![]() |
Re: Comentarii lucrari!
soricelu fiecare cu felu lui de a modifica masina la uni le place la alti nu
|
2 Attachment(s)
asta e ultima masina pe care o mai postez ca sa nu iasa discutii
|
bai fratilor iarasi incepeti cu discutii aiurea? aici e o problema de gusturi si acestea nu se discuta... eu sunt de parere ca ar trebui sa comentati calitatea imagini ci nu gustul omului
|
*soricelu: plssssss ma inveti si pe mine cum se face dunga aia rosie sus ??? ca eu nu stiu e foarte tare nu are nici o greseala... ce sa mai zic de aia in toate culorile... e perfecta ! :lol: :lol: :lol:
*hitman454: mai bine lasai farurile cum erau inainte, spatiile dintre roti si prag si roti si spoiler trebuie sa le innegresti, putin tuning |
Quote:
la urat ziceam d lilu |
soricelu daca te uiti la original si la cealalta iti zic io ca am facut mai multe lucruri decat sa schimb bara fata spate si prag si un spoiler
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ziceti niste c&c pls.. ;)
|
Quote:
Quote:
P.S. mai comenteasza cineva la golfu meu? |
2 Attachment(s)
am sa ii mai schimb doar jantele si culoarea ... ziceti-mi ce parerea aveti
pls comentati .... imi place masina asta si asi verea sa fie perfecta :D |
2 Attachment(s)
:D :D am mai facut ceva !!!
e bine???? |
*metal_milita - janta spate nu cred k e in cel mai bun unghi ... in rest e marfa ...:shock:
*Lukian_XXX - ce e toba aia frate ... kitu e spalacit ... prin jante se vede o parte a pamantului care e luminata desi ar trebui sa fie umbrita ... spoilerul fata nu are umbra ... |
metal militia f frumoasa ;) daca lucrai mai atent era superb :d
|
Quote:
*jantele debia akuma am vazut (o sa le schimb) *kitu lam luat de pe o rezolutie mult mai mica *o sa incerc sai fac umbra la spoileru fata |
*metal_milita: misto :shock:
*L33L00: spuneai ca mai vrei sa schimbi cate ceva... pune masina cand e gata 100% nu mai pune asa aiurea *Lukian_XXX: multe viniluri si prea opace, manere strambe, n-ai umbra in fata, si incearca sa iei materiale la rezolutie mare... asta nu poate sa fie scuza ca se vede naspa ai innegrit doar geamurile laterale...(si oricum si astea cam mult) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning