![]() |
Re: Chat
Quote:
|
Quote:
sau Sus in capat la rosetti faci stanga si mergi pana in capatul starzii si la penultima casa (cred) pe stanga mai e un mester care se ocupa cu asa ceva. |
Quote:
|
ca o facut ieri greva =))
|
cheder lipit la metru
are cineva idee de unde pot cumpara cheder pt parbriz...de ala de se lipeste ...si binenteles sa se vanda la metru ...adica ..sa iau cat am eu nevoie ?
|
Re: cheder lipit la metru
dap. in cluj este gimarom. te duci la ei si gasesti acolo. aproximativ 10ron/metru
|
Quote:
|
o fost gimaromul pe dorobantilor...ca acuma se construieste un bloc sau se extinde dacia service.
|
adica nu mai exista gimarom in cluj ?
|
eu stiu ca nu mai ii ala de pe dorobantilor pentru ca se construieste ceva acolo.
|
Stii gresit. Tot acolo a ramas gimaromul doar ca sunt cam scumpi... Mai bine mergi la aia de pe dragalina.
@gangsta merci! Mare domn. :) |
Quote:
|
eu nu stiu prea exact pt ca sunt tocmai din onesti, dar auzisem ca aia de la gimarom inchiriase un stadion sau teren de fotbal ca sa-l foloseasca depozit :D
|
Quote:
fouls. |
ma da ce nervos esti :P
|
ai perfecta dreptate CJ-01-WOB si este foarte "tru" clasamentul pe care l-ai facut
|
imi zice cineva daca exista ceva metoda de a da jos niste autocolante de pe masina.ms
|
dap. cu lampa cu aer cald intr-o zi cu soare. sau daca nu merge si cu aeroterma mai puternica sau in cel mai rau caz cu feonul, apoi polishata
|
Quote:
|
Quote:
|
baaaaaaaa... da ma imi puteti spune cum se inchid nasturii la pantaloni?
|
aia nu, dar daca vrei iti explicam CUM SE UMFLA O ROATA DE LA MASINA
|
Exact cum am banuit ... topicu cu polus tuning eventu o disparut, OARE DE CE ??? La fel si liniile din 17 mai, la asta nu ma asteptam ... CIUDA ASTA MA !
|
Quote:
ii la EVENIMENTE : https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=71724 |
Quote:
|
si eu astept clarificare de la cei mai de sus din 4tuning...
|
pt a promova ceva pe acest site trebuie vorbit cu Gratian! asta este au sters topicu sa fie sanatosi! sa vb ce cu el? a sa imi spuna sa pun pe afis si sigla 4tuning?
Frumos era ca topicul sa nu fie sters, in orice caz nu mai zic absolut nimik sa fiti sanatosi! si am auzit ca prin mai-iunie vreti sa faceti voi ceva p la iulius deci sa inteleg ca din invidie? |
danutzu cred ca Relaxx sau Wob iti vor putea raspunde..i'm not in the loop..
|
m-a lamurit relax am inteles care e ideea! ms oricum ca te-ai ocupat de topic si ai fost interesat de idee!
|
da danutzu, cand anunti asemenea show.. tre sa pui si sigla 4tuning.
|
Quote:
:shock: :shock: :shock: Explica :shock: :shock: :shock: |
daca incerci sa promovezi evenimentul aici pe forum, trebuie sa pui si sigla 4tuning
|
acum astept sa vad ce zice administratoreul ca povesti is multe!
|
fixius uita-te cate evenimente au fost expuse pe forum si nu au fost cu sigla 4tuning.deci asta inseamna ca nici nu e ai voie sa discuti despre orice alt eveniment la care ai fost prezent daca nu a fost 4 tuning prerzent.ma rog oricum am o parere f proasta de 4 tuning mai mult pt administratorii acestuia.a ajuns forumul plin de nestiutori si oameni care nu anici o legatura cu pasiunea auto doar oameni care vor sa se afirme si ei cu ceva...putini sunt cei care au xceva tuning in cap si in sange si nici nu cred ca e nevoie sa zic din ce cauza au plecat multi useri cunoscatori si pasionati
|
imi zice cineva ,unde as putea sa gasesc ,,pleoape,, pt solenza...sau cine ar putea face,si cam cat ar costa?ms
|
uite aici pleope pt solenta http://www.autozr1.net/index.php?act...d&productId=24
|
Calin nene, rapid mai esti :) .... pana sa claxonez si eu , esti la 1 km :)))))))))))))))))))) .
|
......ms mult:D
|
ma grabeam la faculta eram un pic somnoros:D si te-am observat tarziu
|
Nu-i stress :) . Noi sa fim sanatosi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning