![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Quote:
|
pt johnny111: de la Univ Tehnica de pe Muncii prima la dreapta si in curte la Mital Steel parca ii acolo
|
fratilor.. a venit primavara... mai miscati si voi ceva... anu' asta tre sa ne vedem cu caprele...
prima data in covasna si a doua oara la BALATON..!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai.. la balaton e la sfarsitul lunii august.. ady stie cel mai bine... iar pentru covasna ramane sa stabilim o data... cazarea o putem realiza la champing-ul Valea zanelor... la casute... la preturi mai mult decat convenabile..sau chiar la cort..!!! zona este extraordinar de frumoasa... dupa cum am spus preturile sunt rezonabile.. spatiu din belsug...si.. covasna este la distanta egala de toti...
|
6 Attachment(s)
ceva ce poate va intereseaza si pe voi !!!:D
|
Care Vroia Cutie 5 Trepte De V6..???
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
atunci reformulez.. care mai vroia inca o cutie de v6..??? si o informatie utila...
|
Quote:
|
Quote:
|
http://kep.tar.hu/capripower poze multe multe multe !!!:D
|
ahhh..am probleme cu netu...nu primesc notificare....:oops::oops:
|
daca te referi la notificarile forumului uite si explicatia:
Quote:
|
Quote:
|
nu depinde de mine, insa e mai usor sa folosesti USERCP, daca vrei neaparat notificare pe mail, da un mesaj privat userului 4TuningRO care iti va da mai multe detalii.
|
stie cineva cat are discu de ambreiaj la un motor de 2,3,
din cate am vazut ar trebuii sa aiba 242 diametru, da io am avut 215 pe motor. is cam in dubii acum |
Quote:
L-o fi schimbat careva. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
ce parere aveti.. care jante dau mai bine pe masina..???
si la voi vine asa roata din spate sub aripa..??? |
varianta 3 arata oldschool .... eu pe ele le-as pune (daca ai fi avut si cu ele puse pe masina ar fi fost mult mai elocvent)
|
ce ramane nu vinzi?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
probabil ca da.. pe fata cauciucuri noi iar pe spate rulate 2 saptamani...
|
Pentru ca rotile astea ca sa mearga, mai trebuiesc 1-2 elemente de design ceva mai moderne adaugate masinii...
|
in VT, jantele pica foarte bine pe masina
|
Are cineva , uitate prin vreun colt de garaj , vreun set bun de bucse, pentru arborele cu came de 2.0 v6, an 1979?
|
vrei sa spui cuzineti ax cu came.;)
|
fratilor...am nevoie de un motor v6 2000 complet...in stare buna de fct..plus o cutie 5 trepte pt el...rog mesaj pe pm dc ma poate ajuta cineva
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Cumpar parbriz mk3 si galerie pt motor 1.6 gl/ 4cilindri in linie. Daca stiti pe cineva care vinde, schimba, dezmembari, magazine... va rog frumos sa ma anuntati si pe mine. P.S. si ceva preturi informative ar ajuta.:rolleyes2 |
Quote:
Am eu un motor 2.0l V6, dar cu cutie in 4 trepte. Daca te intereseaza suna-ma: 0744-190696 |
am de vanzare o pompa de apa noua la doua milioane si ulei pentru benzinare castrol Magnatec 10w 40(4litri) la un mil 2 sute, la un mil 3 sute pentru diseluri, cand apuc si imi fac netu o sa pun poza cu pompa, sper ca pot face rost de mai multe piese noi(rezolvate) la preturi bune pentru capri.
|
salutare,
cine spunea ca are loc o intalnire a caprarilor pe la covasna?si cand? |
are cineva traversa dintre lonjeroane pt un mk3???aceea care contine si suportii pentru motor...
|
Quote:
eu ma gandeam.. fara prea mari pretentii.. doar noi.. si cine mai poate/vrea sa vine.... garantez ca e cel mai economic loc.. propun iulie sau august... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning