![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Aaaa, stiu bmw-ul, ce-i drept arata ca naiba, inainte cand a fost prima oara facut in 2 culori arata bine, acum sincer mi se pare o caruta, trebuie schimbate foarte multe piese de pe el, spoilerele care is agatate/sparte evacuarea aia ruginita, s-a dus luciu la vopsea, si dat jos cateva elemente kitsch(de bazar)...
Sper cu timpul sa o faci ca inainte:) |
Wew! ai intzeles gresit! Nu am cumparat masina aia!!! No way!!!
A mea e neagra simpla din fabrica!Poate fi vazuta in fatza la Brru-net acum :P Apropo tu ce masina ai Si ce nr? Eu am avut o dacie albastra inainte NT 60 AYE mai veneam pe la bancutze poate ne`am intalnit vreo` data..cine shtie! |
Eu nu am masina(nu am carnet inca), veneam in fiecare zi la bancute cu motorul ala alb de enduro :)
(Motorul de la semnatura) |
Pfff,aia e cea mai urata pisica pe care am vazut-o vreodata. Sper sa nu mai arate asa.
|
Eshti mai plinutz?
|
Au VladM!!
Ce e cu seatul ala? Ai reparat`o ,ai vopsit`o? Ai facut ceva cu ea? |
Da, Is putin plinutz :D
Vladutz, aia rosu cu negru nu ii a lui, aia chiar ii urata, Angelino are una nearga simpla, o are parcata la Bru-Net, acolo in spate la blocul de la Banc Post. |
Un om care a intzeles perfect!
|
Hai sa vorbim aici: https://forum.4tuning.ro/40-propuneri...n/page-36.html
Ca sa faci cunostinta si cu ceilalti useri din Roman :P |
Quote:
|
Stie careva masina NT 50 PEL ? Un Opel Corsa...
|
Quote:
|
Quote:
|
bv dau eu cafeaua
|
S-a deschis patinoaru ?
|
Quote:
|
Nimic deosebit... Vreau doar sa-l cunosc. Mi-a lasat un mesaj pe masina si vreau sa-i dau sansa sa-l puna in aplicare. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Merci fain. Am sa-l caut.
|
Da zine man si noua ce a facut baiatu?
|
Nu mare lucru... Tipul a parcat pe locul meu si vecinii mei, (baieti buni) i-au scris ceva urari pe parbriz (in zapada) si i-au ridicat stergatoarele. Eu am venit pe la 11 noaptea, si am tras masina jumatate in intersectie. Tipul s-a gandit, poate, ca eu am fost autorul indemnurilor asa ca mi-a "decorat-o" si pe a mea cu chestii identice. Problema e ca mi-a aparut si o zgarietura pe una din parti si el ar putea (sau nu) sa fie autorul. Partea proasta e ca nu pot merge la politie sa verific pentru ca tipul nu are masina asigurata (am verificat pe site si nu are RCA) asa ca omul risca un dosar penal din cauza mea. Eu vreau doar sa dau de el si sa vad daca m-a atins el sau nu, nu am nevoie de politie... In plus, vreau sa-l vad daca isi pune in aplicare "urarile" pe care le-a scris pe masina mea.
L.E. Umbla vorba ca ar fi politist... Daca e asa, am ce ma distra pe tema asta... |
Asa...si o sa vina momentul in care o sa iti spuna "scuze frate, am crezut ca tu miai scris alea pe parbriz...tiam lasat si eu tie aceleasi urari...nu's pentru tine daca nu ai fost tu, nu ti se adreseaza iar in privinta urmelor ce zici tu nu's de la mine. Sanatate"...atunci ce faci?
|
E mai interesant sa vad daca e si a lui zgariata. :) Totusi, daca e intr-adevar politist, ma astept sa fie cu gura mare si atunci ar fi mai interesant.
Pentru cine vrea sa verifice existenta sau inexistenta asigurarii obligatorii pentru orice masina: http://cedam.csa-isc.ro/ E totusi posibil sa nu fie chiar la zi insa sansele sunt mici. Sunt cam 99% sanse ca tipul sa nu aiba RCA. :) Daca astia cate trebuie sa vegheze la respectarea legii nu o respecta, atunci e naspa treaba. Romanica... |
Quote:
"Autovehiculul avand numarul de inmatriculare NT 06 BKW este inexistent sau nu figureaza in baza de date." si eu am asigurarea in portofel...deci foarte irelevant:idea: |
Nu si daca exista autoturismul in baza de date... Si vezi ca se scrie numarul fara spatii... Mai baga o fisa :P
Auto de care ai scris tu a fost asigurat la BT Asigurari insa acum apare ca neasigurat. Cred ca asiguratorul actual nu a trimis datele, asta daca tu ai asigurare. |
Quote:
Total eronat ,am asigurare:D |
Cand e facuta? Timpul de refresh e de 2 saptamani. Cel putin asa spun astia. Asigurarea anterioara a fost la OTP, in Suceava...
|
Quote:
EDIT1: "Asigurarea anterioara a fost la OTP, in Suceava..." asigurarea a fost facuta in Piatra .... Edit 2: "Asigurarea trecuta ti-a expirat in noiembrie asa ca e posibil sa fie de data recenta si sa nu fie inca raportata. Tipul de care vorbeam eu nu mai e asigurat de cateva luni bune..." __________________ Se poate ,cand ajunge tata va pot spune exact cand a fost facuta :D |
Asigurarea trecuta ti-a expirat in noiembrie asa ca e posibil sa fie de data recenta si sa nu fie inca raportata. Tipul de care vorbeam eu nu mai e asigurat de cateva luni bune...
L.E. Aceea e agentia care a raportat-o. Chiar sunt curios cum e. La mine datele sunt exacte pe toate masinile. Si pe masinile amicilor la care am verificat si familiei. E drept ca mai toti avem asigurari la Allianz... |
nu te mai entuziasma degeaba, 50pel are rca
|
Bravo lui. Chestia asta era doar bonus :) si oricum nu aveam de gand sa ma leg de asta. Vreau doar sa vad daca el m-a "atins". :) Pe gheata asta putea fi oricine, doar ca el s-a nimerit sa fie parcat langa mine. Eu pe altul n-am vazut. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Despre cel cu Opelul, cred ca este cel putin nesimtit pentru ca mi-a "ornat" masina fara sa stie daca i-am facut-o eu pe a lui si pentru ca a tras marlanul pe un loc inchiriat cand stia foarte bine ca e prea tarziu sa vina cei cu blocatul. Pentru mine, cei care parcheaza ca pe tarlaua lor cand stiu foarte bine ca sunt locuri platite de altii nu sunt decat neamuri de traista. Din cauza lui a trebuit sa-mi las masina iesita destul de mult in intersectie. Asta ca sa nu mai comentez continutul textului de pe luneta mea... Daca ar fi facut aceeasi figura in Bucuresti, iti garantez ca nu mai gasea masina intreaga. Tine pur si simplu de bun-simt sa nu ocupi un loc platit de cineva si sa lasi masina acolo pana tarziu in noapte. Una e sa stai 10 minute si alta sa uiti sa o mai iei de acolo. Parerea mea... |
Quote:
|
da un site unde bagi numarul si apare proprietarul masini nu este ?
|
As vrea eu... Pe de alta parte, daca ai o intrebare anume, pot sa incerc sa te ajut si daca ai norocul sa fi avut asigurare intr-un anume loc, te servesc cu numele si adresa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning