Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

Robotzel88 15-03-12 18:54

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by danielson (Post 4932841)
Cateva poze cu masinuta dupa ce a iesit din service unde a fost reparat spatele dupa ce ma lovise un dobitoc asta toamna, au reparat panoul spate si mi-au pus bara noua, nu a costat decat vreo 50 de mil . Oricum acum ma apuc sa o desfac toata sa ii rezolv toate bubele la caroserie. Trebuie sa trag tare sa fie gata pana in iulie-august la intalnire.

daia disparuse masina cand am trecut pe acolo zilele trecute :D baiatu cu ursu ^_^

daman 15-03-12 19:04

Quote:

Originally Posted by Robotzel88 (Post 4933595)
daia disparuse masina cand am trecut pe acolo zilele trecute :D baiatu cu ursu ^_^

poate vii si tu cu ursul la intalnirea din vara ;)

Robotzel88 15-03-12 19:09

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4933607)
poate vii si tu cu ursul la intalnirea din vara ;)

daca fac rost de bani pentru benzina vin si eu ,ma asteapta ITPu pe 4Aprile si ma storc de bani sa schimb discurile+placutele si sa rezolv lampile de mers inapoi si sper si ma rog la dmz sa nu am joc in articulatiile fata :-)

danielson 15-03-12 19:45

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4933303)
scuza-ma ca te intreb...dar ce a costat 50 de mil?:shock:

50 de mil este devizul pe care il plateste asigurarea pt reparatie adica: bara spate noua (35 de mil) , indreptat+vopsit panoul spate (partea cu stopurile) si vopsit coltul de la aripa stg spate.

MON-u 15-03-12 20:37

pai sa ne hotaram daca iulie sau august ca fiecare din noi sa isi aranjeze treburile la locul de munca..ma bucur sa vad ca suntem deja 10:-)

pfrazvan2001 15-03-12 20:44

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4933796)
pai sa ne hotaram daca iulie sau august ca fiecare din noi sa isi aranjeze treburile la locul de munca..ma bucur sa vad ca suntem deja 10:-)

mai bine in iulie....pe la jumatate asa 15-20...ca atunci se iau salariile :D

daman 15-03-12 20:50

la jumatea lui iulie mi-ar place si mie :-) in jurul datei de 15-20 cum a mai zis si francezu.acum spuneti si voi cum ar fi mai bine.

MON-u 15-03-12 21:12

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4933844)
la jumatea lui iulie mi-ar place si mie :-) in jurul datei de 15-20 cum a mai zis si francezu.acum spuneti si voi cum ar fi mai bine.

da ar fi ok si pt mine..dar vb doar de un weekend..nu?:-)pana acum am fi 4 de acord cu aceasta data din 10..asteptam restu colegilor;)

daman 15-03-12 21:45

da,despre un week-end e vorba.hai baieti spuneti si voi ceva.jamaicanu,ff... ,fistaccio si ceilalti.ce parere aveti?

danielson 15-03-12 22:21

Parerea mea e sa stabilim data fixa de pe acum sa stim sa nu ne facem alte planuri . Si eu as fi de acord pt weekend-ul 20-21 iulie.

B XX ADI 16-03-12 01:42

Quote:

Originally Posted by danielson (Post 4933677)
50 de mil este devizul pe care il plateste asigurarea pt reparatie adica: bara spate noua (35 de mil) , indreptat+vopsit panoul spate (partea cu stopurile) si vopsit coltul de la aripa stg spate.

am inteles...am trecut azi prin zona unde era parcat rechinul tau...si nu mai era:)

AxYJamaicanu 16-03-12 01:45

sunt de acord cu orice data daca e weekend :), sa speram ca o sa fie si vreme buna si poate vin cu 2 rekini :)

colegu 16-03-12 07:17

salut, imi anunt si eu participarea la intalnirea bmw din iulie 20-21.

daman 16-03-12 08:33

Quote:

Originally Posted by colegu (Post 4934409)
salut, imi anunt si eu participarea la intalnirea bmw din iulie 20-21.

bun asa.hai ca usor usor ne strangem o mana de oameni.

saby-sebastian 16-03-12 09:46

deci daca se concretizeaza ceva,atunci vin si eu,deocamdata stau in umbra

fistaccio 16-03-12 12:09

in luna iulie nu pot veni, august la inceput e prielnic pt mine si nush exact daca o sa am si eu rechinu gata pana atunci ca as vrea sa ii pun alta inima.

fistaccio 16-03-12 12:29

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4932556)
frate am gasit aseara un site si iti da mura.n gura cum sa o faci....atasez niste poze care le.am gasit....tre sa caut site sa vad daca il mai gasesc....

cauta te rog siteul ca sunt interesat si de unghiul care l-a folosit. Ms

MON-u 16-03-12 19:44

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 4934808)
in luna iulie nu pot veni, august la inceput e prielnic pt mine si nush exact daca o sa am si eu rechinu gata pana atunci ca as vrea sa ii pun alta inima.

domnu trag eu o fuga pana la bucale te iau la sufa si te aduc la intalnire..tu sa faci rost de sufa!cu benzina ..fac eu cinste numai sa vii:lol:hai ca putem

pfrazvan2001 16-03-12 20:15

9 Attachment(s)
as vrea sa incep frumos asa ....damiane sa iti ceva de dulce sa iti umplu frigideru ca m.am luat eu dupa tine....si cam atat despre damian...o fost gluma nu te supara....:D:D...astazi am tras tare de am urcat motorul..suportii in proportie de 95% sunt terminati mai trebuiesc sudati calumea si gauriti....si in rest tre sa caut jug cutie...:)))se pot observa in ultima poza tampoanele originale....:))))niste pozici de azi...cu trupa in forma maxima:)))maine revin cu cu poze mai exacte ale puntii sudate special pentru fistacio

B XX ADI 16-03-12 20:41

felicitari, sunt si eu interesat de masuratori bla bla bla:)

fistaccio 16-03-12 21:02

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4935441)
domnu trag eu o fuga pana la bucale te iau la sufa si te aduc la intalnire..tu sa faci rost de sufa!cu benzina ..fac eu cinste numai sa vii:lol:hai ca putem

masina e intr-un garaj la moinesti, maine dimineatza ajunge si inima. fac eu rost de sufa nu-i problema :)

fistaccio 16-03-12 21:09

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4935493)
as vrea sa incep frumos asa ....damiane sa iti ceva de dulce sa iti umplu frigideru ca m.am luat eu dupa tine....si cam atat despre damian...o fost gluma nu te supara....:D:D...astazi am tras tare de am urcat motorul..suportii in proportie de 95% sunt terminati mai trebuiesc sudati calumea si gauriti....si in rest tre sa caut jug cutie...:)))se pot observa in ultima poza tampoanele originale....:))))niste pozici de azi...cu trupa in forma maxima:)))maine revin cu cu poze mai exacte ale puntii sudate special pentru fistacio

ms mult, astept cu nerabdare pozele, la dificultati intampinate stam lafel, si eu caut jug cutie :D, iti sugerez sa nu dai inca gaurile si sa le sudezi pana nu pui si cutia cardanul si grupul sa vezi daca se aliniaza k sa nu iti bata mai tarziu.

pfrazvan2001 16-03-12 21:15

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 4935608)
ms mult, astept cu nerabdare pozele, la dificultati intampinate stam lafel, si eu caut jug cutie :D, iti sugerez sa nu dai inca gaurile si sa le sudezi pana nu pui si cutia cardanul si grupul sa vezi daca se aliniaza k sa nu iti bata mai tarziu.

pai daca pun cutia oricum se aliniaza....ca pun motoru la boloboc ca sa zic asa ...intelegi??si gaurile le dau in functie de cutie ...

MON-u 16-03-12 21:26

spor la treaba baieti:D...primavara va dat curajul pentru a face transplanturi:lol:
si eu visez la un 6 cilindrii..

daman 17-03-12 08:25

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4935623)
pai daca pun cutia oricum se aliniaza....ca pun motoru la boloboc ca sa zic asa ...intelegi??si gaurile le dau in functie de cutie ...

in poze apare cumva si batranu' ? v-ati impacat ? :-) hai ,trage tare sa vedem motorul pe masina,sa ma plimbi si pe mine o tura ;)

pfrazvan2001 17-03-12 12:39

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4936143)
in poze apare cumva si batranu' ? v-ati impacat ? :-) hai ,trage tare sa vedem motorul pe masina,sa ma plimbi si pe mine o tura ;)

nu nu e batranu era un vecin care mi.a dat trepiedul....si cu macaraua....;)

daman 17-03-12 20:45

5 Attachment(s)
azi am desfacut motorul m10.are cineva idee cum se scoate fulia?am desfacut piulita de pe arbore ,am scos-o cam 1cm in afara dar tot nu iese.mai trebuie facut ceva ?

bilae21 17-03-12 21:53

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4937007)
azi am desfacut motorul m10.are cineva idee cum se scoate fulia?am desfacut piulita de pe arbore ,am scos-o cam 1cm in afara dar tot nu iese.mai trebuie facut ceva ?

daca iti trebuie ceva piese pt el sa ma anunti k am unul la fel

colegu 18-03-12 11:38

salutare, spor la trasplant!
in alta ordine de idei am mai dat de un obstacol in operatiunea de a pune rechiunul pe sosele, se par ca mai am nevoie de transversa pe care sunt montati suportii pt radiator. Mecanicul insista ca transversa nu poate fi indreptata. Momentan poza cu partea necesara nu pot face , de pe real oem am studiat un pic schema si cred ca am nevoie de piesa nr 4.
E piese din partea de jos a radiatorului care are 2 suporti cu cauciuc pe care vine pus radiatorul.

http://realoem.com/bmw/showparts.do?...98&hg=41&fg=10

bilae21 18-03-12 12:25

Quote:

Originally Posted by colegu (Post 4937697)
salutare, spor la trasplant!
in alta ordine de idei am mai dat de un obstacol in operatiunea de a pune rechiunul pe sosele, se par ca mai am nevoie de transversa pe care sunt montati suportii pt radiator. Mecanicul insista ca transversa nu poate fi indreptata. Momentan poza cu partea necesara nu pot face , de pe real oem am studiat un pic schema si cred ca am nevoie de piesa nr 4.
E piese din partea de jos a radiatorului care are 2 suporti cu cauciuc pe care vine pus radiatorul.

http://realoem.com/bmw/showparts.do?...98&hg=41&fg=10

nu cred k gasesti doar aia o sa gasesti toata partea fata aia nu e demontabila eu asa stiu..

daman 18-03-12 14:51

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 4937755)
nu cred k gasesti doar aia o sa gasesti toata partea fata aia nu e demontabila eu asa stiu..

sau sa o taie cu flexul de pe una dezmembrata

pfrazvan2001 18-03-12 21:15

8 Attachment(s)
astazi am reusit intr.un final sa aud motorul mergand pe rechin....montat tot traversa cutie care am umblat sambata dupa ea...am facut un drum de bucuresti ca in buzau nu am gasit nimic......mai am de pozitionat cardanul...adica suportii la cardan....si de cumparat o timonerie...niste pozici de astazi...si o poza cu tampoanele ''secundare''.si un video dar era pe noapte si nu se vedea cine stie ce...
https://www.youtube.com/watch?v=pfIrzbl8FNQ

fistaccio 18-03-12 23:00

aceeasi metoda o sa aplic si eu cu suportii, felicitari si bafta in continuare.

MON-u 19-03-12 06:51

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4938589)
astazi am reusit intr.un final sa aud motorul mergand pe rechin....montat tot traversa cutie care am umblat sambata dupa ea...am facut un drum de bucuresti ca in buzau nu am gasit nimic......mai am de pozitionat cardanul...adica suportii la cardan....si de cumparat o timonerie...niste pozici de astazi...si o poza cu tampoanele ''secundare''.si un video dar era pe noapte si nu se vedea cine stie ce...

da nu stai deloc domnu..esti hotarat rau tare sa o termini cat mai repede.bravo si spor la munca in continuare;)

bilae21 19-03-12 07:05

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4938589)

trebuie sa reglezi putin tachetii cred se cam aud:) in rest bafta in ciontinuare

pfrazvan2001 19-03-12 07:47

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4939011)
da nu stai deloc domnu..esti hotarat rau tare sa o termini cat mai repede.bravo si spor la munca in continuare;)

da mane nu stau deloc pe loc,nu am timp sa stau pe loc....am facut si o rima...;)ti.au placut suportii mei :D??
si mersi pt aprecieri..

saby-sebastian 19-03-12 11:28

6 Attachment(s)
Ieri am fost sa vad un E21 323i care il stiam de demult cu 10-12ani in urma

daman 19-03-12 13:00

rau nu arata.daca nu ar avea spoilerul ala si eleronul s-ar vedea altfel.

saby-sebastian 19-03-12 13:15

6 Attachment(s)
Nici bine te asigur, live se vede altfel

saby-sebastian 19-03-12 13:47

2 Attachment(s)
Si doua cu al meu

All times are GMT +2. The time now is 06:26.

- Copyright 2026 4Tuning