Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

kirin 05-01-08 15:11

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

am vazut si eu azi plug blocat intre eforie si techirghiol... il impingea din spate o wolla cam fara success

ERY 05-01-08 15:22

2 Attachment(s)
Propun noi mijloace de transport in comun....functionarea garantata :D

CT-07-APV 05-01-08 17:23

ERY zi de unde se inchiriaza si cu cat

Psycho 05-01-08 18:45

ala din poze ala rosu e al lui celalalt a lu` nasisu ` .. nu`s de inchiriat...

leonard 05-01-08 19:52

dar de inchiriat sunt in constanta?....cat costa si de unde se inchiriaza?

quick_5hifter 05-01-08 21:29

Ce stiti despre drumul Constanta-Bucuresti, se poate circula? Daca da, pe unde??? :???:

ct-13-SHP 05-01-08 21:34

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1276136)
Se Circula spre carefour si Ovidiu ;)

iesire spre ovidiu se circula ;)

2 nu parca ... ca n-am unde sa mai parchez

3 pe soveja aproape de mc drive se circula

Si nu in ultimul rand .. masina care ne scoate mereu din belele .. Dacia Asistenta .. are nevoie de asistenta ;)

pai cine crezi ca a ajutat la deblocarea drumului spre ovidiu in noapte aia????au fost vre-o 15 masini care au ramas inzapezite acolo...unele dintre ele aveau si frana de mana trasa si erau si bagate in viteza....un adevarat chin sa le scoti de sub zapada...

ERY 06-01-08 00:06

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1276719)
ala din poze ala rosu e al lui celalalt a lu` nasisu ` .. nu`s de inchiriat...

righty...:D

Psycho 06-01-08 12:25

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1277004)
Ce stiti despre drumul Constanta-Bucuresti, se poate circula? Daca da, pe unde??? :???:

da se circula in afara de 20 de km de autostrada se circula perfect

quick_5hifter 06-01-08 23:13

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1277977)
da se circula in afara de 20 de km de autostrada se circula perfect

Multam'! Am aflat azi pe propria piele, pana la urma....se poate circula pe toata autostrada fara probleme, gheata si zapada au disparut aproape in intregime pe toata lungimea autostrazii, inca de la 6 dimineata ;)
Singura problema este ca zapada nu a fost carata pe camp, ci "indesata" pe marginea strazii, astfel incat in unele zone exista o singura banda pe sens.

Totodata vreau sa va spun ca Bucurestiul este intr-o stare mult mai buna decat Constanta la capitolul dezapezire, iar in Ploiesti nu cred ca au fost deloc probleme (a fost mai putina zapada decat la noi sau la Bucuresti).

D_M_X 10-01-08 00:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1276296)
Propun noi mijloace de transport in comun....functionarea garantata :D

scule de scule....unde apar ele show garantat

ct11lyv 10-01-08 13:46

talent dar.. daca furam o vola !? :P

Psycho 10-01-08 20:34

io m-as da cu o vola ar fii foarte tare frate .. iti dai seama ... sa iti taie unu fata si sa fii cu ea .. sa nu intre abs-u si sa-i dai una .. sa te dai jos .. sa ii zici sa o lase la punctu mort si apoi sa-i zici ca nu-i problema ca ai casco ... si omu sa aiba vre-o fita de masina ;)

aXeL.ZeY 10-01-08 21:32

Ar fi si asta tare, da eu as vrea o coaja de dacie cu care sa le pocnesc masinile la astia care baga botu in intersectii si care se baga primii la semafor, si sa fie vreuna modificata rau :D

aikman 11-01-08 21:23

vedeti ca la intersectia eliberarii soveja , si in mamaia in drept cu dobrogea sta politia ... opresc pe capete

coseru_i 12-01-08 01:04

radar blv mamaia zona delfinariu - bariere (era acolo la 01:30).

sonykel 12-01-08 10:12

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1288200)
vedeti ca la intersectia eliberarii soveja , si in mamaia in drept cu dobrogea sta politia ... opresc pe capete

sa ma opreasca si pe mine ca vreau sa-i intreb de sanatate.... :lol: :lol: :lol:

ct11lyv 12-01-08 12:34

snk pe tine sa te opreasca sa ii aduci ceva de la mc :P

Psycho 13-01-08 21:40

Doar pentru cei Din COnstanta

http://www.constantablog.net/2008/01...nta-follow-me/

prezent .. cred ca voi fii acolo sa filmez :D

Most_Wanted 13-01-08 21:47

Super smecherie .....e prea penal :))

ct11lyv 14-01-08 22:08

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1291065)
Doar pentru cei Din COnstanta

http://www.constantablog.net/2008/01...nta-follow-me/

prezent .. cred ca voi fii acolo sa filmez :D

e cea mai mare porcarie .. care am vazut`o vreaodata. .terminati ...dq ;) :twisted:

Psycho 15-01-08 07:16

pun pariu ca tu atunci cand te duci la petreceri esti spargator de petreceri sau de distractie .. daca zice unu hai s asunam la taxi sa facem misto de ei .. tu esti primu care zice nu mah .. nu-i frumos ...

sau

daca zice unu sa aruncati sticle pe geam .. le zici .. nu mah daca trece unu cu roti pe 19 .. si isi taie cauciuciriile .. voi stiti cat e un cauciuc pe 19 ?!?

aleks 15-01-08 09:23

:):):):):)
nu ma pot abtine
ce exemple da catalin :):):)

aikman 15-01-08 09:40

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1293529)
pun pariu ca tu atunci cand te duci la petreceri esti spargator de petreceri sau de distractie .. daca zice unu hai s asunam la taxi sa facem misto de ei .. tu esti primu care zice nu mah .. nu-i frumos ...

sau

daca zice unu sa aruncati sticle pe geam .. le zici .. nu mah daca trece unu cu roti pe 19 .. si isi taie cauciuciriile .. voi stiti cat e un cauciuc pe 19 ?!?

lumea chiar se distreaza cand se fac lucrurile astea ?? sunati cand dati petreceri la taxi sau aruncati sticle pe geam ?? interesant .. da femeile ce fac in timpu asta ? (sau nu aveti nevoie?) muzica e data incet? (sau nu aveti nevoie nici de ea?) ma scuzati dar nu am putut sa nu zic nimic

peter 15-01-08 11:24

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1293529)

sau

sustin :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 15-01-08 12:40

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1293670)
.. da femeile ce fac in timpu asta ?

Femeile barfesc 90% din timpul lor ... deci au o ocupatie ... si bineinteles ca sunt si ele invitate sa arunce cu sticle pe geam ...
:))
Si ideea cu Flash-Mobul e destul de caterincoasa ... dar mai trebuie s intelegi si cuvantul CATERINCA !

Most_Wanted 15-01-08 13:39

unii stau prea cuminti ...ei se gandesc ..:daca ar fii in locul taximetristilor:.. soarta...... si parca o petrece fara sa faci ceva caterinca in plus parca nu e petrecere

Psycho 15-01-08 18:16

unii nu prea stiu de caterinca aikman ai trait degeaba pana acum da ca nu ai facut chestiile astea :))

aikman 15-01-08 20:47

ce ma ?? cum am trait degeaba ??? pai asta e caterinca ?? fiecare se distreaza in felul lui ... mie imi place sa dansez , sa beau , sa glumesc cu prietenii , sa imi fac prietena sa se simta importanta si in acelasi timp sa filtrez cu prietenele la altii , asta la petreceri ... din cei care ma cunosc nu cred ca zice cineva ca s-a plictisit cat a fost cu mine ... dar asta cu aruncatu de sticle pe geam , daca esti tu jos ?? eu cred ca aveti probleme .... am incercat si noi o data sa aruncam o canapea pe geam .. dar asta era de mult tare , cred ca aveam vreo 16-17 ani atunci ... tu cati ani ai ?....... iar la aia cu femeile :)) ai cam dat din colt in colt ... imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postu asta dar nu-mi place sa isi dea lumea care nu ma cunoste cu parerea despre viata mea ... pace voua !

ct11lyv 15-01-08 20:51

kiar asa :)))))))

dan_m3 15-01-08 21:16

@ERY

vezi ca mai am sati dau o bere ;)

:D

ERY 15-01-08 21:30

Pai noteaza acolo ca vine vara...si trebuie o "racorica" la terasa :)

Scoop 15-01-08 22:11

Sa nu vina vara ca ma arunca drept in bac :D

Si despre ce e mai sus, sa nu facem discuti de genu "ce fac eu e cel mai tare, cei care nu fac ca mine sunt niste tocilari care nu stiu sa se distreze!" nu e frumos.

X-Ray-Eyes 16-01-08 07:04

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1294714)
am incercat si noi o data sa aruncam o canapea pe geam ..

Voi ati incercat ...
Altii chiar au reusit !!! Si nu doar canapeaua ... ci tot ce era in camera aia ...
Dar acum vreo 10 ani !
La un hotel din Neptun ...din care nu prea a mai ramas nimik dupa ce au plecat "vandalii" ...

GRIGO 16-01-08 09:01

la mine la majorat ... am iesit pe strada pe mangaliei mai exact cica sa ma arunce astia in sus de 18 ori .... in fine am oprit circulatia era multa lume pe strada faza tare a fost ca unu cu un break a incercat sa treaca printre noi
saraca masina .... am sarit toti cu pumnii si cu picioarele pe ea :D soarta cine la pus sa treaca pe acolo .... .oricum eram beti morti .... unu cu un taxiu era sa ne faca "popice" exact la limita am reusit sa ne ferim ....
oricum caterinca la greu :))

Psycho 16-01-08 09:05

aikman ... aaaaa. bine ... incheiem discutia ca nu ar rost :D

lumea a aruncat televizoare .. frigidere de pe bloc .. etc etc pisici .. si lista continua :D

coseru_i 16-01-08 09:49

la faza cu pisicile recunosc si eu (din pacate). Aveam vreo 10 ani. Chiar am pescuit una cu undita si salam in acul de pescuit. A fugit saraca cu acul in gura, ca am taiat mesina...

peter 16-01-08 11:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1295329)

lumea a aruncat televizoare .. frigidere de pe bloc .. etc etc pisici .. si lista continua :D

asta nu am incercat....cum sa arunci un frigider de pe bloc ? :lol:

Psycho 16-01-08 19:01

la chestia asta nu sunt eu ecspert este altcineva ... daca vrea sa zica bine daca nu .. sa stii ca cineva a facut-o si p`asta .. traiasca fram-u

aikman 16-01-08 19:32

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1295329)

am si eu 2 posturi aici si toata lumea imi pomeneste mie nick-ul :)) eu doar mi-am spus o parere si la urma am zis ce m-a deranjat ... nu cred ca iti cade nici tie bine sa iti zica cineva care nu te cunoste ca ai trait degeaba ... oricum vad ca e distractiv cand toata lumea isi aminteste de trecut ... eu am pus punct ... nu vreau sa creez polemici pe aici ... pace voua !!!

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning