuning