![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
am vazut si eu azi plug blocat intre eforie si techirghiol... il impingea din spate o wolla cam fara success
|
2 Attachment(s)
Propun noi mijloace de transport in comun....functionarea garantata :D
|
ERY zi de unde se inchiriaza si cu cat
|
ala din poze ala rosu e al lui celalalt a lu` nasisu ` .. nu`s de inchiriat...
|
dar de inchiriat sunt in constanta?....cat costa si de unde se inchiriaza?
|
Ce stiti despre drumul Constanta-Bucuresti, se poate circula? Daca da, pe unde??? :???:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da se circula in afara de 20 de km de autostrada se circula perfect |
Quote:
Singura problema este ca zapada nu a fost carata pe camp, ci "indesata" pe marginea strazii, astfel incat in unele zone exista o singura banda pe sens. Totodata vreau sa va spun ca Bucurestiul este intr-o stare mult mai buna decat Constanta la capitolul dezapezire, iar in Ploiesti nu cred ca au fost deloc probleme (a fost mai putina zapada decat la noi sau la Bucuresti). |
3 Attachment(s)
Quote:
|
talent dar.. daca furam o vola !? :P
|
io m-as da cu o vola ar fii foarte tare frate .. iti dai seama ... sa iti taie unu fata si sa fii cu ea .. sa nu intre abs-u si sa-i dai una .. sa te dai jos .. sa ii zici sa o lase la punctu mort si apoi sa-i zici ca nu-i problema ca ai casco ... si omu sa aiba vre-o fita de masina ;)
|
Ar fi si asta tare, da eu as vrea o coaja de dacie cu care sa le pocnesc masinile la astia care baga botu in intersectii si care se baga primii la semafor, si sa fie vreuna modificata rau :D
|
vedeti ca la intersectia eliberarii soveja , si in mamaia in drept cu dobrogea sta politia ... opresc pe capete
|
radar blv mamaia zona delfinariu - bariere (era acolo la 01:30).
|
Quote:
|
snk pe tine sa te opreasca sa ii aduci ceva de la mc :P
|
Doar pentru cei Din COnstanta
http://www.constantablog.net/2008/01...nta-follow-me/ prezent .. cred ca voi fii acolo sa filmez :D |
Super smecherie .....e prea penal :))
|
Quote:
|
pun pariu ca tu atunci cand te duci la petreceri esti spargator de petreceri sau de distractie .. daca zice unu hai s asunam la taxi sa facem misto de ei .. tu esti primu care zice nu mah .. nu-i frumos ...
sau daca zice unu sa aruncati sticle pe geam .. le zici .. nu mah daca trece unu cu roti pe 19 .. si isi taie cauciuciriile .. voi stiti cat e un cauciuc pe 19 ?!? |
:):):):):)
nu ma pot abtine ce exemple da catalin :):):) |
Quote:
lumea chiar se distreaza cand se fac lucrurile astea ?? sunati cand dati petreceri la taxi sau aruncati sticle pe geam ?? interesant .. da femeile ce fac in timpu asta ? (sau nu aveti nevoie?) muzica e data incet? (sau nu aveti nevoie nici de ea?) ma scuzati dar nu am putut sa nu zic nimic |
Quote:
|
Quote:
:)) Si ideea cu Flash-Mobul e destul de caterincoasa ... dar mai trebuie s intelegi si cuvantul CATERINCA ! |
unii stau prea cuminti ...ei se gandesc ..:daca ar fii in locul taximetristilor:.. soarta...... si parca o petrece fara sa faci ceva caterinca in plus parca nu e petrecere
|
unii nu prea stiu de caterinca aikman ai trait degeaba pana acum da ca nu ai facut chestiile astea :))
|
ce ma ?? cum am trait degeaba ??? pai asta e caterinca ?? fiecare se distreaza in felul lui ... mie imi place sa dansez , sa beau , sa glumesc cu prietenii , sa imi fac prietena sa se simta importanta si in acelasi timp sa filtrez cu prietenele la altii , asta la petreceri ... din cei care ma cunosc nu cred ca zice cineva ca s-a plictisit cat a fost cu mine ... dar asta cu aruncatu de sticle pe geam , daca esti tu jos ?? eu cred ca aveti probleme .... am incercat si noi o data sa aruncam o canapea pe geam .. dar asta era de mult tare , cred ca aveam vreo 16-17 ani atunci ... tu cati ani ai ?....... iar la aia cu femeile :)) ai cam dat din colt in colt ... imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postu asta dar nu-mi place sa isi dea lumea care nu ma cunoste cu parerea despre viata mea ... pace voua !
|
kiar asa :)))))))
|
@ERY
vezi ca mai am sati dau o bere ;) :D |
Pai noteaza acolo ca vine vara...si trebuie o "racorica" la terasa :)
|
Sa nu vina vara ca ma arunca drept in bac :D
Si despre ce e mai sus, sa nu facem discuti de genu "ce fac eu e cel mai tare, cei care nu fac ca mine sunt niste tocilari care nu stiu sa se distreze!" nu e frumos. |
Quote:
Altii chiar au reusit !!! Si nu doar canapeaua ... ci tot ce era in camera aia ... Dar acum vreo 10 ani ! :D La un hotel din Neptun ...din care nu prea a mai ramas nimik dupa ce au plecat "vandalii" ... :D |
la mine la majorat ... am iesit pe strada pe mangaliei mai exact cica sa ma arunce astia in sus de 18 ori .... in fine am oprit circulatia era multa lume pe strada faza tare a fost ca unu cu un break a incercat sa treaca printre noi
saraca masina .... am sarit toti cu pumnii si cu picioarele pe ea :D soarta cine la pus sa treaca pe acolo .... .oricum eram beti morti .... unu cu un taxiu era sa ne faca "popice" exact la limita am reusit sa ne ferim .... oricum caterinca la greu :)) |
aikman ... aaaaa. bine ... incheiem discutia ca nu ar rost :D
lumea a aruncat televizoare .. frigidere de pe bloc .. etc etc pisici .. si lista continua :D |
la faza cu pisicile recunosc si eu (din pacate). Aveam vreo 10 ani. Chiar am pescuit una cu undita si salam in acul de pescuit. A fugit saraca cu acul in gura, ca am taiat mesina...
|
Quote:
|
la chestia asta nu sunt eu ecspert este altcineva ... daca vrea sa zica bine daca nu .. sa stii ca cineva a facut-o si p`asta .. traiasca fram-u
|
Quote:
am si eu 2 posturi aici si toata lumea imi pomeneste mie nick-ul :)) eu doar mi-am spus o parere si la urma am zis ce m-a deranjat ... nu cred ca iti cade nici tie bine sa iti zica cineva care nu te cunoste ca ai trait degeaba ... oricum vad ca e distractiv cand toata lumea isi aminteste de trecut ... eu am pus punct ... nu vreau sa creez polemici pe aici ... pace voua !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning