Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

Rares_CRM 15-02-11 16:23

Re: Propuneri!

Incearca la grupul de Virtual Tuning prima data. Eu zic ca mai ai un pic de muncit. ;)

CrazyMan 07-03-11 19:52

49 Attachment(s)
As dori sa imi depun si eu candidatura pentru un post in Design Team ... cateva dintre lucrari cu bune si cu rele ...

CrazyMan 21-03-11 23:11

3 Attachment(s)
Poate asta e mai pe placul vostru .... :D mai am si o Honda S2000 pe teava - full brush .

Rares_CRM 22-03-11 06:43

un + :)

cobbo 22-03-11 18:04

10 Attachment(s)
Am si eu un loc...?Pun cateva lucrari...:D

Rares_CRM 22-03-11 19:15

cobbo, ce-ai facut cu Cruze-ul? Am pus poza cu chevrolet-ul la rezolutie foarte mare, tocmai pentru a evita astfel de lucrari... nu ma asteptam de la tine :???:

cobbo 22-03-11 19:38

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 4191802)
cobbo, ce-ai facut cu Cruze-ul? Am pus poza cu chevrolet-ul la rezolutie foarte mare, tocmai pentru a evita astfel de lucrari... nu ma asteptam de la tine :???:

:oops: se mai intampla! am marit rezolutia sa pot lucra mai bine de aproape si am uitat sa o fac la loc...Scuze de inconvenienta!

Maris 23-03-11 14:51

4 Attachment(s)
Freehand "cu creionul pe hartie" + Vexel. E vreun loc liber pt mine?Merci!Am doar 3 lucrari si un proiect in desfasurare pentru ca am doar 2 saptamani "vechime" in PS.

CrazyMan 23-03-11 21:19

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 4194009)
Freehand "cu creionul pe hartie" + Vexel. E vreun loc liber pt mine?Merci!Am doar 3 lucrari si un proiect in desfasurare pentru ca am doar 2 saptamani "vechime" in PS.

Pentru "Design Team" trebuie sa fi mai intai membru "Virtual Tuning" . Pentru "Virtual Tuning" trebuie sa ai mai multe lucrari si sa fi activ pe forum . Mai fa cateva lucrari , apoi depune cererea aici : https://forum.4tuning.ro/161-concursu.../page-130.html
Multa bafta ! Dupa mine , ai toate sansele ! :D

Maris 23-03-11 21:32

Ok am inteles.Mai fac ceva masini si intr-o luna ma aveti in "team".Tocmai am terminat o lucrare si ma duc sa o postez la "Show off":D

cobbo 06-04-11 20:20

10 Attachment(s)
Se poate...!!!???

HoricutzWSR 06-04-11 23:42

ai un stil fain, si lucrezi foarte bine, da Ibiza aia nu m`o convins deloc...io unu ma abtin pana la viitoarea lucrare :D

F.E.A.R 07-04-11 07:22

2 Attachment(s)
cobbo, te-ai cam facut de rusinica. Daca foloseai doar bg-ul nu era mare lucru, dar ai copiat si jantele. Macar nu ai acoperit cum trebuie masina mea, inca se mai vede in 2 locuri :yes:

Nu prea e ok. Puteai sa ceri...

cobbo 07-04-11 09:00

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 4234223)
cobbo, te-ai cam facut de rusinica. Daca foloseai doar bg-ul nu era mare lucru, dar ai copiat si jantele. Macar nu ai acoperit cum trebuie masina mea, inca se mai vede in 2 locuri :yes:

Nu prea e ok. Puteai sa ceri...

Sincer nu stiam ca la jante imi trebuie permisiunea de a le folosi.Eu aveam masina deja modificata/terminata in backgroundul original si am vazut backgroundul pe care l-ai folosit tu si mi-a placut, asa ca am facut transferul...peste masina ta. Dar am zis ca daca din masina ta nu am imprumutat nimic(ca modificare ma refer) nu am de ce sa fiu "incoltit", dar nici nu m-am gandit la jante, ca nu as putea sa le pun tot pe cele folosite de tine. Nu vreau sa fiu nesimtit si ptr asta imi cer scuze, dar pur si simplu nu m-am gandit.
O sa revin cu alte lucrari cu care sper sa impresionez.

F.E.A.R 07-04-11 09:38

N-am inteles mai nimic din ce ai zis tu mai sus. Adica stiai ca e lucrarea mea si totusi ai copiat jantele sau cum? Bg-ul este modificat si el si trebuia sa-l ceri pe cel original daca tot "ti-a placut". Ma rog, impresia s-a creat. Scuzele sunt "futile".

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning