![]() |
Re: Propuneri!
Incearca la grupul de Virtual Tuning prima data. Eu zic ca mai ai un pic de muncit. ;)
|
49 Attachment(s)
As dori sa imi depun si eu candidatura pentru un post in Design Team ... cateva dintre lucrari cu bune si cu rele ...
|
3 Attachment(s)
Poate asta e mai pe placul vostru .... :D mai am si o Honda S2000 pe teava - full brush .
|
un + :)
|
10 Attachment(s)
Am si eu un loc...?Pun cateva lucrari...:D
|
cobbo, ce-ai facut cu Cruze-ul? Am pus poza cu chevrolet-ul la rezolutie foarte mare, tocmai pentru a evita astfel de lucrari... nu ma asteptam de la tine :???:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Freehand "cu creionul pe hartie" + Vexel. E vreun loc liber pt mine?Merci!Am doar 3 lucrari si un proiect in desfasurare pentru ca am doar 2 saptamani "vechime" in PS.
|
Quote:
Multa bafta ! Dupa mine , ai toate sansele ! :D |
Ok am inteles.Mai fac ceva masini si intr-o luna ma aveti in "team".Tocmai am terminat o lucrare si ma duc sa o postez la "Show off":D
|
10 Attachment(s)
Se poate...!!!???
|
ai un stil fain, si lucrezi foarte bine, da Ibiza aia nu m`o convins deloc...io unu ma abtin pana la viitoarea lucrare :D
|
2 Attachment(s)
cobbo, te-ai cam facut de rusinica. Daca foloseai doar bg-ul nu era mare lucru, dar ai copiat si jantele. Macar nu ai acoperit cum trebuie masina mea, inca se mai vede in 2 locuri :yes:
Nu prea e ok. Puteai sa ceri... |
Quote:
O sa revin cu alte lucrari cu care sper sa impresionez. |
N-am inteles mai nimic din ce ai zis tu mai sus. Adica stiai ca e lucrarea mea si totusi ai copiat jantele sau cum? Bg-ul este modificat si el si trebuia sa-l ceri pe cel original daca tot "ti-a placut". Ma rog, impresia s-a creat. Scuzele sunt "futile".
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning