![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
indy,nu e preaplinul ca pe ala l-am vazut,si cu ocazia asta l-am curatat ca intradevar era plin de mizerie. |
hmm...ce este DNS?..daca nu sunt prea indiscret:P
|
Quote:
:D Dar in cadrul acestui forum dedicat masinilor si nu IT-ului presupun ca este doar o inversiune datorata tastarii rapide si anume respectivul a vrut sa scrie: DSN si nu DNS... DSN = Dacia Super Nova Sunt multe piese de R5 care pot fi inlocuite cu cele de pe nova sau supernova... desi eu nu sunt de acord cu astfel de modificari Dupa cum spunea cineva pe aici: "dupa ce pui piese de dacie sa-i schimbi si sigla cu una de dacie..." |
hehe...aveam eu o presimtire dar era prea simplu sa fie adevarat:)) ...la intrebarea mea de inainte are cineva un raspuns?
|
Quote:
|
salut baieti. Am si eu o rugaminte mare: are cineva - in bucuresti sa ma imprumute sau sa imi vanda un alternator de gtt? al meu s-a cam bulit si nu stiu inca daca e de la carbuni sau daca e stricat complet. azi nu mai e deschis acolo de unde sa iau chestia aia cu carbuni ca sa probez. merci
sau poate chiar are cineva un "dinala cu carbuni" de vanzare separat sau poate are cineva un alternator vechi de pe care s-ar putea lua ala cu carbuni. merci mult |
merge marfa motorul..trage bine...mai trebuie reglat carburatorul.cele mai mari probleme le-a avut la caroserie...dar acum e in procesul de revopsire...o fac alba cu doua dungi negre de-a lungul capotei:D
|
Quote:
In legatura cu piesele de Dacie, mai bine ii pun emblema de Dacia decat de NO NAME made in Turky sau mai stiu eu pe unde, cele de Renault originale sunt evident mult mai scumpe si nu tot timpul mai bune,deci fiecare cu parerea lui.......... :D |
Quote:
|
nimik..ca mi-o vopseste unchiul meu...o sa fie tare:P
|
am un scaun de vanzare. vrea cineva?
__________________ 1,4 60cp Salutare cam cat vrei pe el, pe mine ma intereseaza scaunul de la sofer |
Quote:
|
Quote:
0723585476 |
am gasit buba la alternatorul meu... nu era "ala cu carbuni" sau regulatorul de tensiune. Erau 2 fire topite de la caldura de afara si de la turatiile mari ;;) Am lipit si acum incarca dar tot se intampla ceva ciudat.... la peste 4500 rot nu mai incarca - se aprinde becul de la baterie? de la ce poate sa fie?
|
poate incarca prea tare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning