![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Baieti, un Craciun fericit si fie ca Nasterea Mantuitorului sa ne faca mai buni...
p.s. si La Multi ani! ca nu stiu daca o sa mai am parte de net :D un an nou imbelsugat si sa va de-a Domnul sanatate si tot ce va doriti |
Craciun Fericit MnezO,tie si celor dragi tie. :)
Craciun Fericit tuturor,fie ca mosu sa va aduca ce va pofteste inima,daca nu va pofteste nimic,trimiteti-l la mine. |
Craciun fericit tuturor :p . Sa aveti parte numai de bucuri si cadouri :D
|
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...
|
Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere şi sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape.
|
Craciun Fericit , la toata lumea ,sa aveti parte de cadourile pe care vi le-ati dorit, multa sanatate si fericire !!!
Crys cum m-ai stai cum boala ??? te face ?? sau o faci ??? sper sa-ti revii mai repede si sa treci din nou la treaba, Tara are nevoie de oameni k tine...nu te da lovit :))) |
Baieti si fete din Iasi...
multi dintre noi (daca nu toti) stam la cald si de bine de rau avem ce "baga" la ghiozdan...insa...sunt ff multi care in aceasta perioada nu doar ca nu prea au cu ce se incalzi dar nici pe masa nu au mai nimic...asa ca...va invit, daca aveti drum pe bulevardul Stefan (langa CUB vis-a-vis de magazinul Leo****o) sa aruncati un ochi la ce se intampla pe acolo...si daca va lasa inima sa faceti o donatie... Ceea ce veti gasi acolo va fi un staul, cateva oite, un mielusel, un magar (animal) si cativa tineri care vor canta colinde si vor fi imbracati in straie de magi, pastori sau Iosif si Maria. Toate aceste sunt organizate de o asociatie studenteasca AMICUS in colaborare cu primaria IASI, in scopul de a strange fonduri pentru cateva familii nevoiase. Macar de curiozitate daca treceti sa aruncati un ochi sau sa faceti poze cu magarusul (atractia din aceasta seara). Haideti sa facem si pe altii fericiti in aceasta perioada. Incepand de la ora 17 pana la 21 din aceasta seara pana duminica seara. p.s. in seara aceasta am fost costumat in cioban ;)) poate ne vedem maine seara...intrebati de victor :P |
craciun fericit cu multe bucurii.
|
Craciun fericit la toate lumea...!!!Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!
|
Craciun Fericit !
|
Craciun fericit si craciunitze multe la toata lumea :)
Sa va arat masina de teren a lui Mosu :)) https://www.siteconstruct.ro/cea-mai...eren-din-lume/ |
Incredibilă maşinărie rusească, şi e făcută în '71.
Americanii în 2009, cu toate Hummerurile lor nu mă impresionează cât vechitura asta, serios... |
Quote:
Tot mai buna e o Toyota Hylux ...care e primul 4 X 4 ( cu care ai voie zi de zi pe strada ) si care a ajuns la Polu Nord :lol: , parerea mea. Sarbautori Fericite in continuare la toata lumea !!!! Conduceti prudent...sau deloc daca a-ti servit " ceva "..indiferent ce" :lol: |
Quote:
Restul chestiilor gen h2/h3 cu roţi nichelate şi alte ţigăneli nu intră în discuţie, mă contrazici pe o chestie care n-are legătură cu discuţia. |
Quote:
Sarbatori fericite la toata lumea !!! |
Claudiu...Caloriferul meu promis! Vezi ca trece anu` :D ! Dar de acum...La anu pe Luni te astept cu el!
|
Quote:
Petrecere frumoasa de revelion la toata lumea....conduceti prudent...sau mai bine deloc daca consumati "ceva" , indiferent ce :lol: |
CRyS' ... bine ai revenit printre noi ;))
am auzit ca ti-o fost cam rau... Sarbatori fericite! |
La Multi Ani! iar noul an sa va aduca tot ce va doriti voi :dance:
|
Quote:
Claudiu te astept Luni de dimineata sa iti dau coliva! :D La multi ani dragi colegi forumisti! Sa ne auzim cu bine la anu si mai sanatosi si mai fericiti si mai impliniti! |
Acum ca a trecut craciunul Urmeaza sarbatorirea noului an in care va doresc sa fiti cat mai fericiti ! atat colegi nostri pietonii cat si colegi nostri pasionati de auto... Un an nou cu cat mai multe reusite pe toate planurile ! si cu cat mai multe drumuri fara gropi ca sa ne tine suspensile si fetele pe care le iubim sa ne fie mereu alaturi pentru ca 70% din ele nu sunt de acord ca bagam banii in masini si nu in vre-o haina de blana a lor ! :blahblah:
La Multi Ani :love: Cu Drag Al Vostru Coleg Si Prieten MnezO! |
Un An Nou cu tot ce va doriti. Multa sanatate si multi bani. Speram ca 2010 sa ne aduca o Romanie mai buna si mai curata, drumuri mai bune. Un 2010 asa cum va doriti. Doamne ajuta !
LA MULTI ANI ! |
mhm
doamne ajuta :) :) |
LA MULTI ANI si un an nou plin de bucurii si impliniri pentru toti forumistii
|
LA multi ani tuturor ! Sa aveti un an plin de bogatii , de fericire si de masini supersmechere :lol:
|
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Un An Nou fericit!
|
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
La multi ani!
Un an nou cat mai bun! |
ho ho ho cate sau mai intamplat pe aici salutare tuturor un an nou plin de buucurie fericire impliniri si tot ce va doriti voi ;)
|
LA MULTI ANI la toti si bafta ca vine stresiunea
|
Pfuu nu mai adu aminte de sesiune. Este penultima la mine :)) BAFTA! celorlalti:idea:
|
Quote:
La multi ani !!! |
LMA tuturor ! :) .
pfff iar ninge :chainsaw: |
Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Ani!
|
un vot va rog :* http://www.************/masina-mea/ar...bogdan-5250671 . multumesc
|
Gata cu urarile ca a cam trecut noul an, sa reintram in atmosfera noastra auto !
|
sa revenim la normal :D . mie dor de WOZ :sad: , nu l-am mai vazut de muult . :cry:
|
cica aseara...nici bine nu a nins, ca un nebun incepuse sa se invarta prin rond agro.....
|
un prieten de-a meu s-a invartit pe la agronomie , fortat , ca unu din masina s-a gandit sa faca o gluma gandita , tragand frana de mana fara sa stie soferul , si s-o sculat deodata in drift :)) .
aseara pe la 12 erau baietii in fata la palat , stateau la rand ca sa se invarta :D |
Quote:
Drumuri cat mai bune va doresc , fara gropi , cu semafoare sincronizate , pietoni civilizaţi , fara militieni, benzina in rezervoare si fete frumoase lingă voi.....sa ne fie de bine anul care a venit !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning